Nem tudtam kihagyni
Nehogy megint ledobjak valami az erkélyedről
Lehetőleg a kész kaját .. csak szólj mert megyek az erkély alá
A Solubot sokan nem szeretik, ár/értékben szerintem jó, persze a BigMouth pl nekem is jobban bejön. Meg mág pár - az erdei gyümölcs, vagy az áfonyás egész jó volt.
A “patika”-méregetést már elengedtem. Vessenek meg, de én a 100 ml-s flakonba szemre teszem bele a 10 ml-s aromát. A ráírt %-os érték úgy is csak ajánlás. Persze, ha valmait nagyon eltalálok, akkor igyekszem megjegyezni, mennyit is öntöttem bele az alapléből.
Ez azonban ugye azon is múlik, hogy 70/30, vagy 30/70, esetleg 50/50-es a Pg/VG (vagy VG/PG) arány (ki szoktak készíteni azzal, hogy egyes gyártók a VG-t teszik előre a jelzett arányban, mások meg a PG-t, aztán agyaljál, hogy most milyet is rendeltél, és az most akkor mit ad: gőzt, vagy ízt…??? – ezért sokan az 50/50 %-osra esküsznek.. nem tudom)
Szóval, ha beállsz a 30/70-re, vagy az 50/50-re, és megjegyzed, hogy kb mennyi alaplével keversz ki 10 milis aroma felhasznlálásával 8%, vagy 15%-os arányú “lötyit”, akkor leegyszerűsödik a gyártás a későbbiekben.
Nekem most már inkább az a kérdésem, hogy az alaplevet honnan szerezzük majd be…. tudom, vannak helyi, legális - csak túl bonyolult - források….
Lassan körbe mindent is bezárnak, meg vagy 100 ezres vámbüntetést adnak, ha nem vigyázol (hallottam ilyet). Inkább kiautózok Párkányba…
Nagyjából megjottem. Van azóta 1-2 aroma ami bejon. A vampire kókuszos trópusi nagyon bejon, bár lehetne kókuszosabb. Meg a t juice-nak van valami crumby cucca. Azokat utogetem ws-el, hogy husi legyen. Sokszor az agyam is lefagy. Szóval azzal meg nem jutottam dűlőre. Az alapra az évek óta jól bevalt helyet használom. Igaz, néha nem lehet őket elerni, keverik a rendeléseket.. De na.. Csak egy a baj. Hónapról hónapra emelik az árakat. Pg-vg nem lenne gáz.. Csak az a fránya Niki.. Talatam egy supplyert csak az a bajom, h zsebbenyúlós a sztori és azért fosok kicsit tőle. Ha. Minden kötél szakad, akkor majd kiáztatjuk a dekkeket, azt felontjuk azzal.