Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Én mondtam. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

És tényleg :blush:sosem mertem ilyen "csak"dohányt rendelni …változnék vénségemre ? :thinking:
Azt írja :száraz keleti dohány :flushed:
Ez nem is aaaaaaz,ez picit édi bédi desszert jellegű

7 kedvelés

Azaz, most, hogy írod, mintha itt lenne az íze a számban. :smiling_face_with_three_hearts: Váljék kedves egészségedre. :blush:

2 kedvelés

Journey Desert Ship nekem pl nem jött át olyan Tpa Westernhez hasonló íz ugrott be róla,M-type-al házasítottam hát brutál jó lett igaz 3 hónap múlva került csak napirendre​:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Alma,fahéj(nagyon finoman) és tejberizs,picit kifújom magam…

13 kedvelés

Eddig nem tudtam hogy be fog jönni ez az ízvilág ,lehet kellene pár ilyen és ehez hasonlót kerítenem.:blush:

5 kedvelés

Inawerának is van Deser Ship-je,Tpa Turkish,Western,Western 2,Cubano mind picit csavart dohányos témák,én meg a deszertek fele mozdulgatok,egész jó ez az almás fahéjas rizses cucc​:thinking::slightly_smiling_face:

5 kedvelés

555 vagy T5, USA Mix, T. Camel, ezekkel volt ez az íz partiban anno​:+1:

2 kedvelés

Ezt ne próbáld ki …török édesség vagy mi …de ha emlékszel a rózsavízre olyan kis pici faragott fatartóba nagyanyámnál :face_vomiting:
Na ez olyan …

3 kedvelés

Ezektől fordul a gyomrom :roll_eyes:de vazzeg, fagyi is van ilyen, meg cukorka…ehhez én mán öreg vagyok :stuck_out_tongue:
“Virágos”, “parfümös” ízvilág.

Az a rózsavizes cucc egy bevésődött gyerekkori emlékem :+1:szintén nagyszülők…

3 kedvelés

K Flavour Quinto a Trióból.Hú banyek,ez nagyon finom.Meg van a fehér csoki és az ananász is,háttérben a dohánnyal.A Primo nekem kicsit csalódás.Csak a Bourbon-t érezni,mindent elnyom.

10 kedvelés

Én nem szeretem a Bourbont, de kivételesen olvastam ezekről tesztet. Állítólag pár hetesen csökken a bourbon dominanciája…ezt tesztelte a Gőzlérparaszt is, azt hiszem.

2 kedvelés

Remélem úgy lesz!

1 kedvelés

Ennek ? SOSENEM :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Jól biztatsz, hallod-e… :joy:

3 kedvelés

Tyűűű az MTL előnye…DL-ben,háááát le se merem írni…meg én nem tudom,de azon kezdtem gondolkdni visszaemelem a nik adagomat,mert konkrétan egész álló nap,ha tehetem gőzölök…olyan,mintha soha nem lenne elég…ez gáz mi?

7 kedvelés

Óvatosan ezzel a vénségedre kijelentéssel ám… :smiley: :smiley: Azért a 42 még nem a világ vége…remélem, mert akkor bajban vagyok én is :sweat_smile:

3 kedvelés

Én reggel a kayfun prime-ot tele tankal hoztam el a melohelyre es mostanáig ennyi fogyott.
Reggelig eleg lessz.

5ml-re bovitett tartályal.

9 kedvelés

Majd megtudjátok ha eléritek ezt a kort amit én :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:úgy legyen :hugs:
:hugs:35 nél én megálltam …a növésben :grin:

7 kedvelés

Nem gáz, dehogy is. :slightly_smiling_face: Én is ezen gondolkodom, csak én lehet niksót kevernék. :thinking: Én nem csak azért mert gyakran szívom, mert munka közben nem igazán tudom, de utána mint valami kapkodó ideg beteg szívom estig. :flushed: Mostanában délután megy el annyi, ami korábban egész nap. Mondjuk én most stresszes időket élek… Nem is tudom kéne e feljebb vinni, mert csak néha érzem úgy. :thinking:

5 kedvelés