Jól nez ki.
Ez egyébként micsoda?
Fűszeres sötét rum, Aldi-ban vettem, a “ritkaságok” sorában volt.
5900-ról le volt akciózva 4500-ra. Egyből kettő be is ugrott “véletlenül” a kosaramba!
Pont itt vagyok egy aldi mellett.
Be ugrok korul nézni
Köszönöm.
Ilyesmi lehet az Old Captain ízvilága bar nem iszom egy 3 éve, előtte se nagyon, de ilyesmi
El is felejtettem, ezek érkeztek a héten most pereg az Egoist SnV InDividual Indian új köntösbe!
Tűkön ülve várom, az Olasz Tis…vonalat a jövő héten!
Ennek bizony igen gusztusosan megadták a módját, le a kalappal!
A jó öreg Desert Ship. Gratulálok, szerintem be fog jönni!
Tényleg ? Mesélj kérlek mert azonnal bekeverem tudod nem tudok várni 10-15 %-ot írnak de szeretem ha intenzív
Az emlékeimben úgy él, mint egy finom, karakteres dohány. De nagyon régen volt. Anno mindenkinek volt Desert Ship-es korszaka.
Mai napig használom is…
Megmentő milyen arányban keverjem uram ? Intenzív legyen ám mert ilyenben még nem utaztam
10-15% ba írja a gyártó…attól függ milyen rta-ba szerintem max 15 én 10be keverem
Hát, ez is olyan, mint a Rájön Négy, hogy volt/van belőle rosszabb…mondjuk ez durván prémiumnak látszik
2010-ben a Hangsen Desert Ship-je volt a legjobb(mondjuk köze nincs a dohányhoz, viszont remek imitáció).
szerintem a journey a legjobb
Én úgy kaptam, még mikor elkezdtem keverni, nem tudom a márkát már, de ez ránézésre is jobb lehet.
Régen a legtöbb DS olyan volt, mint a zöld vagott fű sótlan mogyoróval.
De hálistennek lettek azóta valódi jó aromagyártók
Pedig csak egy 510 mágneses adaptert szerettem volna venni erre volt a csomagban egy ilyen meg kettő Al carlo
Dohányossal kezdtem, minden jó volt számomra amiben nem volt égett papír.
Drip tip nem is? Itt gondok lesznek Zolika.