És jéggé volt fagyva?
Nem…kásás, sűrűbb lett -20 fokon.
furcsa lett volna ha megfagy…
Annyira leveseztek itt, hogy egy jó kis paradicsomlevest most úgy megennék fél kiló cukorral, betűtésztával…
Kezdő értetlenként kérdezem…
Minek lefagyasztani annyi ideig akár alaplevet akár bekevert aromákat ?
Ha addig nem fogyott el utána sem fog gondolom én
Igen…pg alapú volt ugye, de kb. vg sűrűségű állagot mutatott. Hálisten vizet sem tartalmazott
Néhány aromagyártó javasol pici desztvizet a kész levesbe. Na, nekem azt az ötletet nem díjazza az agyam.
Nem lehetne egy jó csülökpörkölt inkább ?
Fiam kedvence ma is csináltunk neki…figyeli a fogyást csak minimálisat ehetünk belőle
Az, hogy nekem csak 1 hónapot volt fagyaszva a 100-as nic, azzal értem el, hogy elkevergettem az alaplevemet és a longfillekbe erősen nem jutott.
Nem ez volt a terv.
Anno probáltam a deszt vízet annyi,hogy pattog tőle…így kiesett…
Csülök, cukorral betűtésztával?
Én csak a 100as nikket tárolom a fagyasztóban. A hűvös, sötét heyl miatt van ott. Meg nem is baj, hogy nincs “kézügyben”, azért az bőven túl van a halálos dózison.
Cupákosan? Dehogynem.
én a hűtő zöldséges rekeszébe tartom a nic-et.
Emlékszem 2009-2010 környékén, mikor talán másodszor próbáltam az ecigit, és néztem keverős oldalakat, ott írták bele a desztvizet…
De kis édes. A lányom régen megszámolt mindent, ha egy is hiányzott a kedvenc ételéből, vagy picit is fogyott bajba kerültem.
Értelek,másnál is látom,láttam hűtő fagyasztó…mi a bajnak ? Van már mindenből ,mindenhol…azt nem értem másnál minek kell lefagyasztani …nem körömpörkölt az !
Én ignorálom. Pattog tényleg. Meg berozsdálnak a klónok
Igen akörül volt kb…én 2007 körül kezdtem…valahogy így…
Mindent számon tart…