Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Egyre jobban kedvem támad ezekhez a journey aromákhoz, jó ár, a grampa állandó lesz, most jön az ry4, de már most szemezek pár másikkal.

3 kedvelés

Én még csak a grampat használtam, de 3 napot vártam csak vele. Már akkor is finom volt, talán jobb is lett idővel, bár ízlelésben nem én leszek az alfa és az omega.

1 kedvelés

Bandinim ezzel nem vagy egyedül :grinning: :wink: :rofl: Mint fater a sütőrummal… Sosem tudjuk hova tűnt az érlelt anyag jelentős része az érlelési idő végére. " Én nem tom hol van, ahova tettétek, pakoltok itt össze-vissza" :rofl: :rofl: :rofl:

5 kedvelés

Pont, mint Drága megboldogult Nagyapám:
“Vagy ott van… vagy ott, vagy ahová tettétek!”
:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Egyébként vannak olyan aromák,főleg az újak, amiknek az érési ideje napokról, órákra redukálodik!
:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Reggel bekevertem

Lehet,hogy sikerült elrontanom​:cry:Fecskendővel mértem bele a 40-…stb ml-eket.Melyik mennyit kért.Amúgy ugye az van írva mindnél,hogy töltsd fel a címkéig…mind túl van a címkén​:cry:Lehet,hogy ízetlenebbek lesznek?
Azért mértem és nem csak öntöttem,mert a 12mg-os és a 18mg-os is is belekerúlt.

6 kedvelés

Én is így csináltam, nincs baj ezzel. :slightly_smiling_face: Szerintem nem lesz érezhető, hogy több van benne. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

A tréfa, az ízetlen :stuck_out_tongue:
A liquid meg íztelen :wink:
A Berahead-ről majd kérnék egy véleményt, kíváncsi vagyok.

1 kedvelés

Nemrég rendeltem 1590ft-ért egy 10ml-s flakont :money_mouth_face:

Szép is praktikus is, bár kissé csalódott vagyok. Csurig volt valami keserű lötyivel. Ennyi pénzért akár tisztán is küldhették volna… :crazy_face:

2 kedvelés

sziasztok,milyen alappal öntitek fel amúgy vg vel vagy 70/30 al?

3 kedvelés

köszönöm szépen a gyors választ, én mondjuk sima vg vel szoktam önteni keverni mindent mtl be is meg dl be is télen nyáron egyaránt.:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

:kissing_heart:

3 kedvelés

Nekem csak 50-50-es alapom van, szóval én mindent is azzal öntök fel. Olvastam a k flavournál is, 80-20, hát én majd jól letesztelem mással.

@Somaba70 -nek a kedvence,úgyhogy csak jó lehet​:wink::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Most nem tudom jól értettem-e, de a terzo meg a quinto az 10 ml-s üvegben jön vagy 60 ml-s üvegben vagy nem is üvegben? :sweat_smile:

1 kedvelés

Köszönöm a kiigazítást :blush:

Sztem olyan lehet,mint az enyém,hogy a nagy flakonba beletették a 10ml-es flakont.Ki kell belőle nyomni az aromát a nagy flakonba…de nem tuti,mert olyanom még nem volt,amit te írtál…

Jaaa neeemmmm…most néztem rá.Ez csak 10ml aroma 10ml-es flakonba.Nem adnak mellé 60ml-es flaskát.Az neked kell,hogy legyen otthon.

1 kedvelés

10ml kis üvegben van némelyik k flavore aroma.:grinning:

1 kedvelés

Aha, azt hittem, reméltem 60-as, akkor majd vadásznom kell üveget neki.

2 kedvelés

keverni 60ml flaskába toltam vagy 100ml flaskába kevertem ki ugye sima vg vel 20% lett az 60ml leves így.50ml alappal toltam fel a 10ml aromát.:wink:

1 kedvelés