Liquid keverési tanácsok/észrevételek

Egyébként nem hülyeség eskü. Én pl a ruhásszekrényembe szoktam berakni pár aromás flakont, amit már kiürítettem, de az alján ami maradt pár hétig tökéletesen jó illatósító. Majd próbáld ki​:smiling_face::raising_hands:

10 kedvelés

Egy jó kis Latakia, oszt’ mosni se kell többet :joy:

11 kedvelés

Az mondjuk durván overkill​:joy:

10 kedvelés

Igen ezt én is kipróbáltam!!:grin: Most öntöttem ki 250ml!!:grin: De legalább egyszerre!:sweat_smile:

10 kedvelés

Ha a környezeted megszokja, nagy cheat​:ok_hand::rofl:

8 kedvelés

Őzek meg érzik az ellenállhatatlan solub illatát . Fejvesztve, habzó szájjal, sűrű léptekkel rohannak feléd . Csak egy slukkot mester csak egy slukkot. Könyörgöm áljon meg .

9 kedvelés

Minusz X minusz az itt nem plusz :scream::cry::joy:

7 kedvelés

Ja tartozók neked 5K val meg még kérek 5k-t az mennyi ?

7 kedvelés

Hát, volt olyan Solubom, ami hasonlíthatott patás állatok párzási mirigyváladékára…. :roll_eyes::face_vomiting:

9 kedvelés

18 K :joy:+ kauKcijó

6 kedvelés

+áfa + havi 3% mert az a menő mostanság.

Na de (-5)+(-5)= 10 . Na buktak te jössz nekem 10k val.

A matek nem hazudik.

6 kedvelés

ha nem is patás de legalább.

7 kedvelés

Calculating Oh No GIF by MOODMAN

Szerintem elemcsere…. :rofl: Uzsora állandót definiáld PLS.

(Mindkét oldal győzelme esetén)

4 kedvelés

Nem szeretném, hogy miután asszony még OTT IS meglátja a flakont, éjjel az arcomon egy párnával ébredjek :wink: De jó ötletnek tűnik :slight_smile:

7 kedvelés

Ó vannak nálam nagyobb agyak. Röghöz kötést végeznek . Akarom mondani lakás hitelt adnak. :roll_eyes:

5 kedvelés

trey songz laughing GIF

5 kedvelés

Hát ilyenre a max a 2000-es évek elejéről emlékszem :smiley: :wink:

7 kedvelés

A képtelen tartományba verik fel értelmetlen és szemét módon a fostalicska állagú lakások, és amiatt közvetve minden más árát is közben? Fú, olyanokat írnék és tennék….inkább megyek filmezni :enraged_face:

6 kedvelés

Nevetés nélkülit nem találtam hirtelen.
:grimacing:

7 kedvelés

Az uzsorás állandónak mi a képlet jele ? Mert ugye U-t másra használjuk képletben. Ue az ugye eredendő . De akkor jelen esetben szerintem effektív . Így a képlet elején fel kell tüntetni az adott értéket . Nem a kis betűben bujtatni . :rofl:

6 kedvelés