Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

@nbukta77 ?-et kérdezted…?

Igen. Beszeltunk.

Beszéltünk, neki hetek múlva lesz jó. Ha addig esetleg valaki bevállalja, megköszönném.
Nem vagyok türelmetlen, van mit szívnom 2 évig.
De ez a kedvencem, és hónaokig már sehol nem volt EU-ban. Most véletlenül itt pont van…

2 kedvelés

Sziasztok, kicsit felhozom ezt a topicot.

Tegnap a jegesmedvén lovagló mikulást látva elgondolkoztam azon, hogy mindjárt itt a karácsony. Dehogy, de akár ez is lehetne egy indok :smile:
Mostanában nézegetem ezt a 2 szép rta-t, de nem jutok velük dűlőre. A kérdés Dram 4, avagy Arcana 22? Építős, mindent bemutató videókat néztem már róluk, most elsősorban első kézből származó hosszabb távú tapasztalatokra lenne szükségem.
Még egy. A Dram 4 Last edition és a sima 4 közt mi a különbség? Erről csak görög videót láttam, de egyetlen szót se értettem belőle :slightly_smiling_face:
Köszönöm a válaszokat!

Miért pont ez a kettő? Mennyi a gempa? :rofl:

Én tuti nem e kettő közül választanék.

Első kézből én a dramot túlárazottnak tartom, pedig szép tank, én is nézegettem. Igaz az arcanát is nézegettem. Végül egyiket sem vettem.

Na látod. Mert tetszik :slightly_smiling_face:
Nem amúgy. Igazából amik még szempontok voltak, méret, feltöltés, és üveg legyen a palást.
Szerk.
És hát azért is kérdezem itt, mert ha valakihez hozzávágnak egy 100+ eurós tankot tesztelni, nyilván nem azt fogja róla mutatni a bemutató videóban, hogy ez iszonyat rossz. Ugyanígy vagyok már a liquides videókkal is. Akármilyen rossz, a végén úgyis az lesz, hogy hú de fasza. Szóval jöhet ám róluk rossz is, egész nyugodtan :grin:

3 kedvelés

Ha ez segít, volt egy Dram 4 tesztem. :slightly_smiling_face:

Annyit tennék hozzá, hogy az azóta eltelt használati időben sem változott a véleményem. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Arcana 22 :smiley:

Szia! István kérdése nagyon jogos? Sajna Dram IV-ről nem szponzorált tesztek azutàn kerültek ki miután behúztam. Van fent magyar is meg olasz is! Ha van rá fedezet úgy is behúzod, bármit írunk is!:grinning: És úgy is kell. Majd eldöntöd saját magad! Ha gyűjtő vagy ne keress tesztet róla!:grinning:

4 kedvelés

Nem minden részével értek egyet, de azért vannak benne jogos kérdések, amik aggasztóak egy 200 eurós tanknál.

Bár megértem, mert nekem is viszketett a tenyerem…de az arcanára eddig itt nem volt panasz, nálam a deck miatt esett ki.

4 kedvelés

Miután “buktam “egy 21700 Danit miatta,azóta figyelek a vattázására :grin:de nekem bevált ,arcana nincs :grin:

Dehogy buktál, ne kamuzz, megsajnáltak és kicserélték. :joy:

Uhh, kár volt linkelnem, még mindig jól néz, na majd ha gazdag leszek és kövér. :rofl:

De hirtelen fájt a másnap reggel mikor a kijelzőn volt ott minden :joy:

Akkor nekem a kövérségem miatt ,vagy a Velux szponzorálta? :thinking::joy:

Egyébként hol lehet kapni 4-est? Egy barátom kérdezi. :grin:

Egy “szőrös” shopban láttam AKCIJA” ban ss-t :wink:

Egyébként @Kecskei.Gabesz ha gondozásmentes tankot szeretnél, akkor inkább egy tripod 2 az atmizootól, nem folyik, egyszerű vattázni, üveg blabla.

Ja és baszott drága az is. :rofl:

1 kedvelés

Áh, nem merem, egyébként is tegnap volt az enter nap. :grin:

Ahonnan vettem a diplomatot,csak nem jut eszembe,meg amúgy is nagyon dolgozok még hogy legyen rám büszke a főnök​:grin:

@Kecskei.Gabesz Ha nyújtasz egy picit a kereten, akkor tripod. Üveg, bajonettzár, minden, amit egy tanktól elvárhatsz.
A Dram IV meg… mondjuk úgy számomra nem túl megnyerő külsőre. Az Arcana meg céép :smiley:, és olcsóbb is :joy: És jó is. Nem nehéz választás(számomra)
De mivel tegnap nálam is Enter nap volt, ezért okafogyott​:disappointed_relieved:

2 kedvelés