Melyik legyen?

Azért a smok-nak 2 jó módja van és igaz kopintások de azok strapák arcfox, G H priv széria . De akkor is óvakodni kell csak egy háááájpolt márka

1 kedvelés

Én nem tudom mi van itt…mindenki csóró lett? Szóljatok, ha kellene zsé…küldök akinek csak kell… és potom 50%-os kamattal…:rofl:

Neeeem akarok smokot venni, de köszi a figyelmeztetést! :slightly_smiling_face: Csak ez ugrott be arról, amit Bea mutatott.

1 kedvelés

Hát…a fogorvosom vitte fél éves fizumat 2 hete :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:
Szerintem egy luxusnyaralásra elég lenne neki :rofl:

Én fúrok faragok lehet azt nem kéne pénzelni :sweat_smile::rofl:. Még születőben vannak a gépek :grin: Skynet its on

Tudod Robi,egészség legyen meg pénz,a többit megvesszük :stuck_out_tongue_winking_eye:
Ja ! Meg a kacsák előtt víz :rofl:

1 kedvelés

Úgy látszik, ezek mindenhol ezt csinálják. :roll_eyes: Ott égjenek le nyaralás közben, ahova máskor nem süt a Nap! :joy:

1 kedvelés

Még mindig jobb mint anyósomnak a táskáját rágta ki a foga :rofl::rofl: komoly :grin:.
Szerk.;Ja a szépségért szenvedni és fizetni kell. De ez már örökös mint a szegénység

Na jó, ez most átjött vizuálba is :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Robin Williams Movie GIF by 20th Century Fox Home Entertainment

1 kedvelés

Ahogy mondta az a magyar humorista Bajor Imre, az egyik bohózatban, "a pénz EGYEDÜL nem boldogít "…:rofl:
Szerk. Jó firmák a bohózat cime…akit esetleg érdekelne…:grin:

2 kedvelés

A pénz arra van , hogy használd ne az használjon téged . Amúgy sem a miénk a kibocsátó állam tulajdona :sweat::face_with_symbols_over_mouth:

:roll_eyes:

1 kedvelés

Egy újabb? Remélem ezzel nem lesz baj! Vettél plusz pod fejet is hozzá?
Mindenkeppen pozitív, hogy nem rendes cigit vettél :slightly_smiling_face::+1:

Igen, muszáj volt (hogy bafná meg a jegesmedve).
Visszavittem a másikat. Pénzt nem adják vissza, le nem vásárolhatom. Wtf? Talán jövő héten jön az xy, majd megnézi, és ha ő is úgy látja, hogy nem jó, akkor elküldik Pestre szervízbe. Hehh… :roll_eyes: Az eladó erre sem jogosult, meg ha jól vettem ki, akkor kb. eladáson és takarításon kívül semmi másra (bár, az utóbbi inkább kötelesség). Felhívná, de nincs meg a száma. Felhívott hát egy másik helyi dohányboltos dolgozót, hogy segítsen. A vonal másik végén egy pökhendi, flegmázós, nyávogós péicséa volt, akivel annyira mentünk ebben az ügyben, mint a négylábú gyerekem kinyomott bogyóival…
Tehát, -12.5K + még ez is majdnem 6K. Boldogság a köbön.

Sajnálom! Szerintem azt sem tudják mit árulnak…
Beüzemelted már az újat?

Az eladó egyébként teljesen normálisan viselkedett, nem akadékoskodott, többször is elnézést kért. Ő egyébként hősiesen be is vallotta, hogy nem ért ezekhez. Eleve nem is hibáztattam, egyértelmű, hogy nem fog a saját szakállára mínuszt csinálni, vagy cserélgetni. Én csak ezt a rendszert nem értem.

Beüzemeltem, igen. Igaz, hogy még egy kis levegőzést sem lehet állítani, de a célnak teljesen megfelel. :slightly_smiling_face: Lehet szívni, nem analóg cigi, íze is van. (:thinking::sweat_smile:)

3 kedvelés

Tőlem “csak” 2 óra 7 perc kocsival :sweat_smile:

Gyerekek… nem akarok károgni, de lehet kiderül, hogy nem is a aio volt rossz. :face_with_peeking_eye::rofl::rofl::rofl:
Beletöltöttem a Wickbe ugyanazt a löttyöt… Első 15-20 slukk teljesen oké, utána hasonló rossz ízbe megy át, mint a másiknál.

Benny Hill What GIF

Milyen lötyid van?