Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Jól nez ki.
Ez egyébként micsoda?

2 kedvelés

Fűszeres sötét rum, Aldi-ban vettem, a “ritkaságok” sorában volt. :slightly_smiling_face:
5900-ról le volt akciózva 4500-ra. Egyből kettő be is ugrott “véletlenül” a kosaramba! :grin:

4 kedvelés

Pont itt vagyok egy aldi mellett.
Be ugrok korul nézni :wink:
Köszönöm.

4 kedvelés

Ilyesmi lehet az Old Captain ízvilága :+1::grin:bar nem iszom egy 3 éve, előtte se nagyon, de ilyesmi :+1:

1 kedvelés

El is felejtettem, ezek érkeztek a héten most pereg az Egoist SnV InDividual Indian új köntösbe! :facepunch: :dash:
Tűkön ülve várom, az Olasz Tis…vonalat a jövő héten! :shushing_face: :wink:

13 kedvelés

Klassz a doboza :grin:
Dohány :flushed:

12 kedvelés

Ennek bizony igen gusztusosan megadták a módját, le a kalappal! :smiling_face:

2 kedvelés

A jó öreg Desert Ship. :heart_eyes: Gratulálok, szerintem be fog jönni! :hugs:

2 kedvelés

Tényleg ? Mesélj kérlek mert azonnal bekeverem :grin:tudod nem tudok várni :rofl::rofl::rofl::rofl:10-15 %-ot írnak de szeretem ha intenzív :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Az emlékeimben úgy él, mint egy finom, karakteres dohány. De nagyon régen volt. :grimacing: Anno mindenkinek volt Desert Ship-es korszaka. :hugs:

3 kedvelés

Mai napig használom is…

3 kedvelés

Megmentő:hugs: milyen arányban keverjem uram ? Intenzív legyen ám mert ilyenben még nem utaztam :grin:

2 kedvelés

10-15% ba írja a gyártó…attól függ milyen rta-ba szerintem max 15 én 10be keverem

4 kedvelés

Hát, ez is olyan, mint a Rájön Négy, hogy volt/van belőle rosszabb…mondjuk ez durván prémiumnak látszik​:+1:
2010-ben a Hangsen Desert Ship-je volt a legjobb​:slightly_smiling_face:(mondjuk köze nincs a dohányhoz, viszont remek imitáció).

3 kedvelés

szerintem a journey a legjobb

5 kedvelés

Én úgy kaptam, még mikor elkezdtem keverni, nem tudom a márkát már, de ez ránézésre is jobb lehet. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Régen a legtöbb DS olyan volt, mint a zöld vagott fű sótlan mogyoróval.
De hálistennek lettek azóta valódi jó aromagyártók :+1:

2 kedvelés

Pedig csak egy 510 mágneses adaptert szerettem volna venni :grin:erre volt a csomagban egy ilyen meg kettő Al carlo​:flushed::crazy_face:

7 kedvelés

Dohányossal kezdtem, minden jó volt számomra amiben nem volt égett papír. :sweat_smile:

3 kedvelés

Drip tip nem is? Itt gondok lesznek Zolika. :joy:

3 kedvelés