Nálam nincs sok kazán. Dvarw család, One, V9, Prime és egyenlőre még meg van a Bishop. Meg most a nagy kedvenc Mobb V2 RBA.
Jaja a nyúlon innen vagy túl…
Mobb V2 RBA.
Mobb tényleg jó van nekem is finom meg is vagyok lepve tőle…
Ugye hogy ugye! Azért is megy a DotAio. 2 Aio nem fér meg egy lakásba!
DotAiót nem is próbáltam BB klónom van nem mondom,hogy napi használatban de használom
Nagy huza vona után most már nekem is az van pár hete pont került a 3fvapes történetemre. És ez lett. Nem terveztem be de sajna így jártam! Vagy most már így utólag nem is sajna!
Valamire emlékszem elakadt a rendelés vagy mi volt?
Egy Stratum Balence DNA volt az alany. Megjött kiderült hogy hibás. DNA deszka bármilyen tankot tekerést tettem rá 0.5 ohmot mért. Írtam nekik! Egyből visszaírtak, hogy ok. de csak ünnepek után tudnak érdemben segíteni. Arra azért jó volt, hogy kiderüljön ez nem az én világom. Na nagy nehezen visszküldtem, küldenek másikat. Ok! Írják, hogy már DNA-s nincs mi legyen. Akkor gondoltam legyen ZQ +pár apróság. Erre írják, hogy ZQ-ból már csak a teli fekete van. Akkor mondom az meg nekem nem. És akkor a vég DNA BB +apróságok!
Na ez szép …van egy két jó rba az biztos…vettem egy párat klónokat de így is elszaladt a ló…ebbe a BB-be márt nem akarok pénzt invesztálni többet marad az rta nekem.
1 Aio kell mert jó játék. De ennyi! Nekem se mindennapos de jó ha van!
Akar milyen rta- t hasznalok. Nem tudom miert a szekreny aljabol a taifun egy ido utan mindig elokerul. Valahogy mindig ezt a tankomat erzem a legjobbnak izben. . . @Ispy @Janos_Groszeibl mar varom nagyon a caimant. Kivancsi vagyok mit produkal.
Nem lesz csalódás szerintem ha irodába dolgoznék csak azt használnám…de így csak ha haza érek…
Á, csak nagy a hájp körülötte.
Elvileg minden adott, hogy az íz és a th is rendben legyen…de majd leírod neked milyen. Ja, és ‘heppi’ évfordulót!
Csak mar itt lenne.
Nekem mondod.
Nagy őrület ez a vape…(húú de utálok várni)
tegyünk fel képet,hogy tudjátok nézegetni?
Igen igen igen.
Én iiiiis!