Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ráadásul: HVAPERS kuponnal 8% kedvezménnyel.:slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Köszönjük a kódot, felhasználva. :handshake: :+1:

Ugyanitt K-Boom Salty Bomb bekeverve 50-50, 9mg továbbra is várja új gazdiját.

2 kedvelés

Én is berendeltem, kéne valami jó íz.

Meg a híres lemon tartot, egy kis ry4-et a journeytől, bár annó a bekevert a maximumsmokos nem vert földhöz. Na még egy kis quintot a terzo mellé, remélem nem lesz lefolyó a vége a kalandnak.

5 kedvelés

4-ből 3 az már egész jó arány lenne, azzal már kibékülők.

3 kedvelés

az a rascal mit takar?

Illatra eper, ízre a mojitora hasonlít. Nekem bejött.

1 kedvelés

Meg is jött mindhárom csomagom​:slightly_smiling_face:
Számomra ők újdonságok​:heart:
Nagyon kíváncsi vagyok​:slightly_smiling_face:
70vg/30pg 12 és 18mg-os alappal fogom őket keverni.

Láttatok már Pinkman longfillt?:slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Szuper, jó gőzölgetést, de mondjuk ilyen vatta csomagolást még nem láttam, ezt darabra árusítják? :wink:

2 kedvelés

Ááááááá előttem a vattabolt polcainak és kirakatának képe! Köszi ezt a felvetéééést!!! Hosszú lesz az út hazáig hemperegve a röhögéstől! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :wink:

4 kedvelés

Köszi
Akkor nem fogom felhasználni…több is veszett már Mohácsnál​:wink:

1 kedvelés

Az eliquidvg-n lehet kapni.10db/cs…ne használjam?

1 kedvelés

Miért ne használnád? Én csupán annyit írtam, hogy ilyen csomagolást nem láttam még! Nem azt írtam, hogy rossz, vagy dobd el! :kissing_heart:

4 kedvelés

Esküszöm neked, az ugrott be nekem, amikor lehetett kapni kocsmákban szálban cigit! :grinning:

6 kedvelés

Először nekem is! De aztán… Egy vattatenger… És én a közepén… Egy igazi ahová nézek vatta bolt. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

4 kedvelés

Köszi Tibi, számomra ez egy újdonság! :handshake:

3 kedvelés

Basszus eddig nem is találkoztam vele. Erre is rákívántam. :grinning: :grinning:

2 kedvelés

Ez a vatta hasonlít rám. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

4 kedvelés

A képen szereplő cuccosok 3 helyről jöttek?
Az aromák honnan?

1 kedvelés

Dampflionok és a Barehead a liquid-aromáról.A Dinner és a Vampire az aromaparadise-ról.

2 kedvelés

https://www.lepetitvapoteur.com/en/aroma-brand-le-petit-vapoteur/6036-le-petit-sec-concentrate-.html

Ha valaki rendel a franciáktól és kedveli a dohányos ízeket,ajánlom hogy tegyen egy próbát ezzel az aromával és jelezzen vissza,hogy milyenek találja.
Igaz még csak 9 napja érlelődik,de ma tettem vele egy próbát ,dél óta másba bele se kóstoltam .Eddigi ez közelíti nekem a legjobban az analógot.Igazi realisztikus dohány íze van,semmi extra fűszer ,egy picit sem édes,ez úgy száraz ahogy kell,igazi egésznapos móka nálam​:sunglasses:Kiváncsi leszek egy-két hét múlva milyen lesz,de azt már eldöntöttem hogy legközelebb nic salt-tal keverem​:heart_eyes:

7 kedvelés