Nekem is ez a véleményem…
Én úgy szoktam kóstolni "új"ízeket ,megtekerem a kazánt betöltöm csurrig,és rájövök hogy sz@r íze van a levesnek és szépen kiborítom elmosom és utána tudjátok mi a sorsa tudom,pocsékolok
Nagyon macerás de az még nem lenne baj nekem a modokal van bajom baromi nagyok.
Pont ugyanígy
Pedig elméletben tényleg jó ötlet a 2-3 slukk
A wotofo squonk modom szerintem semmivel nem nagyobb mint bármely 2 akksis mod. Sőt! Szerintem vannak bőven nagyobbak a 2 akksisak között
Az én Micro modjaimhoz képest nagy volt, de egyébként tényleg nem olyan nagy!
Bevallom,csak azóta mosom a tankokat, hogy idejárok olvasni. Előtte csak simán újratöltöttem. Bár az igazat megvallva régebben nem használtam kivonatos aromákat. Mondjuk nem vagyok egy nagy gourmand. Puncstorta császárszalonnával simán elmegy.
nézz már szét itt is @Ispy hátha megtetszik valami
1 akkust használok én ahoz mérem ezért nagy.
Ezt merem ajánlani! https://www.fasttech.com/product/9709944-authentic-wotofo-stng-mtl-rda-rebuildable Ha számodra kellemetlenül olcsó,akkor tudok keresni drágábban ugyanezt. Jobbat nem biztos.
Az milyen…???..izre milyen…???
Kevert ízként jellemezném!
frankó…épp 5 perce kérdeztem rda-ról egy rda-ra tematizált témában. Erre idekattintva azt látom, hogy rda a téma
Egyszer feltennél egy képet,amin rajta van az összes tankod,meg modod? Már nagyon kíváncsi lennék,miért nem nyitsz boltot. Árát nem kell kiírni , majd besaccoljuk nagyjából. + - 200 ezer nem lényeges.
Mi volt a kérdés ott?
Van itt olyan kép valahol… mondjuk azóta fejlődtem…
" Valaki tesztelte már a Vaponaute Hypersonic, Supersonic és/vagy a Turbo RDA-kat?
Esztétikailag a 25+ mm-es RDA-k tetszenek, de elgondolkodnék ütős érvek mellett a vékonyabb típusokon is. Nem kóstolgatásra kellene…erősebb TH-t, közepes gőzmennyiséget és elfogadható ízvisszadást keresek. Az RDL RTAmhoz keresek egy kompakt alternatívát, ahol a közelebb van a számhoz és nem RDTA "