Én mondtam.
És tényleg sosem mertem ilyen "csak"dohányt rendelni …változnék vénségemre ?
Azt írja :száraz keleti dohány
Ez nem is aaaaaaz,ez picit édi bédi desszert jellegű
Azaz, most, hogy írod, mintha itt lenne az íze a számban. Váljék kedves egészségedre.
Journey Desert Ship nekem pl nem jött át olyan Tpa Westernhez hasonló íz ugrott be róla,M-type-al házasítottam hát brutál jó lett igaz 3 hónap múlva került csak napirendre
Eddig nem tudtam hogy be fog jönni ez az ízvilág ,lehet kellene pár ilyen és ehez hasonlót kerítenem.
Inawerának is van Deser Ship-je,Tpa Turkish,Western,Western 2,Cubano mind picit csavart dohányos témák,én meg a deszertek fele mozdulgatok,egész jó ez az almás fahéjas rizses cucc
555 vagy T5, USA Mix, T. Camel, ezekkel volt ez az íz partiban anno
Ezt ne próbáld ki …török édesség vagy mi …de ha emlékszel a rózsavízre olyan kis pici faragott fatartóba nagyanyámnál
Na ez olyan …
Ezektől fordul a gyomrom de vazzeg, fagyi is van ilyen, meg cukorka…ehhez én mán öreg vagyok
“Virágos”, “parfümös” ízvilág.
Az a rózsavizes cucc egy bevésődött gyerekkori emlékem szintén nagyszülők…
K Flavour Quinto a Trióból.Hú banyek,ez nagyon finom.Meg van a fehér csoki és az ananász is,háttérben a dohánnyal.A Primo nekem kicsit csalódás.Csak a Bourbon-t érezni,mindent elnyom.
Én nem szeretem a Bourbont, de kivételesen olvastam ezekről tesztet. Állítólag pár hetesen csökken a bourbon dominanciája…ezt tesztelte a Gőzlérparaszt is, azt hiszem.
Remélem úgy lesz!
Ennek ? SOSENEM
Jól biztatsz, hallod-e…
Tyűűű az MTL előnye…DL-ben,háááát le se merem írni…meg én nem tudom,de azon kezdtem gondolkdni visszaemelem a nik adagomat,mert konkrétan egész álló nap,ha tehetem gőzölök…olyan,mintha soha nem lenne elég…ez gáz mi?
Óvatosan ezzel a vénségedre kijelentéssel ám… Azért a 42 még nem a világ vége…remélem, mert akkor bajban vagyok én is
Én reggel a kayfun prime-ot tele tankal hoztam el a melohelyre es mostanáig ennyi fogyott.
Reggelig eleg lessz.
5ml-re bovitett tartályal.
Majd megtudjátok ha eléritek ezt a kort amit én úgy legyen
35 nél én megálltam …a növésben
Nem gáz, dehogy is. Én is ezen gondolkodom, csak én lehet niksót kevernék. Én nem csak azért mert gyakran szívom, mert munka közben nem igazán tudom, de utána mint valami kapkodó ideg beteg szívom estig. Mostanában délután megy el annyi, ami korábban egész nap. Mondjuk én most stresszes időket élek… Nem is tudom kéne e feljebb vinni, mert csak néha érzem úgy.