Sziasztok!
Újabb gondban vagyok.
Van egy vaporesso gtx 80 go-m, nincs két hetes. Persze, hogy nálam is jelentkezik a fröcsögés probléma, zabalja a liquidet és a porikat, mellette zavaró keserű íz. Elolvastam, végigjártam a lehetséges hibaelhárítási módokat. Semmi javulás. Feladtam, nagyon csalódott vagyok.
Arra gondoltam, hogy mivel poribol eléggé bevasaroltam, beruháznék egy gtx one-ra, az ára is épp belefér a keretbe de jöhet használtan is
Szerintetek ez mennyire okos gondolat? Vagy a gtx one is produkálja ezt a hibát?
Maradnék a kezdő mtl kategóriában egyenlőre.
Köszi újra a segítséget:)
Szia.
Ne cseréld le. Szerintem nem a géppel van a gond hanem a pod fejjel vagy a porlasztókkal ( vagy mindkettővel)
Valahol szivároghat belőle a liquid. Ezért fogy nagyon és fröcsög. Több mint valószínű a porlasztónál.
Másfajta porlasztókat kezdtél el használni vagy mikor kezdődött a probléma?
A porlasztókon nincs elmozdulva a gumitömítés?
Szia Tamás!
Van 0,8 mesh és 1,2 regular is- ezek eddig jók voltak. Legintenzívebben akkor jelentkezik a probléma amikor utántöltöm, aztán később mérséklődik.
Porlasztó tömíétései rendben
Nem tudom mennyire látszik. Szétszedtem, áttörögettem újra, beleszívtam, ugyan az a probléma.
Most tettem bele új porit. Ahogy forgatom a tankot érzem, hogy valahonnan szivárog.
az már biztosan, hogy nem alulról.
De még meg kell alaposan figyelnem, hogy lássam pontosan honnan
Csak simán a porlasztórol csinálj egy képet légyszives.
Bele tudod nyomni rendesen a porlasztót? Nem akad fel a peremben?
Most ezzel az új 1,2 porival jelenleg jól szuperál. Kíváncsian várom meddig bírja
Nem is fröcsög?
Az 1,2 regular most jól viselkedik de szoros megfigyelés alatt fogom tartani. Bár legutóbb ezzel is jelentkezett a szivárgás.
Redditen ahogy olvasom az összes vaporessonál ez probléma
A porlasztók nem zárnak rendesen.
Hát ez remek hír!
Köszi, hogy utánanéztél!
A fogyasztóvédelem vajon mit szól ehhez?
Így viszont a gtx oneal sem leszek beljebb…
Hát ezt enged el, egy hivatalosan nem is létező terméket használsz. De egyébként sem tudnál mit tenni sajnos…
Szia!
Volt gtx one-om. Szivárgott attól függően éppen milyen volt a nap állása
Egyik másik porlasztóval kevésbé, de ezért is váltottam
Nem tudom hol vetted, próbálj meg velük beszélni, hogy nem vagy elégedett a termékkel. Hátha belemennek valami cserébe vagy a pénzt vissza adják. Szerintem egy próbát megér
Ha esetleg sikerül szólj és nézünk neked valami jó cuccot
Sajnálom hogy így jártál…
Köszi a tippet!
Az eliquidtrafik.hu-ról rendeltem.
Mindenképpen felveszem velük a kapcsolatot és visszajelzek, ha van eredmény!
Szia!
Nekem van egy Gtx 22 tankom néha ugyanez a probléma. Feltöltés után 3-4 slukk fröcsög szörcsög, majd elmúlik. Ha folyik is akkor szét szedem, elmosom, újra összerakom Szerintem porlasztó probléma. Az újra összerakás után a folyás meg szokott szünni
Szia Zsolt!
Hadd fejezzem ki mély együttérzésem!
Nekem már a t*öm ki van vele!
5 mls a tank, napi 4-5x töltöm fel. még abban a fázisban vagyok, hogy le sem bírom rakni
Persze előtte takarítás, beleszív, jó nagyot belefuj, takarítás. Egy két slukk után viszont egy álom! Ezért tartok még ki.
Ez a szétszedtem+ összeszerelem dolog sokszor kivitelezhetetlen
Tamás! Ez nagyon csinos darab!
Jónak tűnik, bár az akksija picit gyengébb mint a gtxemé, de nem feltétlenül hátrány
Át fogom gondolni
A webshop nem reagál a a gtx problémakörére, hamarosan muszáj lesz váltanom, gondolkodom a következő szetten.
Egyébként még az innokineken akadt meg a szemem
Ha lesz időd és energiád, rá tudnál nézni az alap készülékekre?
A lepetitvapoteur.com ajánlatai elég ígéretesek
Köszi!