Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Így igaz. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

@anon88785338 kérdezted a Rubis-t. Most épp azt szívom, friss tekeréssel SS MTL clapton, Pro Cotton vattával. A gyümölcsök íze először nagyon és azonnal érződnek, de utána elnyomja őket a muffin íze. Szerintem nem rossz. Pont olyan mint egy vegyes pirosgyümölcsös muffin, olyan tényleg létezik, és ettem is már. Szóval számomra ez egy kielégítő íz lesz. De az is beletartozik, hogy nem egy olyan amire azt mondom, hogy hűha! Csak simán fincsa. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Néha az is elég, hogy nem boaaaaaaaa, hanem fincsa :grin:

3 kedvelés

Ez egy teljesen hétköznapi íz, ami fincsa, ennyi szerintem. Frissen persze, ha kokszolódik halványabb lesz. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Szívtam már azóta a Rubist.Annyira nem ízlett.Csak 10ml-t csináltam szerencsére,de az még 70vg-s alappal volt.
Köszönöm a véleményt​:slightly_smiling_face:Ha végre eljutok odáig,hogy bekeverem a 100-as nicet,50-es alappal is ki fogok próbálni 10ml-t​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Én is csak most jutottam el idáig. :confused: Én nem mondom, hogy nem ízlik, szerintem nálam el fog fogyni. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Discovery Black Sails: erre is sor került. Nem is olyan rossz :+1:fűszeres, háttérben valami gyenge ánizs és egyéb lopakodó felhangok. NET, natural extracted tobacco, tehát dohánykivonatosnak írják. Az illata harsányabb, szíváskor szelidül.
Egy Kentucky, vagy Virginia jellegű alap, némi fűszerrel. Lehet egész napos.
Th-ja kevesebb, mint az átlagos kivonatoknak.

Mint a napokban tesztelt Old Captaint (ami még erősebb, de javult azóta), ezt sem javaslom a néhol feltüntetett 10, 15 százalékban adagolni.
A Black Sails-nek kiváló a 6 %.
(Az Old Captain-nek 4-et javalok, lásd fentebb…)

2 kedvelés

Most kíváncsivá tettél, jól hangzik! Édeskés picit? Nekem a black cavendish jön be, de szeretnék valami “extrémebbet” :joy:

2 kedvelés

Ha az bejön, ezeket is szeretni fogod. Nekem is van az is. (Cavendish).
Édeskés az Old Captain, és a Black Sails is.
Előbbi édeskésebb. Kvázi desszertszivarok :+1:

1 kedvelés

Valami extrémebb:

Habár gőzölésre lehet nem alkalmas, ellenben mellé kiváló! :grin:

7 kedvelés

Szuper, nem mertem több journey-t kiprobalni, mert a parlament a halálom :laughing:
Jah találtam neked is valamit, majd fogok rendelni, ginger! Lehet neked jól jönne a Th-ra​:grin:

1 kedvelés

Igen, nekem komoly mellékíz nélküli th gyarapodásra van még szükségem :grin:

Ezek desszertebb dohányok.

A Parliament az más téma, nekem az dohányként fő íz (bár nem cigi íz), viszont Latakiával meg kellett bolondítanom, és FA Bitter Wizard is ment bele.

1 kedvelés

Hát majd megmondom ha kiprobltam milyen, szerintem csípős, mert ugye ha sütibe rakod, pl sokat, akkor csíp. Szóval lehet jó lesz​:blush: A parlament-nek még adok egy esélyt, bár a avar íz, illat nem jó. Na de érdekes volt, mert a villamosban is az van és 3 hónap érlelés után, most tetszik :thinking:

1 kedvelés

Villamos nekem azért fogy lassan, mert túl erős a popcornos alapíze. A karamellás többi mutyi pedig finom volna benne.

1 kedvelés

Én nem érzem a popcornt, karamella, mogyoró, meg háttérben egy kis dohany valami :laughing:

1 kedvelés

Sütisnek is definiálják, de nekem 3 tankból is popcorn :roll_eyes::grin: mielőtt megkóstoltam a villamost, előtte ettem par nappal karamellás pattogatott kukit. Tök olyan. Mondjuk mostmár 55 napos, majd rákóstolok újra.
Tanulság: lehet hogy íztévesztő vagyok, de legalább stabilan :grin:

2 kedvelés

Kell neki a három hónap, nekem januári keverés :grin: Előtte utáltam :laughing:

1 kedvelés

Ok, nem mondtam még le róla :+1:Ha a pattogatott kuki kicsit belefonnyad a karamellbe, talán javul még :grin:
(Kialakult az a rossz szokásom amúgy, hogy a kedvencekből többet szívok. Ezt úgy hálálják meg, hogy hamarabb elfogynak :roll_eyes:)

2 kedvelés

Érdekes amúgy ez. Az érés folyamata gyakran azt jelenti, hogy egyes agresszív összetevők szelidülnek, illetve tompulnak az adott levesben.
A keveréseknek van egy része, ami frissen jobb.
Nem egyszerű ezt kilogisztikázni.
Szerencsés esetben, ha pont finom valami, ezért is érdemes hűtőbe vágni. Pár levest már én is betettem időközben.

1 kedvelés

Miután sokat keverek magamnak, megfigyeltem, hogy bizonyos izeknek, aromaknak, több idő kell, hogy igazán érezni lehessen az ízét. Pl. Vanília, karamell, csonthéjasok. Ha ezeket össze öntöd, akkor meg még plusz idő.

1 kedvelés