Melyik legyen?

Nem, nem, mindenem eladtam, csak 5 szett, semmi több. Ezért vagyok csóró. :grin:

Ez az alap. De hát előtte meg jó volt. :face_with_spiral_eyes:

ezt így aroma nélkül szívod? FÜSTbajnok van ráírva :rofl: :joy:
Hol vetted ezt a sz@rt?..már bocs, de ha a gyártó azt sem tudja, hogy füst nincs csak gőz vagy pára

Very Funny Oops GIF by America's Funniest Home Videos

Gondolod van még ilyen elvetemült mint te? :sweat_smile::rofl::hugs:

1 kedvelés

Sügér vagyok, de nem ennyire! :joy::joy:

1 kedvelés

A 4 szebb szám! :face_with_peeking_eye::crazy_face:

Az “Egyensúly” van bejelölve, bácsi kérem. :crazy_face:
Sőt, még az is ott van, honnan rendeltem! :joy:

Azt én értem, de a FÜSTbajnok megnevezés kiégette a retinámat egyből :joy:

Amúgy miért ne lehetne Füstbajnok? :thinking: Csak azé kérdezem, me nincs rajta a pg/vg arány. :face_with_monocle:
:nerd_face:

1 kedvelés

Mert füst csak égésnél keletkezi…pl cigizésnél.
E-ciginél párologtatva van a liquid ami gőzt képez.
Nagy különbség mivel az analóg rákkeltői pont az égés/füst miatt vannak jelen.
Ez amúgy egy 50vg/50pg-s alaplé…ezért egyensúlynak nevezik.
A gőzbajnok (hívjuk így) az több vg-t tartalmaz jóval mint pg-t…ebből is adódik, hogy a vg a gőzmennyiségért felelős a pg meg inkább az ízért.

Jó, na, hát így nevezték el. :crazy_face: De tény, hogy mondjuk a Gőzbajnok reálisabb lenne. :point_up:t2:

Offolok, de… honnan érdemes rendelni ezeket? Egy idő után gondolom én is áttérnék a nagyobb/gazdaságosabb kiszerelésekre. Beától láttam egy oldalt valahol, de nem jegyzeteltem, úgyhogy már nem tudom. Gondolom az aromák között is lehet különbség.

persze, segítünk mindenben…amint ott tartasz, hogy vennéd

2 kedvelés

Gondolom tuti jó az alaplé lejárati dátuma is ugye ? Gyanus vagy te nekem :rofl:első slukk jó utana már nem ? :thinking:

Lehet nekem van már túl este, vagy reggel kezdődött túl korán a meló, de én azt a legalsó 2 sort a címkén nem értem. Pedig vagy 3x elolvastam. :sob:

Fuss neki újra mert az éppen érthető :joy: Mondjuk csak abban téved, hogy “nem alkalmas” …mert amúgy az, legalábbis a 70vg30pg mindenképp.

A “nem alkalmas”-t nem tudom hova tenni. Na de majd holnap , kipihent aggyal hátha megértem :joy::joy::joy: Na meg a “nem használatra kész”-et sem értem.

oké, igazad van!!.. a zárójelek nem kellenek a felső sorban.

Mondjuk lejárati dátum pont nincs rajta. :thinking::fearful:

Kötelezően rajta kellene lennie.

1 kedvelés