Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nem sok… :+1:

3 kedvelés

Ez csak a hazaút :rofl::rofl::rofl:ahol voltunk ott nem lehet csak kapun kívül :rage::rage::rage:

2 kedvelés

Nem járok olyan helyekre… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Akkor Tomi te nem a rácuppanós MTL-t szereted!:grin:

3 kedvelés

Háát …őszintén ? Én se szeretek …így is rámszóltak hogy kitiltás jár ha elkapnak :rofl::rofl:

2 kedvelés

Nekem is szóltak egy étterem teraszán,hogy nem lehet ecigizni hagyjam el az éttermet.Mondtam rendben de jön velem az az 50 ember is aki rendelt…lehetett ecigizni. :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Átírtad az Alkotmányt hamar :rofl: gumitörvény.

3 kedvelés

Ez aztán az összetartás. Egy mindenkiért, mindenki egyért… :+1::+1::+1:

5 kedvelés

Egy mindenkiért, mindenki egyék :grin:

2 kedvelés

ez nem összetartás mással nem jutnak haza…enyém a busz… :rofl:

7 kedvelés

Nem bírtam ki :grin: 2naposan …
Desert Ship…miért nem mondtátok eddig hogy ez ilyen klassz cucc ?
Bejövős :blush:

5 kedvelés

Mindig van itthon a journey jobb

3 kedvelés

Én 2010-12 közt meguntam…azt hittem, már túlhaladott íz azóta :grin:de nem mindegy, kinek, melyik gyártónak a DS-e.

2 kedvelés

Felírom kiscetlire :rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Eddig még nem mertem kipróbálni ,mert amcsi dohány állítólag de ezentúl …lesz :stuck_out_tongue_winking_eye:és csecsemőnek minden új :crazy_face:

2 kedvelés

Állítólag holnapután meg is jön a dvarw cuccosom, többet nem
veszek semmit. AZ IDÉN BIZTOS…!!!

2 kedvelés

Nem tudom, eredetileg kié-mié. Ebből is Hangsen volt anno a best. Mondjuk dohányízhez nulla köze van, és csak imitáció. De amúgy nem volt olyan rossz emlékeim szerint :+1:

2 kedvelés

Na pont ilyen kell nekem :blush:

3 kedvelés

Ne csodálkozz @Zolika, novemberben, mikor vettem az ares2-t, direkt olcsóbb rta kazánt vettem mert ha nem válik be akkor ne bukjak rajta sokat., azota már a 4ik kazánomat várom… Nah, erről ennyit. Kíváncsi leszek rá h mikor lesz vége… :thinking::thinking::thinking:

8 kedvelés

De de :grin:.
Ahogy vesszük

1 kedvelés