Nem hogy az új modot,tankot …de még az akkukat is kipróbálom
Úgy ahogy mondod …de akkor még nem tudhattam, hogy mire megjön, veszek pár mást
Na, legyen akaratod szerint (bexarás, milyen pici és könnyű):
Jó pofa miez?
Ja ez az md
Wotofo Mdura Mini.
Egyszerű vw mod, de csoda pofa
Azt majd a yihin
7ezerért ajándék, mert amúgy a V5 10-12ezer. Használd egészséggel és megelégedéssel. Úgyis megtekered mindjárt.
Neem, ellenállok, elpakoltam a “szereléket”. De sejtem, hogy jó lesz. Kettő van de csak az egyiket bontottam fel. Most itt van 5 szett, 5 íz, és élvezem kicsit a darabka szombatothol máshol, főleg itt
Kéne egy terapeuta, aki lecsesz, hogy elég mindent összeherdáltam már, stop hardver.
Azt mondtam az elején, maximum 5 mod, 5-6-7 tank.
Ilyet mi nem tennénk Soha nem fosztanánk meg az örömöktől…
Igen, de most az agyam mondta, hogy elég, használgasd örömmel… 62 napja ugrottam bele (de valamiért többnek tűnik), mondjuk egyből letettem a cigit, a kezdeti sikerek miatt. Na, azt nem bánom abszolúte
Ami jobban zavar, az a leves-fiaskóm, és hogy sok rosszat bekevertem. Pocsékolás volt.
Mindegy, 2025-ig megvagyok, max vatta kell meg liquid
Másik jó érzés: nem az van, hogy de rágyújtanék…hanem hogy hiányzik valamelyik kedvenc levesem íze.
Tedd félre használd azt ami jó később úgy is elszívod. Én így csínálom…ami nagyon nem megy azt oda adom másnak…
Persze, nem veszett fejsze … Most pl. úgy jartam a Black Note Kentucky levesemmel, hogy 50 naposan elkezdett ízleni. Jellegtelen volt 30 naposan is.
Azt az 1 100 milli vape42 Mtájpot voltam muszáj kiönteni. Az maga volt a gonosz (nekem), de aki szereti, azt is meg kell értenem.
Nekem se ízlett, de én csak 10.ml kevertem
Ivett, én meg egy marha voltam, az első 6 keverésemet nekirántottam 100 milibe nem szégyen bevallani, de hülye voltam. Vettem ugye 100 ml flaskákat, aromákat amit vape42-n agyondicsértek, és hadd szóljon.
Az első hetemen csak kapott USA mixet szívtam, meg egy fél flaska Parliamentet kaptam öcsémtől, és vártam hogy beérjenek.
Az Old Goldot, French Pipe-t, és még 1-2 ilyet, meg a gyümölcsöket el fogom szívni.
Tanulság: azóta 10-30 ml-eket keverek abból, ami bizonytalan vagy új.
Elsőre mindig 10 ml keverek, egyszer én is megjartam a ripe-vel, fel eve még mindig itt van, már össze - vissza izesitettem, de megy a lefolyoba
Az a gáz, hogy nem volt bennem kétely. Vagy egy ejj… Vagy egy nono.
Egyébként szénné olvastam a véleményeket, és Kinga összes keverős cikkét. De ez az egy dolog nem esett le, hogy kicsiben keverj, te ökör Zoli.
Főzni-sütni sem szeretek, csak emberesebb adagokat. nálam 5 liter a Madártej karácsonykor. A bundáskenyér 17 tojásból, és 2 napig eszem, vagy 3.
Amúgy remélem 1-2 évig elállnak a levesek hűtőben
Szerintem elallnak, de halottam róla, valaki lefagyasztotta
Nem feltétlen hülyeség. Nekem a 100 ml 100-as nic volt 1 hónapig fagyon.