Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Lehet, hogy az Old Captain neked jobban tetszene, mint nekem :slightly_smiling_face: tudom, hogy az ilyen jellemzések nem lehetnek objektívek.
De sokszor jobb támpont, mint a webshopokban az aromák alatti “hurrá, ez qvajó…egész nap ezt dl-ezem mtl-ből…meg a karamellas alá idaírja, hogy “érzem benne a gyümölcsöt” :joy:” és hasonló baromságok.

/Gyermeki rácsodálkozassal figyeltem egy kollégám áradozását a múltkor, aki 3 éve dl-ezik, elmondása szerint kéhavonta cserél porlasztót valami nagy buta überranda kopott buborék SMOK durvulat DL duplacoil tankban, és az a nagy ízvaria nála, hogy Hájzenberg vagy Pinkmen :roll_eyes::grin: na, ő nem meditálja túl… :grin:bar mar jevert is egyszer…“hát, bammeg, majdnem elfogytak, oszt’ összeöntöttem a maradék Hejzit a Pinkmennel” :joy:/

4 kedvelés

És ki se próbáltam még őket :rofl::rofl:

3 kedvelés

Ha valaki nyári ízre vágyna,igen full gyümölcs,baromi finom nekem​:grin:

10 kedvelés

Ha lenne olyan,hogy liquid sommelier, te nevezhetnéd magad annak :smiley:

5 kedvelés

Ha indítanék valami youtube izét, az lenne a címe, hogy Liquid Heti Szopóroller, avagy Törődj bele, Haver :grin:Hogy Nincs Olyan Íz!

2 kedvelés

Gondolom ezzel a címmel nem a nagyközönségnek tolnád a videókat :smiley: Aki ilyen csatornára rákeres vagy nagyon tudja miről van szó vagy épp félreérti :smiley:

2 kedvelés

Mentol hűsítő vagy hasonló van benne?

1 kedvelés

Nem, ez Amateur category lenne :grin:
Neeeem, nem az én műfajom. Jó ez így, szövegesen.
De írok mindenről, amit keverek, próbálok.
Hátha hasznos :+1:

2 kedvelés

Nincs nincs​:blush:nem szeretem a hűset :wink:
Komolyan mondom …persze nekem most frankó :blush:alma málna meg valami elvileg licsi? Azt nem ettem még de olyan gyümbomba hogy most levett a lábamról !

2 kedvelés

Licsit sosem ettem még (na, a tahó…), de nem lehet rossz, ha Afrikában az elefántoknak adják takarmányként :grin:

3 kedvelés

Lehet kipróbálom akkor. Én se szeretem a hűsítős, mentolos cuccokat, és sokra rá sem írják, de van benne.

3 kedvelés

Állagra és izre is kicsit hasonlít a szőlőhöz a licsi, de inkább víz ízű :joy:

2 kedvelés

Én sem szeretem ,elajándékoztam sok olyat :blush:de ez tényleg fincsi :blush:aztán ne engem szidj :blush:

4 kedvelés

Nem foglak szidni,max megkapod ha nekem annyira nem jön be, hogy mással keverve sem szivható:joy:
Bár gyümölcsöst elég jól lehet javítani :blush:

3 kedvelés

Mindig van Latakia :+1:vagy Mtájp

1 kedvelés

Elvileg 18%ra kevertem 50-50 be ,de lehet elég 10-12 is :blush:

3 kedvelés

Most ez jött. :grin:

12 kedvelés

Ez az epres ugrott flakonostól a kukába :blush:hátha neked bejön :wink:

3 kedvelés

Majd kiderül nemsokára :sweat_smile:

2 kedvelés

A Juicy alapról eddig jókat hallottam, majd egy véleményt tőled is kérhetnék szépen?! :slightly_smiling_face:

1 kedvelés