És jéggé volt fagyva?
Nem…kásás, sűrűbb lett -20 fokon.
furcsa lett volna ha megfagy..
Annyira leveseztek itt, hogy egy jó kis paradicsomlevest most úgy megennék fél kiló cukorral, betűtésztával… ![]()
Kezdő értetlenként kérdezem…
Minek lefagyasztani annyi ideig akár alaplevet akár bekevert aromákat ?
Ha addig nem fogyott el utána sem fog gondolom én ![]()
Igen…pg alapú volt ugye, de kb. vg sűrűségű állagot mutatott. Hálisten vizet sem tartalmazott![]()
Néhány aromagyártó javasol pici desztvizet a kész levesbe. Na, nekem azt az ötletet nem díjazza az agyam.
Nem lehetne egy jó csülökpörkölt inkább ? ![]()
![]()
![]()
Fiam kedvence ma is csináltunk neki…figyeli a fogyást csak minimálisat ehetünk belőle ![]()
Az, hogy nekem csak 1 hónapot volt fagyaszva a 100-as nic, azzal értem el, hogy elkevergettem az alaplevemet ![]()
és a longfillekbe erősen nem jutott.
Nem ez volt a terv.
Anno probáltam a deszt vízet annyi,hogy pattog tőle…így kiesett..
Csülök, cukorral betűtésztával? ![]()
![]()
![]()
Én csak a 100as nikket tárolom a fagyasztóban. A hűvös, sötét heyl miatt van ott.
Meg nem is baj, hogy nincs “kézügyben”, azért az bőven túl van a halálos dózison. ![]()
Cupákosan?
Dehogynem. ![]()
én a hűtő zöldséges rekeszébe tartom a nic-et.
Emlékszem 2009-2010 környékén, mikor talán másodszor próbáltam az ecigit, és néztem keverős oldalakat, ott írták bele a desztvizet…
De kis édes.
A lányom régen megszámolt mindent, ha egy is hiányzott a kedvenc ételéből, vagy picit is fogyott bajba kerültem. ![]()
Értelek,másnál is látom,láttam hűtő fagyasztó…mi a bajnak ? Van már mindenből ,mindenhol…azt nem értem másnál minek kell lefagyasztani …nem körömpörkölt az ! ![]()
![]()
![]()
![]()
Én ignorálom. Pattog tényleg. Meg berozsdálnak a klónok ![]()
Igen akörül volt kb…én 2007 körül kezdtem..valahogy így..
Mindent számon tart… ![]()