Éppen mond fekete volt biztos
haha…akkor először ne is tankot vegyen hanem huzalt…és kezdjen neki a gyakorlásnak Anno én is azt gondoltam, hogy ez valami hűűű de nehéz…de a frászt, csak gyakorlásképpen 10-20db megtekerést igényel és menni fog.
Aztán ha már megy vehet tankot is
Vagy legrosszabb esetben (amit kétlek) előre tekert coilt is vehet pl aliexpresszen.
Ha a podja éppen szar akkor vegyen csak tankot, aztán valahogy csak varázsolunk bele egy tekerést.
Én legalábbis azt gondolom. Konkrétan se íze, se bűze a löttyöknek.
Mondjuk nyúzom lassan 2 hete…
vagy ha máskép nem megy max mindegyikünk teker 30mp alatt egyet és postázzuk Bevallom először én is kaptam párat és annak alapján tekertem aztán magam.
Köszi, de se modom, se tankom.
Pori csere.
Addig szívom a… fogamat. Hülye voltam, hogy nem vettem hozzá.
Merre laksz, hátha van a közelben kedves vépertárs…
Most mondom, szettből is kettő legyen mindig ami megy, ha az egyik megmakkanna. Ha 6 az sem baj.
Jah, hát az analognál még a porlasztó is olcsóbb és egészségesebb
Tuti, hogy akadna valaki elérhető közelséógben
Ha erre felé akkor segítek ha amarra,akkor meg mások
Lemegyek a dohányboltba, nézek valamit. Ha már ilyen balfarok voltam.
Valamelyikben szokott lenni joy etech pod és pori hozzá ha nagy gebasz van
ilyen .https://ecigaretta.eu/termek/allinone-csomag-joyetech-widewick-pod-ecigi-keszulek
Ha át jön a határon, akkor majd én várok rá itt…abban az esetben, ha át mer jönni a határon…
2 felettébb szembeötlő tulajdonságom végett vettem a pioneert. 1: csóró vagyok,. 2: okos vagyok. Amennyiben bárki, más tulajdonságokkal rendelkezik, indokolt lehet előtte több tank megvásárlása.
Nálam
Csóró
Okos
Pionír kellene? Ja nekem. Jaj a férjem bankkártyájának
Van valakinek 2-3 modja óccóért?
Óccóért ninc, cak drágáért…eszetleg ingyen…
Nem kellett volna azt a másik 20 tankot is megvenni a pio előtt.
Mindenki a maga útját járja! Az enyém nem volt zökkenőmentes ezen a téren sem. Nem születtem okosnak, kiskoromban beszélni sem tudtam. Viszont szépnek születtem, de az ellen meg kaptam gyógyszert. Hatott!!! Viszont ha jobban belegondolok, a csóróság az végigkisér! Hogy bacódna meg! Arra is adhattak volna valamit.