Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

Nekem is ez a véleményem…

Számomra az rda-knak squonk felhasználásként van igazán értelmük.

1 kedvelés

Én úgy szoktam kóstolni "új"ízeket ,megtekerem a kazánt betöltöm csurrig,és rájövök hogy sz@r íze van a levesnek és szépen kiborítom elmosom és utána tudjátok mi a sorsa :rofl:tudom,pocsékolok :rofl:

Nagyon macerás de az még nem lenne baj nekem a modokal van bajom baromi nagyok.

2 kedvelés

Pont ugyanígy :joy:
Pedig elméletben tényleg jó ötlet a 2-3 slukk :thinking::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

A wotofo squonk modom szerintem semmivel nem nagyobb mint bármely 2 akksis mod. Sőt! Szerintem vannak bőven nagyobbak a 2 akksisak között

Az én Micro modjaimhoz képest nagy volt, de egyébként tényleg nem olyan nagy!

2 kedvelés

Bevallom,csak azóta mosom a tankokat, hogy idejárok olvasni. :joy::joy::joy: Előtte csak simán újratöltöttem. Bár az igazat megvallva régebben nem használtam kivonatos aromákat. Mondjuk nem vagyok egy nagy gourmand. Puncstorta császárszalonnával simán elmegy. :joy::joy::joy::joy:

2 kedvelés

nézz már szét itt is @Ispy hátha megtetszik valami :grin:

3 kedvelés

1 akkust használok én ahoz mérem ezért nagy.

Szerintem jó lehet a spica-ból ki indulva .Egy rda és egy squonk mod azért kell egy vapernek…

3 kedvelés

Ezt merem ajánlani! https://www.fasttech.com/product/9709944-authentic-wotofo-stng-mtl-rda-rebuildable Ha számodra kellemetlenül olcsó,akkor tudok keresni drágábban ugyanezt. Jobbat nem biztos. :joy::joy::joy:

Az milyen…???..izre milyen…???:sweat_smile:

@Peva71 van több squonk modom és Rda-ám…ettől még úgy gondolom,hogy jobb az 1akus mod rta kombó

1 kedvelés

Kevert ízként jellemezném! :joy::joy::joy::joy:

frankó…épp 5 perce kérdeztem rda-ról egy rda-ra tematizált témában. Erre idekattintva azt látom, hogy rda a téma :slight_smile:

1 kedvelés

Egyszer feltennél egy képet,amin rajta van az összes tankod,meg modod? Már nagyon kíváncsi lennék,miért nem nyitsz boltot. Árát nem kell kiírni , majd besaccoljuk nagyjából. + - 200 ezer nem lényeges. :joy:

1 kedvelés

Mi volt a kérdés ott?

Van itt olyan kép valahol… :thinking: mondjuk azóta fejlődtem…

" Valaki tesztelte már a Vaponaute Hypersonic, Supersonic és/vagy a Turbo RDA-kat?
Esztétikailag a 25+ mm-es RDA-k tetszenek, de elgondolkodnék ütős érvek mellett a vékonyabb típusokon is. Nem kóstolgatásra kellene…erősebb TH-t, közepes gőzmennyiséget és elfogadható ízvisszadást keresek. Az RDL RTAmhoz keresek egy kompakt alternatívát, ahol a közelebb van a számhoz és nem RDTA "