Melyik legyen?

Ursa-t ne dobd el PODban sokkal jobbat most nem találsz.
Ha nem Csütörtök délután lenne akkor gyorsabban tudnék segíteni.
Ha adsz egy címet akár priviben is akkor küldenék neked ajándékba,
egy 0,6 os carteidget, illetve egy üreset:

és egy 1ohmos porlasztót:

és ajánlom hogy így rendeld ha teheted, üres cartridge + porlasztó
a 0,6 ost ajándékba adom a másik 2.-őt meg majd visszaadod ha megjött a rendelésed.

Tisztelettel

1 kedvelés

én 10évig megengedhettem azt a luxust, hogy hülye voltam…porlasztót és készre kevert liquidet vettem. Mára már nagyon bánom mert a kezdetekkor is kacérkodtam a sajátkeveréssel, építéssel, de egyszerűbb volt készen venni mindet. Viszont ami nem változott az az, hogy jóképű és szerény maradtam. :grin:

1 kedvelés

Meggyöttem… :roll_eyes:

6 kedvelés

Ez mondjuk elég jól néz ki

Az 1 ohmos porlasztóval a legjobb, véleményem szerint. :slightly_smiling_face: Örülök, hogy nem cigivel tértél vissza.

3 kedvelés

Én bevallom,picit izgultam ám :stuck_out_tongue_winking_eye:
Boncccsad ,tőcccssseeed :crazy_face:

Régi ismerős…ugye nem 1 darab porit vettél? :rofl:

Nekem volt, hogy egymás után 3 füstölt el 5 perc alatt.

Szóval áztasd be, hagyjad 15 percet, kicsit magában is rászívhatsz.

2 kedvelés

Szerintem az elsőt elégettem a gefibe… :rofl::rofl: A második ázik egy ideje, de még hagyom nyugodni.

Fire Elmo GIF

1 kedvelés

kép

Szerintem -némi túlzással- lassan egy ml-t beleöntök a porlasztóba… :rofl:

Felszívja az a tankból. És igen, a porlasztóba meglepően sok vatta van beletuszakolva.
Alacsony vattról elkezdheted lassan.
Vagyis. Lehet ezen wattot állítgatni?

Nem, és bazi kevés benne a vatta, a kicsi kínai kispórolta belőle háromezeőcccá!:sweat_smile:

Nem, ezen nem lehet. Szerintem 2/2 porlasztó beégett… :face_with_raised_eyebrow:
Legalábbis mást nem érzek, csak rohadt büdös akármit. :nauseated_face: Nem finom…

4.40-nél a lényeg, hogy ne füstöljön el! :wink:

Ez a perverz dög még rá is köpött a nyelvemre… :triumph::sweat_smile:

PZS megpeder, bedug, köpködés megoldva kész is! :+1: :laughing:

A porlasztóba max 3 cseppet tegyél a közepébe, aztán dugd be (bocsi​:rofl:nem azt),a helyére, es hagyd állni 5-10 percet. Majd szivd meg úgy üresen, anélkül h nyomd a tűzgombot. És ha érzed, h szörcsög, akkor egy papir törlőkendőt sodorj meg, és a végét dugd bele a porlasztó közepébe, h igya fel ami plusz liquid. Utána lehet gőzölni…:grin:

Miket tudtok :hugs:

1 kedvelés

Én is, mint még sokan mások, először porlasztóval kezdtem. Majd miután vaperina tag lettem, aztán jött az rta vonal…:grin:

Az a PZS, ugye nem pizsama?..:rofl: