Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

Na nem írom amit kezdtem :joy:
Igyál egy erős kávét, vagy… Nem tudom :joy::woman_shrugging:

Ezért is írtam, hogy

:blush::joy:

1 kedvelés

Á, nem segít, inkább punnyadok az ágyon a telefonnal. :sweat_smile:

Szólj asszonynak, hogy ne hagyjon punnyadni, és megoldva a kérdés. Ezentúl hívd rta-nak. Ennyi :woman_shrugging: ezt is megoldottam​:joy:

Hmm :thinking: Érdekes…hol is tartottunk? :rofl:

Egy jó rta ami segít neked felállni :woman_shrugging::joy:

Jó, én csak próbáltam reflektálni a leülős részhez, te meg rögtön átmész 18 karikába… :sweat_smile:

Nem is volt benne 18-as :roll_eyes::thinking:
Illetve igazad van, olvasás kérdése :joy:

Na, akkor tripod…szóval ja, én is tripodra szavazok, már ha érdekel bárkit is. :sweat_smile:

A v9 nálad hogy bírja, nálam a gumi nem szereti a húzogatást. :rofl:

Egyet már cserélnem kellett, meg hiába nyálazom van hogy begyűri.

2 kedvelés

Kellett már nekem is cserélni, de vettem hozzá plusz 30-at​:joy:
Szóval egy ideig el leszek vele.
Egy volt amit nekem is mindig begyűrt, el is szakította, de azóta nincs vele gond. Gondolom a gyűrű volt hibás.
Most akkor mi van a 18-as karikaval?:joy:

2 kedvelés

Nem tudom, én csak a v9-es tapasztalataimat osztottam meg. :joy:

1 kedvelés

Csak nem MáRTA? :rofl:

Cseh testvéreinktől is be tudod húzni még! https://www.vaporism.cz/k-c-mods-d-r-a-m-dram-iv-rta-22mm-P/

@Ispy MáRTA?:joy:

Nem, Éva, akkor ezt most buktam? :sweat_smile:

Pontosan a Kayfun-okhoz vettem én is a 30-as huzalt. Szerintem azóta se használtam sehova máshova :face_with_hand_over_mouth:

Visszatérve a kérdésemhez. Ne értsetek félre, nem a pénzt szeretném elb.szni, azt el tudom 1000 más módon is. Igazából nincs most egyetlen normális mtl rta-m (jobb híján egy régebbi taurent használok) és ezt a hiányt szeretném orvosolni. Ha lehet, minél jobb végeredménnyel.
Ti is tudjátok, hogy nem ugyanaz az íz mondjuk egy Aresben, egy Bishopban vagy épp egy Kayfunban (ha már szóba került). És akkor csendben felteszem a kezem, nekem nem jöttek be a Kayfunok, igaz az x nekem is csak klón volt. Ízre jók voltak, de az a miniatűr deck :see_no_evil:

3 kedvelés

Mi lenne a fő csapásirány? Szükebb/levegősebb/desszert/gyümi/dohány?
Az emlegetett Tripod2 egyébként szinte már pofátlanul széles határok között mozog, elég gazdagon felszerelt a készlet​:smiley:

3 kedvelés

Mtl az majdnem mind ilyen…Dram-ban is marha kicsi a deck

1 kedvelés

Desszert, dohány. Illetve ha “gyümölcsnek” számít a barackos dohány akkor gyümölcs is :smile:
Februári tvgc barackos és mangóst kóstoltam a mostani tankjaimmal. Lehangoló volt. A Sputnikban meg tudtad mondani melyiket szívod. Itt most? Hát ha elolvastam a címkét még akkor se jöttem volna rá.

Azért a prime az mindennél is kisebb.

2 kedvelés