Ezért jó, hogy mindannyian mások vagyunk Mi lesz alá a polírozott mod?
Megoldom én is a töltést, de akkor sem kedvelem ezt a reszet
Az pedig ahogy írod, tenyleg nagy előnye, hogy nem folyik!
Rátettem a v3-ra amit János felpolírozott nekem, és még éppen jó rá, csak normális akksikat kell vennem hozzá
Fú de szép
Hasonlit igen a Milleniumra ezt a gyártó sem tagadja.Ezen a kazán palást jobban kapcsolódik a deckhez nem akar töltés közben szét esni mint a millenium.Nekem nem tetszik az ennyire polir rta de szokható.A töltés szar de megoldható én munkában nem is használom ezért, nem otthon dolgozom. Íze nekem jobb mint a millenium.
Csatlakozom, én se szeretem a fényes tankokat, szóval valóban gazdaságos.
Hogy mi? Nekem kettő van, egy eredeti és agy klón, de én ezt még nem tapasztaltam… Lemaradtam valamiről?
Nekem többször szét eset töltéskor …nyílván kezdő bénaságom…
Mármint hogy? A harang maga? Vagy az üveg?
Ez igen! Ez szép is így együtt!
Az üveg le ugrott a deckről tudom ha egyben fogod és oda figyelsz,hogy áll a harang teteje akkor nem esik szét de nem egy jó konstrukció…
Akkor viszont ez olyan, mintha a felső gumigyűrűd nem lenne passzentos… Elengedi az üveget.
Mondjuk, ha azt mondod, jók az ízek, akkor mindenképp megéri, mert az ára azért töredéke a Millának. Kár, hogy csak polírozott van. Azaz… nem nem kár. Van mire költenem így is.
igen lehet majd ha sorra kerül rá nézek de szerintem nem jó megoldás
ja a polír nekem se annyira jön be…de az íz kíváló
Kaptam tegnap ezeket…kíváncsi leszek, mit lehet belőlük kihozni mire számítsak MTL-ben?
(Az Intake bekötőoszlopai lógtak, csontra szét kellett szednem, de sikerült helyrepofozni).
Szerintem te a Centenary Mods ügynöke vagy! Ha azt nézem van Taifun polírozott csőmodom, amire passzolna is. De nem! Nem éred el a célod!
Ha rá érsz a 415 ről tehetnél fel írást fotókkal engem meg az érdekel…
A Taifun nekem túl levegős volt MTL-ileg. Egy gumicsövet tettem be szűkítésnek. Amúgy természetesen egy profi tank!
Ha a gtr klón akkor lesz ősz hajszálad új Barátom…