Liquid keverési tanácsok/észrevételek

Szokták kérdezni melyik a gyorsabb a hang vagy a fény . De van attól gyorsabb is.

Villámként rohantam a fürdőszobába, felkapcsoltam a villanyt, de az már ott volt.

6 kedvelés

Elég olvasnom egy cikket a Gangeszről, már attól kitüremkedik a bensőm :smiley:

6 kedvelés

morph kubler ross GIF by weinventyou

Úristen :face_with_peeking_eye:

5 kedvelés

Állítólag egy 20 perces benne úszás után évekig nem leszel influenzás :hugs:

(Mert még aznap elvisz valami sokkal durvább… :roll_eyes:)

4 kedvelés

Egy csapat táncos indiai pl.

Badhaai Ho Bollywood GIF

5 kedvelés

Bollywood ellen be vok ojtva :grin:

Shooting Akshay Kumar GIF by Nadiadwala Grandson

5 kedvelés

Egy időben minden indiai filmet megnéztem, amit csak találtam… Csak a tingilingi tingilingi idegesít, hogy még a zombisban is muszáj táncikálni :slight_smile:

5 kedvelés

Semmit :grin:. Sokba kerül ez a sz*r a műhelyedbe. Fenének vettük. Apppaaaaaa , fúrjá má fel egy pócot. Bocsíí , visszatértem a max 2 munkaórát működő falfúrót a kosárbó…. Mindegy hogy mi, te vagy a ludas :laughing::laughing::laughing::laughing:.

5 kedvelés

Az O-ring kenése céljából!?
:grin:

6 kedvelés

Az már bemártáskor Zs-ringgé nyomorodott össze :joy: füstölt is…

5 kedvelés

Úgy úgy. “Van már egy fúrógéped, minek még egy?!”. Azért mert a kisebb a melegvizet se nagyon viszi kb, nemhogy a házgyári betont…:rofl:

4 kedvelés

Van már 5 játékkonzolod, minek még egy “Nintendó” :joy::roll_eyes:

3 kedvelés

Rosszul írtad van már 5 Nintendo-d minket még egy . Így idegesítőbb.

3 kedvelés

Céloztam rá, hiszen sok magyar édesanya és nej is Nintendónak hívott mindent :joy:

3 kedvelés

Srácok! Coffe mill, full moon, diy monster és t juice véleményeket kérhetek?

Coffe millt szívtam jó pár éve, de nem emlékszem, hogy milyen élmény volt.

Szívtok ezek közül bármit?

Minden érdekel. :sweat_smile:

3 kedvelés

Coffe mill számomra felejtős . Bármi van gyümölcsel kombinálva . Az csak gyümölcs ízű. Bármit kobinál kv-val . Annak csak kv íze van . :roll_eyes: És így tovább.

Ful moon. Maya szériat sokat járattam megvoltam vele elégedve. Főleg a Luna , anoki, a ciprusi mix (nevére nem emlékszem) megvoltak elégedve.

T-dzsúsz azt hozzá amit ír . Bene lesz minden amit le ír érezhetően. Habár néha soknak találom az ánizst.

5 kedvelés

Akkor a kávédarálót szkippelem. Én szeretem a medvecukor feelinget. De nem mindenben.A full moont megpróbálom akkor.

5 kedvelés

Ezekből csak a Full Moon-t szíttam, de hamar elváltak útjaink, nekem nem hozta sajnos semmilyen arányban kikeverve, amit elvártam volna…A körtésnél már sírtam is :smiley:

6 kedvelés

Stop. Vagy 6 levesében van körte vagy csak kifejezet körte ? Az mono ízek hanyagolósak .

1 kedvelés

Az emlékeim szerint csak körte volt

1 kedvelés