Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

13 kedvelés

Hát, igazából nyitottam nemrég egy saját témát az oldalnak.
Teljesen jók szerintem. Sok-sok liter alaplé után ez a véleményem.
Régebben kifogásolva volt, hogy nincs rajtuk sok infó. Mostmár az is van rajta bőven. :grin:

3 kedvelés

Megtaláltam, köszönöm. Ezek után lehetséges, hogy a következő alap rendelés hozzájuk fut majd be. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Kiraboltál egy vépboltot? :grin:

4 kedvelés

16 kedvelés

14 kedvelés

Jú, ez igen jól néz ki…tudnád őket hasonlítani valamihez? Tudom, nem egyszerű kérdés… :grin:

2 kedvelés

Most rendeltem ilyet először.20 ml-is aroma,amit 5-10%-ban javasolnak keverni napi használatra.Most bekevertem az Englisht 10-be,így van 200 ml lötyim.Azért így már az ára is barátibb.Remélem finom lesz!Bemásolom a leírásukat:
English Mixture:
Klasszikus angol keverék a Latakia alapú keverékek szerelmeseinek. Mély, gazdag és teljes ízű. A Virginia Reds és a Bright az édesség aláfestését adják, míg a keleti befejezések éppen a megfelelő mennyiségű fűszert biztosítják.
American Old Style:
Az amerikai keverék minden bizonnyal a legismertebb dohánykeverék, amelyben Virginia, Burley és Oriental használják.
Az amerikai régi stílusunkban Bright and Red Virginia, Burley, Oriental és végül Maryland színeket használtunk, amelyek testessé és krémessé teszik a keveréket.
Google fordító :grin:

3 kedvelés

Hu de jól hangzik.
Honnan rendelted?
Bocsánat ha már kérdezte valaki.
Le maradtam.

2 kedvelés

Olaszországból.Kiposztoltam,hogy a Svapoloco-n most 25% kevezmény van az aromákra.Ott is vannak ennek a gyártónak a termékei.De szerintem mindegyikben.

2 kedvelés

Köszönöm szépen
Rá lesek.

2 kedvelés

A legelső rendelésem, de sokáig jött csájnából.
Mivel Expromizer v4 helyett v5 jött :roll_eyes:extender érkezéséig nem akarom felavatni.
Az Mdura piros :grin: de még nem bontottam ki.
(Modgyűjtő lettem, pedig nem akartam ötnél többet :roll_eyes:rosszabb vagyok mint a nagy átlag :grin::roll_eyes:)
A vattát poénból dobtam be akkor.
Meglepő minőség, remek ízek, most kapott új tekerést vele az Expromizer v4 és a Dvarw :+1:
Hja, semmi betörés meg ilyesmi, azonnal megy.
Ss316, 28ga.

8 kedvelés

Hogy tudsz ellenállni? Nem is értem…

6 kedvelés

Ma fáradt is vagyok, durva volt a meló. Meg most elég volt 2 tekerés, kis lesegetés. Pihenni kell, aztán majd… :+1:
Amúgy tényleg jól behalmoztam…de mindet szeretem, amit vettem/kaptam.

2 kedvelés

Akkor jó pihit!

3 kedvelés

Szia,legközelebb ha…4 nap alatt kb ugyanannyiért nálad van a v4 :blush:
https://www.elektronikus-cigaretta.hu/elektronikus-cigaretta/eshop/6-1-Kiegeszitok/0/5/1812-Exvape-Expromizer-V4-MTL-RTA-2ml

3 kedvelés

Most élvezem a 2 friss tekerést ezzel a fajjin vattával. Felváltva Kentucky és Royal karamella​:+1:
Az Mdura jópofa…csak kibontom később. Nem volt egy ökör összeg…

3 kedvelés

Hát, én 7 ezerért vettem. De mondjuk v5-öt küldtek helyette. De így rendeltem hozzá a napokban extendert.

1 kedvelés

Plusz szállítás plusz egy hónap ideg :grin:
Jól tetted,használd egészséggel !
Botsadmááááákifeleeeee​:rofl::rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés

Én még a danin is lemerítettem egy aksit (kb.800 klikk) pedig van egy pár darab. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés