Liquid keverési tanácsok/észrevételek

Nem is tudom már a nevét a márkának . Vettem barackot. Jó illat, koncentratumban nagyon finom volt az íz . Béke értem várta vele 2-3 hetet . Jó kóstolás :face_holding_back_tears::sob: öcsém sixo barack tea héjastul . :face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth::face_vomiting:

5 kedvelés

Nem ott jellemző, hogy sirályok helyett a vizimadarak a dögkeselyűk?

5 kedvelés

Ezek szerint az indiai kazán a dead duck?

4 kedvelés

Dehogy is . Az a Holy Cow. :rofl:

5 kedvelés

Hál Isten nem nintendózok :laughing:. Minden férfinak kell egy hobbi amire minden létező pénzt el tud verni. Van vagy 3 dobozokban, egy bantam egyik polcon, meg még pár a helyén… 2026 remélem összejön a boxer :laughing:. Tárolóba meg pár kis “homelite” .

8 kedvelés

Az oszcilloszkóp, ha útban lenne, szívesen kisegítelek, hogy legyen helyed :wink:

5 kedvelés

Kell a marógéphez szervókört mérni ha a buz21 elmegy nyaralni vagy telelni :laughing:. Esetleg nem akar dolgozni, vagy végtelen ellenállást mutat :laughing::laughing::laughing:. Ha a 10 es bkny pipa befeszül azt a kis tranyó enged.

Amúgy nem nagy szám, hantatek. Épp kb pont el tudom kapni vele azokat a jeleket amik itt kellenek. De a dds szignál az tényleg frankó rajta.

6 kedvelés

Akkor ezt nem sikerült ellejmolni :smiley:

6 kedvelés

A vaporesso GenMax egy jó kis készülék, az iTank pedig a GTi porlasztókkal egy elég jó ízvisszadó kombó.

Szóval a gép jó.

A keveréshez - amennyire én megtapasztaltam - sok sok tapasztalat kell. Én mostanában már úgy csinálom, hogy megrendelek 1 l-nyi alaplevet 0,6 mg-nyi nikotinnal, és rendelek hozzá 10 féle ízt, és 100 milisekben keverem. (rendletem hozzá 5-6 100 milis flakont, volt még itthon régebbiekből, amit kitisztítottam, a finnyásabbak nem használják újra, és van olyan aroma is, amihez adnak 100 milis flakont)

Az a tapasztlat, hogy 80-90 milis alapléhez ha hozzáadom az aromát, attól függően, hogy hány százalékosat szeretnék, akkor van egy 100 milis töltettem. Ha tetszik, akkor azt az aromát újrarendelem. Ha úgy érzem, hogy egy kicsit édesebbre szeretném - főleg a gyümölcsösökben jó ha édesebbre veszed - akkor legközelebb kevesebb alaplébe keverem bele az aromát.

Egy aroma - egy flakon.

Néha én is elvetemedem, és egy-egy kávé vagy kapuccinó ízhez adok egy kics mogyorót, vagy karamellt, mert az feldobja. De leginkább most már a gyümölcsösöket viszem, mert a nő kis podjába inkább azt töltögeti, így lassan én is rászokom.

A dohány ízüeket már szinte nem is szoktam keverni.

7 kedvelés

Esetleg kérdezd meg tőlem, van-e egy felesleges szkópom :wink:

7 kedvelés

Nagyon ritkán de kell, aztán 3 pixel hibás is rajta :sob:. Ezzel megláttam a 20 megás sokadik felharmonikust is a tacho jelén. Pedig bugos cucc. Nem egy LeCroy kategória :joy:.

6 kedvelés

Az a nagy igazság, hogy hasonlóan csinálom. Vettem a patikában én is flakonokat. Igaz, most fecsivel merek és töltök. 1x-re én sem szoktam 100nál többet bekeverni. Ugye itt az a fő probléma, hogy az arányokkal nem igazán vagyok tisztában ezekkel a szoluuuub aromákkal, mert a legtöbbnél fel sem tüntetik.

Amúgy én is littyós hatost lövök. :victory_hand:t3::smiley:

6 kedvelés

Solub - amit én kevertem (Viking Ragnar, Dragon rouge, Fred master v3) arra rá volt írva apró betűkkel, hogy “Dosage 10-15%”.
De nem jóúúúú… :face_vomiting:

7 kedvelés

Zoli, jóreggelt, azt van-é-e útban egy felesleges oszcilloszkópod? :wink:

5 kedvelés

Hát a ragnar tényleg nem jó. Arról tudok nyilatkozni csak. Bár így is jobb, mint a többi szarúb :unamused_face:

6 kedvelés

Látom nem engeded el :smiley:

7 kedvelés

Azt mondta kérdezzem meg tőle :wink:

6 kedvelés

Szia…ne haragudj, de sajnos nincsen :face_holding_back_tears:de jólesett, hogy megkérdezted :grin::wink:

7 kedvelés

Úgy tudtam, úgy tudtam, de berántott a kapzsiság :smiley:

5 kedvelés

Esetlegesen, ha van egy kis fölös pénz, a jófogás nevezetű oldalon van pár értékelhető 'szkóp.
:thinking: :saluting_face:

6 kedvelés