Azért a smok-nak 2 jó módja van és igaz kopintások de azok strapák arcfox, G H priv széria . De akkor is óvakodni kell csak egy háááájpolt márka
Én nem tudom mi van itt…mindenki csóró lett? Szóljatok, ha kellene zsé…küldök akinek csak kell… és potom 50%-os kamattal…
Neeeem akarok smokot venni, de köszi a figyelmeztetést! Csak ez ugrott be arról, amit Bea mutatott.
Hát…a fogorvosom vitte fél éves fizumat 2 hete
Szerintem egy luxusnyaralásra elég lenne neki
Én fúrok faragok lehet azt nem kéne pénzelni . Még születőben vannak a gépek Skynet its on
Tudod Robi,egészség legyen meg pénz,a többit megvesszük
Ja ! Meg a kacsák előtt víz
Úgy látszik, ezek mindenhol ezt csinálják. Ott égjenek le nyaralás közben, ahova máskor nem süt a Nap!
Még mindig jobb mint anyósomnak a táskáját rágta ki a foga komoly .
Szerk.;Ja a szépségért szenvedni és fizetni kell. De ez már örökös mint a szegénység
Na jó, ez most átjött vizuálba is
Ahogy mondta az a magyar humorista Bajor Imre, az egyik bohózatban, "a pénz EGYEDÜL nem boldogít "…
Szerk. Jó firmák a bohózat cime…akit esetleg érdekelne…
A pénz arra van , hogy használd ne az használjon téged . Amúgy sem a miénk a kibocsátó állam tulajdona
Egy újabb? Remélem ezzel nem lesz baj! Vettél plusz pod fejet is hozzá?
Mindenkeppen pozitív, hogy nem rendes cigit vettél
Igen, muszáj volt (hogy bafná meg a jegesmedve).
Visszavittem a másikat. Pénzt nem adják vissza, le nem vásárolhatom. Wtf? Talán jövő héten jön az xy, majd megnézi, és ha ő is úgy látja, hogy nem jó, akkor elküldik Pestre szervízbe. Hehh… Az eladó erre sem jogosult, meg ha jól vettem ki, akkor kb. eladáson és takarításon kívül semmi másra (bár, az utóbbi inkább kötelesség). Felhívná, de nincs meg a száma. Felhívott hát egy másik helyi dohányboltos dolgozót, hogy segítsen. A vonal másik végén egy pökhendi, flegmázós, nyávogós péicséa volt, akivel annyira mentünk ebben az ügyben, mint a négylábú gyerekem kinyomott bogyóival…
Tehát, -12.5K + még ez is majdnem 6K. Boldogság a köbön.
Sajnálom! Szerintem azt sem tudják mit árulnak…
Beüzemelted már az újat?
Az eladó egyébként teljesen normálisan viselkedett, nem akadékoskodott, többször is elnézést kért. Ő egyébként hősiesen be is vallotta, hogy nem ért ezekhez. Eleve nem is hibáztattam, egyértelmű, hogy nem fog a saját szakállára mínuszt csinálni, vagy cserélgetni. Én csak ezt a rendszert nem értem.
Beüzemeltem, igen. Igaz, hogy még egy kis levegőzést sem lehet állítani, de a célnak teljesen megfelel. Lehet szívni, nem analóg cigi, íze is van. ()
Tőlem “csak” 2 óra 7 perc kocsival
Gyerekek… nem akarok károgni, de lehet kiderül, hogy nem is a aio volt rossz.
Beletöltöttem a Wickbe ugyanazt a löttyöt… Első 15-20 slukk teljesen oké, utána hasonló rossz ízbe megy át, mint a másiknál.
Milyen lötyid van?