Ráadásul: HVAPERS kuponnal 8% kedvezménnyel.
Köszönjük a kódot, felhasználva.
Ugyanitt K-Boom Salty Bomb bekeverve 50-50, 9mg továbbra is várja új gazdiját.
Én is berendeltem, kéne valami jó íz.
Meg a híres lemon tartot, egy kis ry4-et a journeytől, bár annó a bekevert a maximumsmokos nem vert földhöz. Na még egy kis quintot a terzo mellé, remélem nem lesz lefolyó a vége a kalandnak.
4-ből 3 az már egész jó arány lenne, azzal már kibékülők.
az a rascal mit takar?
Illatra eper, ízre a mojitora hasonlít. Nekem bejött.
Meg is jött mindhárom csomagom
Számomra ők újdonságok
Nagyon kíváncsi vagyok
70vg/30pg 12 és 18mg-os alappal fogom őket keverni.
Láttatok már Pinkman longfillt?
Szuper, jó gőzölgetést, de mondjuk ilyen vatta csomagolást még nem láttam, ezt darabra árusítják?
Ááááááá előttem a vattabolt polcainak és kirakatának képe! Köszi ezt a felvetéééést!!! Hosszú lesz az út hazáig hemperegve a röhögéstől!
Köszi
Akkor nem fogom felhasználni…több is veszett már Mohácsnál
Az eliquidvg-n lehet kapni.10db/cs…ne használjam?
Miért ne használnád? Én csupán annyit írtam, hogy ilyen csomagolást nem láttam még! Nem azt írtam, hogy rossz, vagy dobd el!
Esküszöm neked, az ugrott be nekem, amikor lehetett kapni kocsmákban szálban cigit!
Először nekem is! De aztán… Egy vattatenger… És én a közepén… Egy igazi ahová nézek vatta bolt.
Köszi Tibi, számomra ez egy újdonság!
Basszus eddig nem is találkoztam vele. Erre is rákívántam.
Ez a vatta hasonlít rám.
A képen szereplő cuccosok 3 helyről jöttek?
Az aromák honnan?
Dampflionok és a Barehead a liquid-aromáról.A Dinner és a Vampire az aromaparadise-ról.
https://www.lepetitvapoteur.com/en/aroma-brand-le-petit-vapoteur/6036-le-petit-sec-concentrate-.html
Ha valaki rendel a franciáktól és kedveli a dohányos ízeket,ajánlom hogy tegyen egy próbát ezzel az aromával és jelezzen vissza,hogy milyenek találja.
Igaz még csak 9 napja érlelődik,de ma tettem vele egy próbát ,dél óta másba bele se kóstoltam .Eddigi ez közelíti nekem a legjobban az analógot.Igazi realisztikus dohány íze van,semmi extra fűszer ,egy picit sem édes,ez úgy száraz ahogy kell,igazi egésznapos móka nálamKiváncsi leszek egy-két hét múlva milyen lesz,de azt már eldöntöttem hogy legközelebb nic salt-tal keverem