Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

És jéggé volt fagyva?

2 kedvelés

Nem…kásás, sűrűbb lett -20 fokon.

1 kedvelés

furcsa lett volna ha megfagy…

4 kedvelés

Annyira leveseztek itt, hogy egy jó kis paradicsomlevest most úgy megennék fél kiló cukorral, betűtésztával… :yum:

6 kedvelés

Kezdő értetlenként kérdezem…
Minek lefagyasztani annyi ideig akár alaplevet akár bekevert aromákat ?
Ha addig nem fogyott el utána sem fog gondolom én :thinking:

5 kedvelés

Igen…pg alapú volt ugye, de kb. vg sűrűségű állagot mutatott. Hálisten vizet sem tartalmazott​:+1:

Néhány aromagyártó javasol pici desztvizet a kész levesbe. Na, nekem azt az ötletet nem díjazza az agyam.

2 kedvelés

Nem lehetne egy jó csülökpörkölt inkább ? :grin::grin::grin:

4 kedvelés

Fiam kedvence ma is csináltunk neki…figyeli a fogyást csak minimálisat ehetünk belőle :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Az, hogy nekem csak 1 hónapot volt fagyaszva a 100-as nic, azzal értem el, hogy elkevergettem az alaplevemet :roll_eyes::grin: és a longfillekbe erősen nem jutott.

Nem ez volt a terv.

2 kedvelés

Anno probáltam a deszt vízet annyi,hogy pattog tőle…így kiesett…

3 kedvelés

Csülök, cukorral betűtésztával? :roll_eyes::nauseated_face::grin:

1 kedvelés

Én csak a 100as nikket tárolom a fagyasztóban. A hűvös, sötét heyl miatt van ott. :slight_smile: Meg nem is baj, hogy nincs “kézügyben”, azért az bőven túl van a halálos dózison. :thinking:

7 kedvelés

Cupákosan? :yum: Dehogynem. :slight_smile:

5 kedvelés

én a hűtő zöldséges rekeszébe tartom a nic-et.

3 kedvelés

Emlékszem 2009-2010 környékén, mikor talán másodszor próbáltam az ecigit, és néztem keverős oldalakat, ott írták bele a desztvizet…

2 kedvelés

De kis édes. :heart_eyes: A lányom régen megszámolt mindent, ha egy is hiányzott a kedvenc ételéből, vagy picit is fogyott bajba kerültem. :rofl:

3 kedvelés

Értelek,másnál is látom,láttam hűtő fagyasztó…mi a bajnak ? Van már mindenből ,mindenhol…azt nem értem másnál minek kell lefagyasztani …nem körömpörkölt az ! :rofl::rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés

Én ignorálom. Pattog tényleg. Meg berozsdálnak a klónok :grin:

3 kedvelés

Igen akörül volt kb…én 2007 körül kezdtem…valahogy így…

3 kedvelés

Mindent számon tart… :heart_eyes:

3 kedvelés