Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

Ertem ekezettel is. :grinning:

Ha hazaérek a “nyaralásból​:rage:” akkor megnézem miket rendeltem össze-vissza,de gyanús hogy nincs :joy:

A bacon prime nak mennyi kell, hogy normális ízt is adjon? Nem nagyon használtam még :thinking:

2 kedvelés

1-1.5ml.
8ml.-nél vége

Az két tank…kb
Azt hiszem legközelebb mást próbálok bele

rayon 20ml-ig jó …nálam… @Ispy -nél 2hét… :slightly_smiling_face:

Sok más van, de az nincs :joy:

akkor hajrá ki húz másik bele 40sec…

Nekem kész… :man_shrugging:

Legalább egy tank erejéig hagyom most már benne. Utána cserélem másra.
Cotton clouds, BP mods, sorb, fiber, kendo, firebolt, vape extreme, vagy coil master organic cotton legyen a következő?:joy:

Bp halovány…Cc 1/3 elég de halovány…sorb elmegy…fiber jó Kendo kerülendo…VE jó…cmo nem ismerem

1 kedvelés

ja c9 is jó…

1 kedvelés

Jaaa, az a kék dobozos. Nekem az valamiért nem annyira jött be, elajandekoztam :blush:
Azt hiszem nagyon hamar összeesett

1 kedvelés

nekem be jön de talán igazad van …akkor a kecskés fiber…

Nézek ez most foci csapatok ? :thinking::joy::sweat_smile:

Nálam valami kretén Bacon lehet, mert azonnal adja, és napikig bírja…bár dög régi, 6 éves zacskó… Bp mods-sal sincs bajom. :thinking: Viszont a Mujikat még ki se bontottam :grin:a cipősdoboznyit…

4 kedvelés

Amúgy nem értem én ezt az alsó töltés ellenességet :grinning: Én kimondottan szeretem, hiszen ahány töltés, annyiszor rápillanthatok a tekerésre is. Örülök, hogy bejött, én is nagyon szeretem az olasz tankokat (Sputnik, Mille, Rook). Amúgy ez a tank nagyon erősen a Millennium-ra hajaz. Három nevesített harang, illetve az alja, vagy annak a spéci kétpöckös nyitása is. Mivel a Millennium az egyik legjobb tankom, így gondolom Nektek is kedvenc lesz. Szerencsére nálam viszont ez egy pénztárcabarát darab, mert nem tetszik a polírozott felülete :wink:

Nincs egyébként problémám az alsó töltéssel, de a dvarwnál például jóval egyszerűbb mint ennél. Ehhez tényleg csak vékony végű flakon használható.

2 kedvelés

Nekem meg pont azzal együtt szép :blush:

4 kedvelés

Az igaz, de én, ha nincs az adott likvid csőrösben, egy vastag tűs fecskendővel operálok. Az alsó töltés nagy előnye továbbá, hogy gyakorlatilag sosem folyik meg…

1 kedvelés