Ja tényleg, szegény, kapja az ívet az élettől rendesen. ![]()
Ja, hogy ebbe vatta is kell? ![]()
Egyébként egy bajom van vele: nem tetszik, tút töpszli, pláne ennyi pénzért, a 3 hetes lemon tartot meg bármiből tudom szívni.
De egy fevet lehet majd…egyszercsak, hátha lesz ákció a kínai szlovákoknál. ![]()
4 ml
nem olyan kicsi az,és az is takarékos !
Jó a fev,de nem az igazi,inkább még egy dram ![]()
az igazán jóból mindig keveset adnak drágán ![]()
Ő választott ![]()
Na végig olvastam a Topic-ot, mint a “Háború és Békét”, csak nem tíz perc alatt ![]()
“Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.” (Woody Allen)"
És tényleg, meg a kici szárgákról isz ![]()
Nálam a nap hsz-e szoros versenyben az, hogy “nekem orosz kislány hozta búzakalásszal átkötve” ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezen könnyezve fetrengtem ![]()
Kibicnek semmi sem drága ![]()
Na jó, tényleg nem töpszli, nincs több érvem, küldjed. ![]()
Igen?
Mi legyen? Mi legyen? Most melyiket ne vegyem meg? ![]()
3ast vagy 4est? Feketén van a 3as másik a 4es
A fevet én kevesebbnek tartom és bazi nagynak![]()
Ha vagy facsén,ritkán találsz ócccsssóbban négy bötűset ![]()
Legyen a 3-as…de csak ha nem gond. Ja, meg nem is a tied, vagy de? ![]()
De, az enyém. Ajándékba kaptam
akkor holnap tisztába teszem ![]()
Ha szét tekered, első blikkre olyan a deck mint bykanak, de ha szeretnél benne afct cserélni, nem árt megnézni egy két videót róla ![]()
Tudtam, hogy van valami, éreztem. ![]()
N annyira bonyolult, de segítség ha megnézed előtte. Utána már sima liba ![]()
Sajnos az rdam szétment, kidobtam, lehet kéne vennem egyet, hogy legyen kóstolgatni, erről van valakinek infója?
Mert most akciós 130 helyett 65. ![]()
Csak laikusként kérdezem, csak egy rdat próbáltam egyetlen egyszer amit @Bishop tól kaptam kölcsön. Nem igazán éreztem, hogy miért jobb.
Ha csak kóstolni akarok, megtekrem bykat, pikk pakk a helyére teszem a tankot és van két három szívásig liquid.
És tényleg érdekel!