Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

Szerintem totál más mint a dvarw​:thinking:

2 kedvelés

Csalódni fogsz nem hasonlit a Dvarwra.másban… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Kiderül vagy beborul! :grinning: Ha nem hozza az elvártat akkor sem lesz olyan fájdalmas csalódás mint a Dram!

Ez olcsóbb az igaz ízre viszont jó sajnálom,hogy neked nem jött be a Dram pedig jó…de ez ílyen szakma…

2 kedvelés

Inkább mint a Gt one….arra hasonlít a feltöltés,ezért nem vettem meg azt erre itt van a diplomat :grin:

3 kedvelés

Igen igen! Sajna vagy hála égnek ki tudja! De ez tényleg ilyen.

Már a szűkösségére gondolsz Zolika? Ha arra azt meg lehet szokni! De ha azt tudja(ízre,gőzre) mint a One. Akkor maradós lesz! Ha olyan lesz mint a Dram felépítése akkor viszont ennek is taka lesz!

Igen a töltésére gondoltam,nekem ugyan olyan könnyen építhető mint a v9
A Dramot is szokni kell,volt bajom vele nekem is de ha ráérzel jó az :smiling_face:
De kinek mi ugye :smiling_face:

2 kedvelés

Nekem az a véleményem a VapeSystems termékek köröket vernek mindenre van jobb ízű van szebb de üzemeltetésük annyira egyszerű.hogy nekem azok a NO1.

4 kedvelés

A dram felépítésén mire gondolsz?
A diplomat nekem egyikre sem hasonlít. Illetve a milleniumra, de arra is csak a 3 harang miatt.
Nem liquid kontrollos, nincs cserélhető afc. Sokkal lágyabb és izesebb mint a dvarw. Nálam nem folyik, pedig én aztán mindent is eltudok rontani :blush::joy:

1 kedvelés

Nem kell ezekbe bele állni kedves Éva…neki hasonlít nekünk nem más szemszögből nézzük ez olyan mint—6-9 attól függ honnan nézed kilenc vagy hat… :slightly_smiling_face: :man_shrugging:

4 kedvelés

Ebbe nem tudok belekötni! Egyetlen ami nekem nem tetszik benne akarom mondani kettő dolog! A gumigyűrűs kapcsolat a deck és tartály között ill. az ár! Apró negatív megjegyzés ha nem eszetlenül húzza az ember rá a modra a tankot a lékontrol nyitás mechanizmusánál mozdul az egész hóbelebanc!

1 kedvelés

Nem szerettem volna én beleállni. Csak leirtam a tapasztalatom, véleményem.

erre ott a többi másik rta-juk…V6-V7-V8-SE…

1 kedvelés

Nekem megyen :joy:
Én vállalom :szeretem mindet,és talán még meg is tudom építeni :grin:

Nekem is kb megyen… :joy: :man_shrugging:

Mint most a Pelso igaz @Zolika ? Te jártál most ott… :slightly_smiling_face:

Azok nálam nem ütik meg a mércét!

1 kedvelés

Ezt te tudod…

1 kedvelés

Neked melyik az etalon?

2 kedvelés