Ertem ekezettel is.
Ha hazaérek a “nyaralásból” akkor megnézem miket rendeltem össze-vissza,de gyanús hogy nincs
A bacon prime nak mennyi kell, hogy normális ízt is adjon? Nem nagyon használtam még
1-1.5ml.
8ml.-nél vége
Az két tank…kb
Azt hiszem legközelebb mást próbálok bele
rayon 20ml-ig jó …nálam… @Ispy -nél 2hét…
Sok más van, de az nincs
akkor hajrá ki húz másik bele 40sec…
Nekem kész…
Legalább egy tank erejéig hagyom most már benne. Utána cserélem másra.
Cotton clouds, BP mods, sorb, fiber, kendo, firebolt, vape extreme, vagy coil master organic cotton legyen a következő?
Bp halovány…Cc 1/3 elég de halovány…sorb elmegy…fiber jó Kendo kerülendo…VE jó…cmo nem ismerem
ja c9 is jó…
Jaaa, az a kék dobozos. Nekem az valamiért nem annyira jött be, elajandekoztam
Azt hiszem nagyon hamar összeesett
nekem be jön de talán igazad van …akkor a kecskés fiber…
Nézek ez most foci csapatok ?
Nálam valami kretén Bacon lehet, mert azonnal adja, és napikig bírja…bár dög régi, 6 éves zacskó… Bp mods-sal sincs bajom. Viszont a Mujikat még ki se bontottam a cipősdoboznyit…
Amúgy nem értem én ezt az alsó töltés ellenességet Én kimondottan szeretem, hiszen ahány töltés, annyiszor rápillanthatok a tekerésre is. Örülök, hogy bejött, én is nagyon szeretem az olasz tankokat (Sputnik, Mille, Rook). Amúgy ez a tank nagyon erősen a Millennium-ra hajaz. Három nevesített harang, illetve az alja, vagy annak a spéci kétpöckös nyitása is. Mivel a Millennium az egyik legjobb tankom, így gondolom Nektek is kedvenc lesz. Szerencsére nálam viszont ez egy pénztárcabarát darab, mert nem tetszik a polírozott felülete
Nincs egyébként problémám az alsó töltéssel, de a dvarwnál például jóval egyszerűbb mint ennél. Ehhez tényleg csak vékony végű flakon használható.
Nekem meg pont azzal együtt szép
Az igaz, de én, ha nincs az adott likvid csőrösben, egy vastag tűs fecskendővel operálok. Az alsó töltés nagy előnye továbbá, hogy gyakorlatilag sosem folyik meg…