Egyre jobban kedvem támad ezekhez a journey aromákhoz, jó ár, a grampa állandó lesz, most jön az ry4, de már most szemezek pár másikkal.
Én még csak a grampat használtam, de 3 napot vártam csak vele. Már akkor is finom volt, talán jobb is lett idővel, bár ízlelésben nem én leszek az alfa és az omega.
Bandinim ezzel nem vagy egyedül Mint fater a sütőrummal… Sosem tudjuk hova tűnt az érlelt anyag jelentős része az érlelési idő végére. " Én nem tom hol van, ahova tettétek, pakoltok itt össze-vissza"
Pont, mint Drága megboldogult Nagyapám:
“Vagy ott van… vagy ott, vagy ahová tettétek!”
Egyébként vannak olyan aromák,főleg az újak, amiknek az érési ideje napokról, órákra redukálodik!
Reggel bekevertem
Lehet,hogy sikerült elrontanomFecskendővel mértem bele a 40-…stb ml-eket.Melyik mennyit kért.Amúgy ugye az van írva mindnél,hogy töltsd fel a címkéig…mind túl van a címkénLehet,hogy ízetlenebbek lesznek?
Azért mértem és nem csak öntöttem,mert a 12mg-os és a 18mg-os is is belekerúlt.
Én is így csináltam, nincs baj ezzel. Szerintem nem lesz érezhető, hogy több van benne.
A tréfa, az ízetlen
A liquid meg íztelen
A Berahead-ről majd kérnék egy véleményt, kíváncsi vagyok.
Nemrég rendeltem 1590ft-ért egy 10ml-s flakont
Szép is praktikus is, bár kissé csalódott vagyok. Csurig volt valami keserű lötyivel. Ennyi pénzért akár tisztán is küldhették volna…
sziasztok,milyen alappal öntitek fel amúgy vg vel vagy 70/30 al?
köszönöm szépen a gyors választ, én mondjuk sima vg vel szoktam önteni keverni mindent mtl be is meg dl be is télen nyáron egyaránt.
Nekem csak 50-50-es alapom van, szóval én mindent is azzal öntök fel. Olvastam a k flavournál is, 80-20, hát én majd jól letesztelem mással.
@Somaba70 -nek a kedvence,úgyhogy csak jó lehet
Most nem tudom jól értettem-e, de a terzo meg a quinto az 10 ml-s üvegben jön vagy 60 ml-s üvegben vagy nem is üvegben?
Köszönöm a kiigazítást
Sztem olyan lehet,mint az enyém,hogy a nagy flakonba beletették a 10ml-es flakont.Ki kell belőle nyomni az aromát a nagy flakonba…de nem tuti,mert olyanom még nem volt,amit te írtál…
Jaaa neeemmmm…most néztem rá.Ez csak 10ml aroma 10ml-es flakonba.Nem adnak mellé 60ml-es flaskát.Az neked kell,hogy legyen otthon.
10ml kis üvegben van némelyik k flavore aroma.
Aha, azt hittem, reméltem 60-as, akkor majd vadásznom kell üveget neki.
keverni 60ml flaskába toltam vagy 100ml flaskába kevertem ki ugye sima vg vel 20% lett az 60ml leves így.50ml alappal toltam fel a 10ml aromát.