Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

Turbom volt nagyon jó íze van de tekerni rémálom…

Ehhez nem tudok hozzászólni érdemben sajnos.

Pedig ránézésre elég faék :thinking: az építése (2 könnyen hozzáférhető csavar közé kell tenni)
Na, de most megyek futni mert süt végre a nap

Én azt gondolom, hogy azért, mert nincsen benne semmi, közvetlenül a tekerésről szívsz, így jobb eséllyel kapod meg azt az ízt, amit ki lehet hozni az aromából, így később ezt tudod használni referenciaként az rtaban. És ha nem azt kapod, akkor tudod, hogy még variálnod kell vele. Ja, egyébként én is lszarom, de ez olyan tudományos hangzik, mint valami sommailer. :joy:

1 kedvelés

Ne haragudj, de te most sértegetsz engem? :grin: Épp a highend korszakomat élem erre idejössz, ezzel a szarral.

Igaz csóró is vagyok, szóval köszi, akkor NEM veszek egyet. :joy:

1 kedvelés

Én is ezt gondoltam de nem jobb egy rta-nal. Azért vegyél nem lebeszélni akarlak de majd kell alá mod is csak mondom.És dicodes nem gyárt squonkot igy csinálnod kell.

1 kedvelés

De én ezt csak ízlelgetéshez akarom, nem napi használatra, a sqounk meg egy picit sem vonz. Én már megérkeztem. :grin:

Ezt a dumád a feleségednek mond én értelek és megértelek… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Köszönöm a támogatást, ezért járok csak ide :hugs: :joy:

3 kedvelés

A tapasztalat már megvan hozzá…

1 kedvelés

Mostmár bővíten a törpe mtl tartók táborát :grin::sweat_smile:. Kérnék egy tekerési ajánlast böle .

Ka 1 28 ga 2.5 mag 5 menet mint mindenbe :grin:

2 kedvelés

Ss van 28ga :face_with_symbols_over_mouth:

Ugyanez SS-el is mehet bele, vagy 2es magon. Attól függ hányas AFC.

4 kedvelés

Ha szög gyári 1.2 pin ,nekem a 2.5 mag jobb bele kevés vattával ,de kinek hogy :smiling_face:

3 kedvelés

Meg lesem vacsi után milyen van hozzá :sweat_smile: csak a nagy csomagot bontottam ki és hüledeztem mit vettem benne :grin:. Modok , tankok, hada :rofl:

1 kedvelés

Nekem az picit szűk már. De 2es magon jól szuperál. :blush:

1 kedvelés

Most mondanám :rofl:de tudhatjátok :grin:most tekertem meg ,mert kettes magon volt ,de nekem nem annyira "átjövős"az íze úgy.
Egy gyümölcsös (tudom,tudom​:rofl:)ragna van benne,most így finom :grin:

5 kedvelés

Én 2.5re 6 tekerés, 3*0.6-os afc, és elég sok vattával használom. Így csendes és míg fel nem melegszik jó ízű :slightly_smiling_face:
A huzal fajtája nálam nem számít, nem érzek különbséget :thinking::slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Mit monhatnék…másodszor adtam el. :grin: