Nem, nem, mindenem eladtam, csak 5 szett, semmi több. Ezért vagyok csóró.
ezt így aroma nélkül szívod? FÜSTbajnok van ráírva
Hol vetted ezt a sz@rt?..már bocs, de ha a gyártó azt sem tudja, hogy füst nincs csak gőz vagy pára
Gondolod van még ilyen elvetemült mint te?
Sügér vagyok, de nem ennyire!
A 4 szebb szám!
Az “Egyensúly” van bejelölve, bácsi kérem.
Sőt, még az is ott van, honnan rendeltem!
Azt én értem, de a FÜSTbajnok megnevezés kiégette a retinámat egyből
Amúgy miért ne lehetne Füstbajnok? Csak azé kérdezem, me nincs rajta a pg/vg arány.
Mert füst csak égésnél keletkezi…pl cigizésnél.
E-ciginél párologtatva van a liquid ami gőzt képez.
Nagy különbség mivel az analóg rákkeltői pont az égés/füst miatt vannak jelen.
Ez amúgy egy 50vg/50pg-s alaplé…ezért egyensúlynak nevezik.
A gőzbajnok (hívjuk így) az több vg-t tartalmaz jóval mint pg-t…ebből is adódik, hogy a vg a gőzmennyiségért felelős a pg meg inkább az ízért.
Jó, na, hát így nevezték el. De tény, hogy mondjuk a Gőzbajnok reálisabb lenne.
Offolok, de… honnan érdemes rendelni ezeket? Egy idő után gondolom én is áttérnék a nagyobb/gazdaságosabb kiszerelésekre. Beától láttam egy oldalt valahol, de nem jegyzeteltem, úgyhogy már nem tudom. Gondolom az aromák között is lehet különbség.
persze, segítünk mindenben…amint ott tartasz, hogy vennéd
Gondolom tuti jó az alaplé lejárati dátuma is ugye ? Gyanus vagy te nekem első slukk jó utana már nem ?
Lehet nekem van már túl este, vagy reggel kezdődött túl korán a meló, de én azt a legalsó 2 sort a címkén nem értem. Pedig vagy 3x elolvastam.
Fuss neki újra mert az éppen érthető Mondjuk csak abban téved, hogy “nem alkalmas” …mert amúgy az, legalábbis a 70vg30pg mindenképp.
A “nem alkalmas”-t nem tudom hova tenni. Na de majd holnap , kipihent aggyal hátha megértem Na meg a “nem használatra kész”-et sem értem.
oké, igazad van!!.. a zárójelek nem kellenek a felső sorban.
Mondjuk lejárati dátum pont nincs rajta.
Kötelezően rajta kellene lennie.