Lime írányba indulj--
Könnyű magyarázni, ha van mellette 40 (?) másik, úgy én is legény lennék.
Amikor én kezdtem vehettél aiot meg rtat, pod akkor még csak kezdett szállingózni. Az aio egy fos volt, sőt akkoriban a porik is fosok voltak, így elég hamar váltottam is. Ma már az ursától, xr-en át a kiwiig válogathatsz több tucat pod közül, sokfajta poriból, akár mesh. Persze egy taifun box rubik rta kombót nem fogok lecserélni egy vaporesso xr-re, de aki nem költ el 160k-t egy szettre az nem is fogja bánni. Aztán persze van akinek ez nem lesz elég és tovább akar lépni, én is ilyen vagyok, de sokan nem. Mondjuk én abszolút kihagynám mai fejjjel az egész középkategóriát, csak akkor még nem tudtam, amit ma tudok. Meg nálam a kütyű mánia hamar hobbivá tette, sokszor a vépelés kevésbé fontos, mint maga az eszköz.
Egyébként visszatérve brüncire, anno megvettem a fakirs mod iont, az előbb építettem meg, folyik. Sebaj, több vatta, megtömtem, most is folyik. Akkor rohadjál meg, van másik, te meg mész a kukába…na ez a baj a brüncivel, aressel, bersivel, meg az összes szar rtaval, meg lehet csinálni? Meg. De aki csak használni akarja, az nem biztos, hogy szopni akar napokon keresztül vele, miközben nincs b terv. Én sem akarok, 2x nem ment, leszarom.
Ja és mindezt 30k-ért…amelyik rtat egy kezdő nem tud megépíteni kis efforttal, az az én szememben egy szar.
Teljes mértékben osztom a véleményed. Szerintem a vape piac se igazán tudja mi kéne az usernek. Az analóg, iqos árak az egekben. Egyre többen váltanak. Azoknak a legjobb akik simán el tudják engedni az analógot.
Így-így. Sajna alsó polcon ezt el kell fogadni. Valamit mindig szarik a pók. Szóval lehet lapátolni bele a pízmagot míg meg lesz az a minőség amit ha fenntartásokkal is de el tudsz viselni.
Vagy egyszer kell venni jót…a tripod 2-t egyszerűen nem tudom elbaszni, akárhogy nem figyelek a vattára, csak belehányom, megy, van íz, van gőz. Kár, hogy egy vese ára.
Viszont az eddig vezető út,az a rögös
Van aki megelégszik az aressel,de van aki nem
Mondtam már,van aki csak kiváltja vele,de van aki másként tekint rá.
Az elsőre én is sajnáltam a pénzt
nem kell bármi mást tesztelni és akkor az ares is jó az analóg helyett
Abból pl. a klón is elég megbízható szerkezet lett, van belőle ez is, az is - nem keverem össze a kettőt véletlenül, az og azért érzetre bizony itt is egy nagyságrendileg precízebben összekalapált valami, de eddig a klón se nyűgösködött felhasználhatóság szempontjából, íz-gőz korrekt. Vagy 3 hetes tekerés van benne, év végén biztos állt egy hetet feltöltve, félrerakva és semmi pisilés sehol se. Most is jön velem melózni. Ja, és ennyiért már vesét se kapsz manapság
Az első RTA-ám 2013-ban(elötte a kinai szarokat nem számolom és az éveket sem) a Kayfun lite 40ezer felett volt egy semovár cső is jött hozzá na azt én is remegve fizettem ki…mára elmúlt
Az a baj, ha az ember megtapasztalja a jót nehéz visszaváltani klónokra, na én azokkal annyit szívtam, hogy a csőfogó az asztalomon lakott.
Az első mindig fáj, nehéz elveszteni a szűzességet. Aztán már a pillád sem rebben…
Már azt mondom,bármi jobb
én is erre céloztam
Ha már mindenképp spórolsz ( mert a nem telik rá adott esetben nagy úr tud lenni), akkor legalább valami tisztességes, bejáratott gyártótól. A fillérb@szásból behúzott legolcsóbb mélykínai vackok tudják rombolni az élményt
most örülök ha 40-ből ki jön
Delux is kijön 40k+egy kicsi. Nem drága tank. Sőt ennyi pénzért azt kell mondani korrekt. Van a dobozban minden is! Bár a Dvarwba lenne ennyi minden!
Szívtam én a yftk-tól az sxk-ig minddel…csodák nincsenek, ötödáron az összerohadás alap felszereletség. Amikor megvettem az eredeti se-t, és szétszedtem, akkor esett le, mi a különbség. Mert se ízben, se tapintásra, se kinézetre nem volt különbség. Csak az egyiknél a topcap úgy jöt le, mint az álom, a másiknál meg 10 perc bírkózás.
Pedig olyan szép a CL nézem de egy komplett készlet 100+ …polc dísznek sok az ár…