Igaz nem olcsók, viszont nekem adja a highend érzést. A dram ami nálam volt már első kézbevételnél csalódás volt. A vapesystem tankokat tényleg jó kézbe venni.
Gondolom tesztelte mind és neki nem jött be nem gond ez ő Dvarw fan…
Ja igen a Dram ugyan olyan kézben mint a Diplomat olyan kicsit Kínai érzésű… nekem alacsony a mércém igy jó…
Jó a Dram. Olyan íze van, hogy ihaj csuhaj. Szeretem is, meg az előző tulaját is. Meg kell szokni a vattázását, utána nem lesz meglepetés. A Dwarv-nál szerintem izesebb egyébként. Főleg abban a tekintetben, hogy a Dwarv nem hoz jól akármilyen liquidet. Az inkább desszertel, dohányossal és ezeknek permutációjával nyújt teljes körű élvezetet. Most nekem fahéjas keksz van a Dwarvban, ezzel kiváló. De volt ugyanez a Dramban is, és letehetetlen.
Tudjátok én csak dohány meg az itteni népek rábeszéltek a desszertdohányra ami csak ilyen fantázi a cucc.A Dram 3 nekem nagyon be jött a Dram 4 kevésbé de rossznak nem mondanám egyiket sem Dvarw meg az E-után nekem elfogyott…
Én a Dwarvot is szeretem. Meg egyébként talán mindegyiket. Nem tudnék rosszat mondani egyikről sem. Ezért is próbálok sok felé setupot, mert előbb utóbb meglesz az igazi amivel szerethető. A V9et is szerettem, csak az RDA-s megoldását képtelen voltam megszokni. Egy fáradt nap végén csavarom, tekerem, nem jön. Mi van ezzel? Jah, hogy húzni! Az idióta megszokások.
Nekem az a megoldás nagyon tetszik pikkpakk megszoktam…munkában viszont csak a Se megy mert kell a TH trágya hordáshoz dombnak fel…
Nincs Etalon! Szeretek pár kazánt! Ha rangsorolnom kellene nem tudnám mind másért jó! De csak azok maradhatnak amik a Liquidet megtartják a helyükön. Ez az egyetlen feltétele a maradásnak. 2-4 hét tesztüzem Picon, Solon és ha cseppmentes a történet akkor léphetnek szintet. Azután jön az ízteszt ha nem hozza a dohányos ízeimet akkor sajna megint taka van. És a legvégén jönnek az apró hibák, gyártási apróságok!
Most hogy a kajmán v5 bejött, az 1.7-es airpinnel, majdnem vettem egy se-t is, de most a mod beelőzött. De ha egyszer megszáll az ihlet…
Sokat RDA-ztam, úgy kb 2 évig. Mégsem tudtam megszokni. Ránéztem, és az alapértelmezett berögzüléseim szerint tekerni kell mint mindegyik másikat. Nem tudtam átállni vagy mi. Amúgy nagyon selymes ízeket adott, szerethető.
Akkor úgy kérdezem, milyen kazanokat használsz most
Ismerős a dolog…de ha ki akarod előbb próbálni van nálam vagy 3db azt hiszem…
Volt klónba…csak eladtam.
Akkor ismered…(mit is gondoltam)
Igen ez a jó szó rá Relax nekem is…
Legnagyobb hibája! Ennek ellenére zseniális cucc. Nincs fogás rajta. 5ml setup az egyik legkecsesebb látványt produkálja amit eddig láttam.
Én is van hogy elkezdem tekerni pedig jó ideje csak azt használom, és most már a diplomatot
Igen, mert akkor váltottam klónról eredetire, és erre már nem maradt zsé, aztán meg jött ez az.
Jött múltkor egy V9 a bazárba is. Azt is mit tekertem mire eszembe jutott, hogy mivan… Ha rda az más, azoknál ez az alap, de egy tank az menetes. Nekem legalábbis.
Kamut leszámitva értelek ha 2000euró-ért vennél azt is érteném…
Milyen kamu? Én egy őszinte ember vagyok.