Levest szityolázó porlasztó és a brit tudósok

Szia Atis ! … MTL RDA-nál is érezhető a szörcsögés ?

4 kedvelés

Sajnos GTX porihoz nem volt még szerencsém, de pl Voopoo nem csinálta soha … Biztos valahogy befolyik a leves a vattán túlra … Próbáld esetleg nem teljesen feltölteni a tankot vagy használj kicsit sűrűbb levest

7 kedvelés

Igen, szinte biztos, de annyira kíváncsi lennék, hogy hol a bánatba. Tömítésre is gondoltam de elvetettem, mert akkor máskor is folyna. Most pl. még állt is és hibátlan. Csak újratöltés után közvetlenül csinálja ezt. A mennyiséggel nincs gond mert kb. félig van a tank :confused: Azt hiszem baromi gyorsan tekerősre váltás következik majd.

7 kedvelés

Még az jut eszembe ,hogy valahol falsh levegőt szív… mert RTA-nál már jártam úgy hogy nem tekertem vissza rendesen , és jött a szájba köpködés… Mondjuk az nem múlt el magától … Érdekes probléma ez

6 kedvelés

A Dead Rabbithez milyen mod lesz a nyerő? Meg watta ilyesmi? :grin:

5 kedvelés

Erre én is nagyon figyelek, mert ugye féltem a mod-ot ne áztassa el a leves. Érdekes bizony … egyszerűen nem értem.

6 kedvelés

Szerintem , bár nem engem kérdeztél , maga az One mod kezdésnek tökéletes … Max a beépített akkumulátorba tudnék bele kötni …
Huzalt majd az MTL Guruk megmondják :joy:

6 kedvelés

Melyik GTX porlasztót használod?

Nekem Vaporesso Luxe XR Max podmodom van, abban a 0.8ohmos csinálta csak. 0.2, 0.4, 0.6 és 1.2 hibátlanul működött a megfelelő pod fejben használva (van ugye DL, DTL és MTL pod fej hozzá)

5 kedvelés

Minden válasznak örülök! Köszönöm szépen. Én úgy láttam, mintha nagyobb lenne a méret ahhoz a mod-hoz :grin:

6 kedvelés

1.2-est :confused: A 0.8-as is csinálta benne. Azzal próbáltam ki először.

5 kedvelés

Még egy kérdés, igérem az utolsó: milyen PG/VG arányú likvided van?

6 kedvelés

Ugyan, köszönöm a segítséget! 50-50.

6 kedvelés

OK, 50/50-el tökéletesen kellene működnie ezeknek a porlasztóknak.

6 kedvelés

Hát na ez az … mert amúgy tökéletesen működik, még így is, hogy 5%-osan kevertem bele az aromát és pisi gyenge az íze … így is finom.

3 kedvelés

Pont patika … Nyilván lehet újabb mod-ot venni ,de bontogatni a szárnyakat teljesen rendben van

6 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm! :heart_eyes: Minél hamarabb beszerzem a Dead Rabbit-et. Most próbáltam kisilabizálni a vattát meg a huzalt, de sajnos totál világtalan vagyok a tekerés terén :confused:

6 kedvelés

Vatta az egyszerűbb…

BP MODS Pro Vape Cotton

Vapefly Cotton Clouds

7 kedvelés

Istenkirály vagy! Köszönöm :heart_eyes:

4 kedvelés

Ha szabad beleszólnom kezdeni jó,de nem ad le olyan teljesítményt mint egy ‘jobb’ mod szerintem,mert az One azt a kicsi 18-as poris kazánkához tervezték úgymond.
Huzalból 28, 30 ga (ni 80,SS,Ka1)amit szeretnél.
Vatta mivel kezdőnek számítasz Bp mods 2.5
Nézz szét a bazárban vagy Vaperfateréknál (Liquidhall.hr)van még Pico plus amihez 2 db 18650 akku+töltőt kell vegyél és kezdődhet …

11 kedvelés

Köszönöm szépen! Elsőre kezdésnek ahogy mondtátok, megpróbálom a One modjával, utána/közben berendelem amit ajánlottatok! :grin:

8 kedvelés