Te vagy az egyik hosszú távú bizonyítéka ezek szerint, hogy a vape rohadtul nem olyan káros, mint ahogy feketítik az érdekcsoportok
Akkor ott volt minden, cartomizertől Daniig
Én még szívtam desztvízes alapot, 2014-ben álltam át, pattogott mint a fene. 2015-től nincs már benne víz.
Hát kösz…tényleg jól vagyok.Amikor cígiztem csak a reggeli köhögés zavart…a szaggot akkor még bírtam.Aztán egyik nap kattant valami a fejembe vettem ilyen cigire hasonlitó rudat meg valami fekete szivó szál szerű valamit és azóta nem szívok analógot…
Nekem is ezekkel lett tele a puttony. Meg egy tüdőgyulladás. Meg a Covid. Meg a büdös. Meg a tüdőm.
2010-12 közt Ego szettel, ilyesmikkel bohóckodtam 2 évet, de ott nem jött össze, párhuzamosan ment a kettő.
Én nagyon hamar át álltam a saját keverésre a kész soha nem tetszett…
Én az elején fél évig szívtam a boltit. GreenSmog, Ecigi Mester, Grand Vape, szerettem a kínálatukat, de amint megkóstoltam egy saját keverést már mentem is aromát venni. De ugyanúgy vizezett alapot lehetett csak venni akkor még.
Ecm, Helm, korai Mystic
Azt mondod lehet na erre már nem emlékszem,hogy mindbe víz is lett volna…de lehet azért is pattogott annyira az üvegszál…lehet ,hogy ígazad van…
Volt egy screenshotom anno az EliquidVG-n árult alap leírásáról, ahol is írták, hogy 2015 második negyedévében vezetik ki a desztvízes alapot. 3.5%-os hígításban volt benne víz. Már akkor is írtam ezekről, azért kellett a kép, csak már nincs meg, mert már ilreleváns.
Akkor biztos én is ezektől vettem meg németbe a vape boltba…
Tudod, hogy ezt anno én se tudtam? Pg Többletest rendeltem akkor is. És ha még vizezték is…folyt, pattogott az Ego-m.
Nem volt olyan szettem, amiben megbízzak.
Leégett, gombhiba, kifolyt, meg 1.5 ml…ez is oka az akkori kudarcomnak.
Egy Ego fekete 1100 mAh szett, 1 gombos, 14 ezer volt 2010-ben Aztán lett a végére Lavatube (szétesett 2 hónaposan a full eleje) meg Qzi kazán fémszövettel, de nem mentette meg.
Én abból a gyönyörű bordó színűt használtam
16990 2akkuval hunvapor talán ,ezért mentem fel akkor pestre
Ego-ra emlékszem mindig volt nálam 5-6db mert random kinyirtam…eldőlt és kampó volt neki…de volt köztük mindent túl élő is…nem is értettem…
Volt egy Ego KLÓN is, SS testtel. Az tudott olyat, hogy 3 színű gomb, 3.2, 3.7, 4.2 Volt. De nem mentette meg a helyzetet.
Párszor cserben hagytak munkában, és vettem inkább cigit… Mindegy, szóval válogatott xaraim voltak.
Vivi Nova 2 ml!!! óriástank.
4 ezerért vettem a kis EGO-ba 5 forintosnál kisebb elektronikát, mikor cserés lett…
Szívtam 18-24-36 mg liquidet (de ezekből a fosokból…), illetve anno nekem HELM Laca külön kevert kérésre
A nagyok, Blekiék is, mar komolyabb atomizerekkel és 18650 mechákkal nyomultak.
Akkor én mit szóljak a 8 modommal?
Az nagy baj,ha a 100-as nikem 1 hónapja vagy régebben kicsit(mikor bezárt az eliquidvg)a kamrában van csak?És még nem kevertem be.
Én se sírok, évekig lesz modcsak mostmár vészfék. Minden darabomban van számomra különleges bár még 3 ide se ért
Nem baj, mert nem volt még meleg, akkor kell jobban erre figyelni, ha már 20 fok felett van a kinti átlaghő. Én a 8 év alatt megszoktam, hogy nikket a fagyóba.
Levest meg majd a hűtőbe…
De minimum fénytől dugni.
Olvastam több helyen olyat, hogy a nic a nem romló levesben is már elkezd bomlani, gyengülni. 1 évesen szobahőn is feleződhet a nic tartalom.