@nbukta77 ?-et kérdezted…?
Igen. Beszeltunk.
Beszéltünk, neki hetek múlva lesz jó. Ha addig esetleg valaki bevállalja, megköszönném.
Nem vagyok türelmetlen, van mit szívnom 2 évig.
De ez a kedvencem, és hónaokig már sehol nem volt EU-ban. Most véletlenül itt pont van…
Sziasztok, kicsit felhozom ezt a topicot.
Tegnap a jegesmedvén lovagló mikulást látva elgondolkoztam azon, hogy mindjárt itt a karácsony. Dehogy, de akár ez is lehetne egy indok
Mostanában nézegetem ezt a 2 szép rta-t, de nem jutok velük dűlőre. A kérdés Dram 4, avagy Arcana 22? Építős, mindent bemutató videókat néztem már róluk, most elsősorban első kézből származó hosszabb távú tapasztalatokra lenne szükségem.
Még egy. A Dram 4 Last edition és a sima 4 közt mi a különbség? Erről csak görög videót láttam, de egyetlen szót se értettem belőle
Köszönöm a válaszokat!
Miért pont ez a kettő? Mennyi a gempa?
Én tuti nem e kettő közül választanék.
Első kézből én a dramot túlárazottnak tartom, pedig szép tank, én is nézegettem. Igaz az arcanát is nézegettem. Végül egyiket sem vettem.
Na látod. Mert tetszik
Nem amúgy. Igazából amik még szempontok voltak, méret, feltöltés, és üveg legyen a palást.
Szerk.
És hát azért is kérdezem itt, mert ha valakihez hozzávágnak egy 100+ eurós tankot tesztelni, nyilván nem azt fogja róla mutatni a bemutató videóban, hogy ez iszonyat rossz. Ugyanígy vagyok már a liquides videókkal is. Akármilyen rossz, a végén úgyis az lesz, hogy hú de fasza. Szóval jöhet ám róluk rossz is, egész nyugodtan
Ha ez segít, volt egy Dram 4 tesztem.
Annyit tennék hozzá, hogy az azóta eltelt használati időben sem változott a véleményem.
Arcana 22
Szia! István kérdése nagyon jogos? Sajna Dram IV-ről nem szponzorált tesztek azutàn kerültek ki miután behúztam. Van fent magyar is meg olasz is! Ha van rá fedezet úgy is behúzod, bármit írunk is! És úgy is kell. Majd eldöntöd saját magad! Ha gyűjtő vagy ne keress tesztet róla!
Nem minden részével értek egyet, de azért vannak benne jogos kérdések, amik aggasztóak egy 200 eurós tanknál.
Bár megértem, mert nekem is viszketett a tenyerem…de az arcanára eddig itt nem volt panasz, nálam a deck miatt esett ki.
Miután “buktam “egy 21700 Danit miatta,azóta figyelek a vattázására de nekem bevált ,arcana nincs
Dehogy buktál, ne kamuzz, megsajnáltak és kicserélték.
Uhh, kár volt linkelnem, még mindig jól néz, na majd ha gazdag leszek és kövér.
De hirtelen fájt a másnap reggel mikor a kijelzőn volt ott minden
Akkor nekem a kövérségem miatt ,vagy a Velux szponzorálta?
Egyébként hol lehet kapni 4-est? Egy barátom kérdezi.
Egy “szőrös” shopban láttam AKCIJA” ban ss-t
Egyébként @Kecskei.Gabesz ha gondozásmentes tankot szeretnél, akkor inkább egy tripod 2 az atmizootól, nem folyik, egyszerű vattázni, üveg blabla.
Ja és baszott drága az is.
Áh, nem merem, egyébként is tegnap volt az enter nap.
Ahonnan vettem a diplomatot,csak nem jut eszembe,meg amúgy is nagyon dolgozok még hogy legyen rám büszke a főnök
@Kecskei.Gabesz Ha nyújtasz egy picit a kereten, akkor tripod. Üveg, bajonettzár, minden, amit egy tanktól elvárhatsz.
A Dram IV meg… mondjuk úgy számomra nem túl megnyerő külsőre. Az Arcana meg céép , és olcsóbb is És jó is. Nem nehéz választás(számomra)
De mivel tegnap nálam is Enter nap volt, ezért okafogyott