Szokták kérdezni melyik a gyorsabb a hang vagy a fény . De van attól gyorsabb is.
Villámként rohantam a fürdőszobába, felkapcsoltam a villanyt, de az már ott volt.
Szokták kérdezni melyik a gyorsabb a hang vagy a fény . De van attól gyorsabb is.
Villámként rohantam a fürdőszobába, felkapcsoltam a villanyt, de az már ott volt.
Elég olvasnom egy cikket a Gangeszről, már attól kitüremkedik a bensőm
Úristen
Állítólag egy 20 perces benne úszás után évekig nem leszel influenzás
(Mert még aznap elvisz valami sokkal durvább… )
Egy csapat táncos indiai pl.
Bollywood ellen be vok ojtva
Egy időben minden indiai filmet megnéztem, amit csak találtam… Csak a tingilingi tingilingi idegesít, hogy még a zombisban is muszáj táncikálni
Semmit . Sokba kerül ez a sz*r a műhelyedbe. Fenének vettük. Apppaaaaaa , fúrjá má fel egy pócot. Bocsíí , visszatértem a max 2 munkaórát működő falfúrót a kosárbó…. Mindegy hogy mi, te vagy a ludas
.
Az O-ring kenése céljából!?
Az már bemártáskor Zs-ringgé nyomorodott össze füstölt is…
Úgy úgy. “Van már egy fúrógéped, minek még egy?!”. Azért mert a kisebb a melegvizet se nagyon viszi kb, nemhogy a házgyári betont…
Van már 5 játékkonzolod, minek még egy “Nintendó”
Rosszul írtad van már 5 Nintendo-d minket még egy . Így idegesítőbb.
Céloztam rá, hiszen sok magyar édesanya és nej is Nintendónak hívott mindent
Srácok! Coffe mill, full moon, diy monster és t juice véleményeket kérhetek?
Coffe millt szívtam jó pár éve, de nem emlékszem, hogy milyen élmény volt.
Szívtok ezek közül bármit?
Minden érdekel.
Coffe mill számomra felejtős . Bármi van gyümölcsel kombinálva . Az csak gyümölcs ízű. Bármit kobinál kv-val . Annak csak kv íze van . És így tovább.
Ful moon. Maya szériat sokat járattam megvoltam vele elégedve. Főleg a Luna , anoki, a ciprusi mix (nevére nem emlékszem) megvoltak elégedve.
T-dzsúsz azt hozzá amit ír . Bene lesz minden amit le ír érezhetően. Habár néha soknak találom az ánizst.
Akkor a kávédarálót szkippelem. Én szeretem a medvecukor feelinget. De nem mindenben.A full moont megpróbálom akkor.
Ezekből csak a Full Moon-t szíttam, de hamar elváltak útjaink, nekem nem hozta sajnos semmilyen arányban kikeverve, amit elvártam volna…A körtésnél már sírtam is
Stop. Vagy 6 levesében van körte vagy csak kifejezet körte ? Az mono ízek hanyagolósak .
Az emlékeim szerint csak körte volt