Hát, igazából nyitottam nemrég egy saját témát az oldalnak.
Teljesen jók szerintem. Sok-sok liter alaplé után ez a véleményem.
Régebben kifogásolva volt, hogy nincs rajtuk sok infó. Mostmár az is van rajta bőven.
Megtaláltam, köszönöm. Ezek után lehetséges, hogy a következő alap rendelés hozzájuk fut majd be.
Kiraboltál egy vépboltot?
Jú, ez igen jól néz ki…tudnád őket hasonlítani valamihez? Tudom, nem egyszerű kérdés…
Most rendeltem ilyet először.20 ml-is aroma,amit 5-10%-ban javasolnak keverni napi használatra.Most bekevertem az Englisht 10-be,így van 200 ml lötyim.Azért így már az ára is barátibb.Remélem finom lesz!Bemásolom a leírásukat:
English Mixture:
Klasszikus angol keverék a Latakia alapú keverékek szerelmeseinek. Mély, gazdag és teljes ízű. A Virginia Reds és a Bright az édesség aláfestését adják, míg a keleti befejezések éppen a megfelelő mennyiségű fűszert biztosítják.
American Old Style:
Az amerikai keverék minden bizonnyal a legismertebb dohánykeverék, amelyben Virginia, Burley és Oriental használják.
Az amerikai régi stílusunkban Bright and Red Virginia, Burley, Oriental és végül Maryland színeket használtunk, amelyek testessé és krémessé teszik a keveréket.
Google fordító
Hu de jól hangzik.
Honnan rendelted?
Bocsánat ha már kérdezte valaki.
Le maradtam.
Olaszországból.Kiposztoltam,hogy a Svapoloco-n most 25% kevezmény van az aromákra.Ott is vannak ennek a gyártónak a termékei.De szerintem mindegyikben.
Köszönöm szépen
Rá lesek.
A legelső rendelésem, de sokáig jött csájnából.
Mivel Expromizer v4 helyett v5 jött extender érkezéséig nem akarom felavatni.
Az Mdura piros de még nem bontottam ki.
(Modgyűjtő lettem, pedig nem akartam ötnél többet rosszabb vagyok mint a nagy átlag )
A vattát poénból dobtam be akkor.
Meglepő minőség, remek ízek, most kapott új tekerést vele az Expromizer v4 és a Dvarw
Hja, semmi betörés meg ilyesmi, azonnal megy.
Ss316, 28ga.
Hogy tudsz ellenállni? Nem is értem…
Ma fáradt is vagyok, durva volt a meló. Meg most elég volt 2 tekerés, kis lesegetés. Pihenni kell, aztán majd…
Amúgy tényleg jól behalmoztam…de mindet szeretem, amit vettem/kaptam.
Akkor jó pihit!
Szia,legközelebb ha…4 nap alatt kb ugyanannyiért nálad van a v4
https://www.elektronikus-cigaretta.hu/elektronikus-cigaretta/eshop/6-1-Kiegeszitok/0/5/1812-Exvape-Expromizer-V4-MTL-RTA-2ml
Most élvezem a 2 friss tekerést ezzel a fajjin vattával. Felváltva Kentucky és Royal karamella
Az Mdura jópofa…csak kibontom később. Nem volt egy ökör összeg…
Hát, én 7 ezerért vettem. De mondjuk v5-öt küldtek helyette. De így rendeltem hozzá a napokban extendert.
Plusz szállítás plusz egy hónap ideg
Jól tetted,használd egészséggel !
Botsadmááááákifeleeeee
Én még a danin is lemerítettem egy aksit (kb.800 klikk) pedig van egy pár darab.