Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

Igaz nem olcsók, viszont nekem adja a highend érzést. A dram ami nálam volt már első kézbevételnél csalódás volt. A vapesystem tankokat tényleg jó kézbe venni.

3 kedvelés

Gondolom tesztelte mind és neki nem jött be nem gond ez ő Dvarw fan…
Ja igen a Dram ugyan olyan kézben mint a Diplomat olyan kicsit Kínai érzésű… nekem alacsony a mércém igy jó…

2 kedvelés

Jó a Dram. Olyan íze van, hogy ihaj csuhaj. Szeretem is, meg az előző tulaját is. :hugs: Meg kell szokni a vattázását, utána nem lesz meglepetés. :slightly_smiling_face: A Dwarv-nál szerintem izesebb egyébként. Főleg abban a tekintetben, hogy a Dwarv nem hoz jól akármilyen liquidet. Az inkább desszertel, dohányossal és ezeknek permutációjával nyújt teljes körű élvezetet. Most nekem fahéjas keksz van a Dwarvban, ezzel kiváló. De volt ugyanez a Dramban is, és letehetetlen. :blush:

6 kedvelés

Tudjátok én csak dohány meg az itteni népek rábeszéltek a desszertdohányra ami csak ilyen fantázi a cucc.A Dram 3 nekem nagyon be jött a Dram 4 kevésbé de rossznak nem mondanám egyiket sem Dvarw meg az E-után nekem elfogyott…

5 kedvelés

Én a Dwarvot is szeretem. :slightly_smiling_face: Meg egyébként talán mindegyiket. :thinking: Nem tudnék rosszat mondani egyikről sem. Ezért is próbálok sok felé setupot, mert előbb utóbb meglesz az igazi amivel szerethető. A V9et is szerettem, csak az RDA-s megoldását képtelen voltam megszokni. Egy fáradt nap végén csavarom, tekerem, nem jön. Mi van ezzel? Jah, hogy húzni! :sweat_smile: Az idióta megszokások. :woman_shrugging:

3 kedvelés

Nekem az a megoldás nagyon tetszik pikkpakk megszoktam…munkában viszont csak a Se megy mert kell a TH trágya hordáshoz dombnak fel… :slightly_smiling_face: :man_shrugging:

3 kedvelés

Nincs Etalon! Szeretek pár kazánt! Ha rangsorolnom kellene nem tudnám mind másért jó! De csak azok maradhatnak amik a Liquidet megtartják a helyükön. Ez az egyetlen feltétele a maradásnak. 2-4 hét tesztüzem Picon, Solon és ha cseppmentes a történet akkor léphetnek szintet. Azután jön az ízteszt ha nem hozza a dohányos ízeimet akkor sajna megint taka van. És a legvégén jönnek az apró hibák, gyártási apróságok!

4 kedvelés

Most hogy a kajmán v5 bejött, az 1.7-es airpinnel, majdnem vettem egy se-t is, de most a mod beelőzött. De ha egyszer megszáll az ihlet… :sweat_smile:

4 kedvelés

Sokat RDA-ztam, úgy kb 2 évig. Mégsem tudtam megszokni. Ránéztem, és az alapértelmezett berögzüléseim szerint tekerni kell mint mindegyik másikat. Nem tudtam átállni vagy mi. :confused: Amúgy nagyon selymes ízeket adott, szerethető. :blush:

4 kedvelés

Akkor úgy kérdezem, milyen kazanokat használsz most​:blush:

2 kedvelés

Ismerős a dolog…de ha ki akarod előbb próbálni van nálam vagy 3db azt hiszem… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Volt klónba…csak eladtam. :rofl:

1 kedvelés

Akkor ismered…(mit is gondoltam) :joy:

2 kedvelés

Igen ez a jó szó rá Relax nekem is… :hugs:

1 kedvelés

Legnagyobb hibája! Ennek ellenére zseniális cucc. Nincs fogás rajta. 5ml setup az egyik legkecsesebb látványt produkálja amit eddig láttam.

3 kedvelés

Én is van hogy elkezdem tekerni pedig jó ideje csak azt használom, és most már a diplomatot :blush:

5 kedvelés

Igen, mert akkor váltottam klónról eredetire, és erre már nem maradt zsé, aztán meg jött ez az.

1 kedvelés

Jött múltkor egy V9 a bazárba is. Azt is mit tekertem mire eszembe jutott, hogy mivan… :joy: Ha rda az más, azoknál ez az alap, de egy tank az menetes. Nekem legalábbis. :blush:

3 kedvelés

Kamut leszámitva értelek ha 2000euró-ért vennél azt is érteném… :hugs:

1 kedvelés

Milyen kamu? Én egy őszinte ember vagyok. :sweat_smile:

1 kedvelés