Vaporesso Gtx One

Sziasztok ! Látom, hogy még mindig közkedvelt a Vaporesso Gtx One Kit a Vape társadalomban, és előbb-utóbb mindeki találkozik a tank, vagy a porlasztó jellegzetes hibájával, folyik itt, folyik ott. Nekem is van egy a szóban forgó készletből és sajnos az enyém sem kivétel. Több lehetőség is okozhatja az említett problémát: tömítetlenség, a feltöltés módja, nem megfelelő használat (túl erős szívás :smile:). Szeretnék közelebb kerülni a hiba megoldásához, ezért jó lenne tudni, hogy kompatibilis-e a Gtx One porlasztója más készülékkel ??? Előre is köszi a segítséget. :wink: :v:

4 kedvelés

Szia!
A Wotofo és a Voopoo PnP porlasztók kompatibilisek a GTX porikkal.

5 kedvelés

A GTX pori ellenben csak a Wotofo-val kompatibilis.

6 kedvelés

Szia Viktor! Köszönöm a válaszodat. Tehát ha jól értem, akkor a GTX One porlasztóit tudom használni, valamelyik Wotofo készülékben? Esetleg a konkrét Wotofo masinát is meg tudnád nevezni? Bocsánat, nem szeretnélek terhelni. :wink:

2 kedvelés

Ugyan ez a problémám nekem is. Én az egész tank cserén gondolkodom. :thinking::slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Szia János!
Wotofo Manik. :wink:

4 kedvelés

Köszi Viktor. :wink:

1 kedvelés

Szia KSanyi! Mivel általad újra szóba került ez a GTX One probléma, egy kis “nyomozásba” kezdtem , az üggyel kapcsolatban. Hála a Vaperinának és Hajdú Viktornak :wink: segítség van, de jelenleg kevés az időm, így nehézkes a haladás. A tankcsere a leghasznosabb amit tehetsz, az tuti. Hanyagold az analógot! ez a lényeg. Ha előbbre jutok a megoldással azt itt biztosan közzé teszem. :wink: :v:

2 kedvelés

Ma reggel óta nem szivárog a liquid. Ezt úgy értem el, hogy betettem az 1.2-es porit. Semmi szivárgást nem tapasztaltam (még) ami a 0.8-nál már jelentkezett volna. Ezzel egyidőben, Foxposttal úton van egy Innokin Zlide tank is. Kár, hogy nem előbb próbáltam az 1.2-es porival. Megmarad(t) 4db új 0.8-as ami nyilván nem lesz jó a Zlideba. Természetesen nincs garancia arra, hogy hosszabb távon se fog szivárogni az 1.2-es porival, de eddig jónak tűnik. Szerintem érdemes lenne kipróbálnod?!. :slight_smile:

4 kedvelés

Sziasztok!
Próbálta valaki 70 VG/30 PG alappal (Longfill esetében ez kb 60 VG/40 PG)?
Megbirkózik vele.

Azért is kérdezem mert nekem az 1.2 ohm folyik. eddig 50/50 alappal dolgoztam, de szeretnék átállni 70/30 ra.
Kicsit aggódom a dolog miatt, mert elég sok kérdés van bennem itt a kevergetés kapcsán
Főleg az 50/50 és a 70/30 a dilemma, Illetve hogy hogyan, mivel ha csak az alap 70/30 akkor a kész liquid már más lesz picit, mert az aroma full PG.

1 kedvelés

Szia @Balazs_Gaspar ! A sűrűbb liquid jelenteni fog némi megoldást a problémára, de hosszabb távon szerintem Te is fel fogod adni a küzdelmet a gtx-el. Ízre, nagyon jó kis porlasztók, de a minimális mennyiségű vatta nem igazán tud gátat jelenteni. Ahányszor feltöltöd a tankot és visszatekered a tetejét, mindig préselsz egy kis liquidet a porlasztóba ez valahol meg fog jelenni, vagy felfröcsög, vagy lefolyik. Stb… A kész alap helyett szerintem jobb ha külön veszed meg a hozzávalókat, egy kis számolgatás (vagy a keverde használata) és tutira olyan az arány, amilyet szeretnél. További jó gőzölést!:v:

1 kedvelés

Szia!
Köszönöm szépen az infót és a tanácsokat :slight_smile:

2 kedvelés

@Jani74 a GTX 0.15ohm 0.2ohm 0.3ohm pori jó a Voopoo Uforce L tankba is!

1 kedvelés

Kicsit régi a téma,de sosem késő válaszolni rá. :grinning:

2 kedvelés

Ja, igen, de valmiért előresorolta a vaperina, és nem is néztem az utolsó kommentet. :rofl: :rofl: :rofl:

2 kedvelés