Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

Ok, köszi​:+1:

Micsoda hülye véleményezések vannak. Nekem van egy vadiúj MZ Gold, azt se tudom majd, hogy hogyan álljak neki, nem ízlős volt a próba 1 ml.
Ahhoz hasonlítgatják, de nekem az MZ is túl karcos :slightly_smiling_face:a Brown Tabak az csak karamellás édes desszert, enyhe pisztáciafagyival, háttérdohánnyal.

1 kedvelés

Kép alapján a kettő hasonló. Mondjuk leírás szerint nem annyira​:thinking: próbáltad már?

1 kedvelés

Igez, ez volt, februárban fogyott el, ez tényleg hasonlított amúgy. :+1:

Nem még, félek már próbálkozni. A DC pistát is kezdem szégyelleni, hogy nekem pl. nem ízlik, pedig közösségkedvenc :roll_eyes::grin:

Ok szállítanak ide? Ki lehet választani Magyarországot!

Nem tudom de neked meg van a kapcsolatod… :slightly_smiling_face:

De ez Svájc…

1 kedvelés

Elvileg világszerte szállítunk, de a többi kereskedőhöz hasonlóan ránk is vonatkoznak az egyes országok korlátozásai. Németországba és Ausztriába szállítás jelenleg nem lehetséges.

Svájci postával szállítunk Svájc egész területére.

A nemzetközi küldeményeket (pl. Olaszország, Franciaország) a svájci posta szállítja a határra, ezt követően a kézbesítés országának megfelelő kézbesítési szolgálata veszi át az átvételt.

Néztem, de 12k plusz szállítás, és még valahogy okosba fel kellene ütni 15 mg-osra legalább. Akkor az kb. 20 ml 100-as NIC. :thinking:
Múltkor még kifogyott státuszban volt.

Most van nekik

1 kedvelés

Hát kell vagy nem…én csak találtam… :man_shrugging: :slightly_smiling_face:

Én úgy tudom, Svájcból eléggé furfangos a szállítás… mivel svajc nincs benne az unióban, igy külön kell fizetni azért hogy behozz egy terméket az unión belülre… de lehet h tévedek :grin:
De biztos h vannak ott is kiskapuk… ahol meg lehet kerülni ezeket a gondokat… mivel en szinte naponta jarok oda, latom h a hataron 24-ből 24et állnak a határőrök es ellenőriznek minden gyanus mozgást…

Sajnos túl sokáig agyaltam rajta kell-e vagy sem. Így el is fogyott.

Hát én már nem is láttam sehol mostanában.

Nem tudom, ez segít-e rajtunk…? Osztrák
https://aromenbar.at/produkte/Flaschendunst-Brown-Tabak-20-100ml

1 kedvelés

Ez akkor segítene, ha lenne Osztrák vagy Német kontaktunk. Nekem sajnos nincs.
Ők nem szállítanak máshová :roll_eyes:csak erre a 2 helyre.

Amúgy szimpi, vennék vagy hármat.

Fórumtársak, valaki ebben tud segíteni?

(Esetleg él közülünk valaki Ausztriában, Németországban?)

1 kedvelés

Ausztriában van egy ismerős panziós. Szerintem oda lehetne kérni, de aztán nekik kéne postázni vagy jársz arra? Viszonylag közel vannak a határhoz…

1 kedvelés

Írok pm​:slightly_smiling_face:

A probléma még adott.
Nem lakik valaki Ausztriában véletlen, esetleg Németországban, aki segítene ebből rendelni 3-4 darabot? :roll_eyes::slightly_smiling_face:

https://aromenbar.at/produkte/Flaschendunst-Brown-Tabak-20-100ml