Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

Ja tényleg, szegény, kapja az ívet az élettől rendesen. :joy:

Ja, hogy ebbe vatta is kell? :rofl:

Egyébként egy bajom van vele: nem tetszik, tút töpszli, pláne ennyi pénzért, a 3 hetes lemon tartot meg bármiből tudom szívni.

De egy fevet lehet majd…egyszercsak, hátha lesz ákció a kínai szlovákoknál. :joy:

4 ml :stuck_out_tongue_winking_eye:nem olyan kicsi az,és az is takarékos !
Jó a fev,de nem az igazi,inkább még egy dram :shushing_face:

2 kedvelés

Dehogy töpszli… Szép :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

az igazán jóból mindig keveset adnak drágán :wink:

Ő választott :sweat_smile:

Na végig olvastam a Topic-ot, mint a “Háború és Békét”, csak nem tíz perc alatt :sweat_smile:

“Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.” (Woody Allen)"

És tényleg, meg a kici szárgákról isz :sweat_smile:

Nálam a nap hsz-e szoros versenyben az, hogy “nekem orosz kislány hozta búzakalásszal átkötve” :joy::rofl::rofl::joy::joy::joy: Ezen könnyezve fetrengtem :joy:

Kibicnek semmi sem drága :sweat_smile:

Na jó, tényleg nem töpszli, nincs több érvem, küldjed. :rofl:

Igen? :thinking: Mi legyen? Mi legyen? Most melyiket ne vegyem meg? :thinking:

3ast vagy 4est? Feketén van a 3as másik a 4es

A fevet én kevesebbnek tartom és bazi nagynak​:smiling_face:
Ha vagy facsén,ritkán találsz ócccsssóbban négy bötűset :stuck_out_tongue_winking_eye:

Legyen a 3-as…de csak ha nem gond. Ja, meg nem is a tied, vagy de? :sweat_smile:

1 kedvelés

De, az enyém. Ajándékba kaptam :slightly_smiling_face: akkor holnap tisztába teszem :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ha szét tekered, első blikkre olyan a deck mint bykanak, de ha szeretnél benne afct cserélni, nem árt megnézni egy két videót róla :slightly_smiling_face:

Tudtam, hogy van valami, éreztem. :rofl:

N annyira bonyolult, de segítség ha megnézed előtte. Utána már sima liba :joy:

2 kedvelés

Sajnos az rdam szétment, kidobtam, lehet kéne vennem egyet, hogy legyen kóstolgatni, erről van valakinek infója?

Mert most akciós 130 helyett 65. :face_with_hand_over_mouth:

Csak laikusként kérdezem, csak egy rdat próbáltam egyetlen egyszer amit @Bishop tól kaptam kölcsön. Nem igazán éreztem, hogy miért jobb.
Ha csak kóstolni akarok, megtekrem bykat, pikk pakk a helyére teszem a tankot és van két három szívásig liquid.
És tényleg érdekel!

2 kedvelés