Sajnos GTX porihoz nem volt még szerencsém, de pl Voopoo nem csinálta soha … Biztos valahogy befolyik a leves a vattán túlra … Próbáld esetleg nem teljesen feltölteni a tankot vagy használj kicsit sűrűbb levest
Igen, szinte biztos, de annyira kíváncsi lennék, hogy hol a bánatba. Tömítésre is gondoltam de elvetettem, mert akkor máskor is folyna. Most pl. még állt is és hibátlan. Csak újratöltés után közvetlenül csinálja ezt. A mennyiséggel nincs gond mert kb. félig van a tank Azt hiszem baromi gyorsan tekerősre váltás következik majd.
Még az jut eszembe ,hogy valahol falsh levegőt szív… mert RTA-nál már jártam úgy hogy nem tekertem vissza rendesen , és jött a szájba köpködés… Mondjuk az nem múlt el magától … Érdekes probléma ez
A Dead Rabbithez milyen mod lesz a nyerő? Meg watta ilyesmi?
Erre én is nagyon figyelek, mert ugye féltem a mod-ot ne áztassa el a leves. Érdekes bizony … egyszerűen nem értem.
Szerintem , bár nem engem kérdeztél , maga az One mod kezdésnek tökéletes … Max a beépített akkumulátorba tudnék bele kötni …
Huzalt majd az MTL Guruk megmondják
Melyik GTX porlasztót használod?
Nekem Vaporesso Luxe XR Max podmodom van, abban a 0.8ohmos csinálta csak. 0.2, 0.4, 0.6 és 1.2 hibátlanul működött a megfelelő pod fejben használva (van ugye DL, DTL és MTL pod fej hozzá)
Minden válasznak örülök! Köszönöm szépen. Én úgy láttam, mintha nagyobb lenne a méret ahhoz a mod-hoz
1.2-est A 0.8-as is csinálta benne. Azzal próbáltam ki először.
Még egy kérdés, igérem az utolsó: milyen PG/VG arányú likvided van?
Ugyan, köszönöm a segítséget! 50-50.
OK, 50/50-el tökéletesen kellene működnie ezeknek a porlasztóknak.
Hát na ez az … mert amúgy tökéletesen működik, még így is, hogy 5%-osan kevertem bele az aromát és pisi gyenge az íze … így is finom.
Nagyon szépen köszönöm! Minél hamarabb beszerzem a Dead Rabbit-et. Most próbáltam kisilabizálni a vattát meg a huzalt, de sajnos totál világtalan vagyok a tekerés terén
Vatta az egyszerűbb…
BP MODS Pro Vape Cotton
Vapefly Cotton Clouds
Istenkirály vagy! Köszönöm
Ha szabad beleszólnom kezdeni jó,de nem ad le olyan teljesítményt mint egy ‘jobb’ mod szerintem,mert az One azt a kicsi 18-as poris kazánkához tervezték úgymond.
Huzalból 28, 30 ga (ni 80,SS,Ka1)amit szeretnél.
Vatta mivel kezdőnek számítasz Bp mods 2.5
Nézz szét a bazárban vagy Vaperfateréknál (Liquidhall.hr)van még Pico plus amihez 2 db 18650 akku+töltőt kell vegyél és kezdődhet …
Köszönöm szépen! Elsőre kezdésnek ahogy mondtátok, megpróbálom a One modjával, utána/közben berendelem amit ajánlottatok!