Egyébként nem hülyeség eskü. Én pl a ruhásszekrényembe szoktam berakni pár aromás flakont, amit már kiürítettem, de az alján ami maradt pár hétig tökéletesen jó illatósító. Majd próbáld ki
Egy jó kis Latakia, oszt’ mosni se kell többet
Az mondjuk durván overkill
Igen ezt én is kipróbáltam!! Most öntöttem ki 250ml!!
De legalább egyszerre!
Ha a környezeted megszokja, nagy cheat
Őzek meg érzik az ellenállhatatlan solub illatát . Fejvesztve, habzó szájjal, sűrű léptekkel rohannak feléd . Csak egy slukkot mester csak egy slukkot. Könyörgöm áljon meg .
Minusz X minusz az itt nem plusz
Ja tartozók neked 5K val meg még kérek 5k-t az mennyi ?
Hát, volt olyan Solubom, ami hasonlíthatott patás állatok párzási mirigyváladékára….
18 K + kauKcijó
+áfa + havi 3% mert az a menő mostanság.
Na de (-5)+(-5)= 10 . Na buktak te jössz nekem 10k val.
A matek nem hazudik.
ha nem is patás de legalább.
Szerintem elemcsere…. Uzsora állandót definiáld PLS.
(Mindkét oldal győzelme esetén)
Nem szeretném, hogy miután asszony még OTT IS meglátja a flakont, éjjel az arcomon egy párnával ébredjek De jó ötletnek tűnik
Ó vannak nálam nagyobb agyak. Röghöz kötést végeznek . Akarom mondani lakás hitelt adnak.
Hát ilyenre a max a 2000-es évek elejéről emlékszem
A képtelen tartományba verik fel értelmetlen és szemét módon a fostalicska állagú lakások, és amiatt közvetve minden más árát is közben? Fú, olyanokat írnék és tennék….inkább megyek filmezni
Nevetés nélkülit nem találtam hirtelen.
Az uzsorás állandónak mi a képlet jele ? Mert ugye U-t másra használjuk képletben. Ue az ugye eredendő . De akkor jelen esetben szerintem effektív . Így a képlet elején fel kell tüntetni az adott értéket . Nem a kis betűben bujtatni .