Micsoda hülye véleményezések vannak. Nekem van egy vadiúj MZ Gold, azt se tudom majd, hogy hogyan álljak neki, nem ízlős volt a próba 1 ml.
Ahhoz hasonlítgatják, de nekem az MZ is túl karcos a Brown Tabak az csak karamellás édes desszert, enyhe pisztáciafagyival, háttérdohánnyal.
Elvileg világszerte szállítunk, de a többi kereskedőhöz hasonlóan ránk is vonatkoznak az egyes országok korlátozásai. Németországba és Ausztriába szállítás jelenleg nem lehetséges.
Svájci postával szállítunk Svájc egész területére.
A nemzetközi küldeményeket (pl. Olaszország, Franciaország) a svájci posta szállítja a határra, ezt követően a kézbesítés országának megfelelő kézbesítési szolgálata veszi át az átvételt.
Néztem, de 12k plusz szállítás, és még valahogy okosba fel kellene ütni 15 mg-osra legalább. Akkor az kb. 20 ml 100-as NIC.
Múltkor még kifogyott státuszban volt.
Én úgy tudom, Svájcból eléggé furfangos a szállítás… mivel svajc nincs benne az unióban, igy külön kell fizetni azért hogy behozz egy terméket az unión belülre… de lehet h tévedek
De biztos h vannak ott is kiskapuk… ahol meg lehet kerülni ezeket a gondokat… mivel en szinte naponta jarok oda, latom h a hataron 24-ből 24et állnak a határőrök es ellenőriznek minden gyanus mozgást…