A niksó nem becsapósabb ilyenkor? Konkrétan a kevesebb TH miatt? Melóban ha kiszabadulok arra a pár perc szünetre, szívom mint bolond.
Ha ennyi th sem lenne, elég csalódott lennék …
(Szóval a nic mellett nekem a th pl. ugyanolyan fontos).
Számomra nem. A TH-t nem is igazán tudom tolerálni, jelenleg 1.5mg-osat szívok ami minden tekintetben megfelelt, múltkor kevertem 2mg-ot, de már éreztem, hogy “másabb”. Niksóra gondoltam, mégpedig 3mg-ra. Egyenlőre csak elmélet, aztán ha eljutok végre a rendelésig veszek is. Max jó lesz tapasztalatnak. Bár, ha pár éve a 20as niksót el tudtam viselni, sőt, jól is esett, akkor ez már smafu.
Sztem, az eldobhatós ecigiben sincs meg az a 20 mg/ml Nic-só. Mert az én 3 mg/ml nikotinom sokkal erősebbnek bizonyult mint a másikbam, az a 20 mg/ml Nic-só…
Ellenállás-levegőzés-leadott teljesítmény szentháromság műve a jó élmény, s a rossz is.
- Szólottam! Uff!
(Az erősség érzete is ettől függ.)
Szép cucc, jó az ízlésed.
Nekem nem jöttek be, valahogy túl parfümösek ezek vagy nem is tudom…lehet csak a faék ízlésemnek túl kifinomult.
HM faján nézz ki uff XD
Köszönöm
Nekem meg pont,hogy nem túlzóak az ízek.Kivéve a Primo.Ebből is látszik,hogy kinek a pap,kinek a paplan
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy bekevertem Anglia elött pont egy liter leveset hogy ezzel mondom egy hónap alatt csak van valami majd . Gondoltam hogy nem fog beérni . De kb semmi nem történt velük Pedig 3 naponta rázogatta egy lányka aki virágot locsolt stb stb…És mosott kezdnek érni ahogy haza értem rázom és szellőztetem napi egyszer őket. Tehát végülis a kérdés az lenne ha csak úgy hagyom a flakonokat akkor csak egy minimálisan fog érlelődni ? (kicsit cikknek érzem ezt a kérdését 7 év vape elés után )
Az aromatol is függ, nem mindnek változik az íze érlelés által
Plusz a dohányos opcióknak sok-sok időt szokták javasolni, ha jól tudom ( én ilyesmit nem fogyasztok ).
3 hónap után azért illene már jónak lenni, a legnehezebben érő aroma (szerintem: a journey) az is jó már akkor
Én is szeretnék egyet sőt veszek is majd . Kékeket
Szerintem ezentúl ne engedd be a sógorod a házatokba, nehogy “véletlenül” lába kéljen a hiányzó darabnak!
Vagy akár a hiányzó darabhoz társuljon a többi…
Na ebben az esetben igen sűrűn hívd meg Őt / Őket vendégségbe!!!
Pont nem a kék a legszebb élőben.Pasinak
Mennyire igazad van