Nekem a White King nagyon hűs volt el is ajándékoztam ![]()
TheLiquidCity. Én rendszeresen rendelek tőlük, gyorsak, megbízhatóak és szerintem korrektek is. Minden IS kapható náluk, pikk-pakk megérkezik a rendelés. ![]()
Bizony az, de nekem kifejezetten bejött pont emiatt! ![]()
Rájuk megorroltam egy kicsit, rendeltem egyszer tőlük, mert sokan ajánlották, meg hogy pici ajándékot is adnak. Rendeltem vagy 30-40-ert tolluk, es semmit nem kaptam. Fel is töltöttem a face oldalukra hogy mit rendeltem, megjött, köszönöm. Es elottem meg utannam is jo paran feltoltottek ilyen posztokat, es mindenkinek ott volt a pici ajándék, nekem meg semmi, pedig volt olyan is aki kb 2 aromat rendelt csak.
Nahh azert meg rendelek egyszer majd toluk, kapnak meg 1 eselyt
ugyis kell drip tip, meg coil lab meretezo
meg persze mesh lap, bar sehol nem talalok 0.3-as wotofot ![]()
Meg bizony
sorba kötve 0.6 ohmos
vagy 2-3 hete kezdtem el keresni, es sehol nem talaltam ahonnan szoktam rendelni(szamomra ismertebb boltok) d akkor itt lesz, köszi.
Igazán nincs mit!
Egy Vapernek szívesen! ![]()
Ma sikerélményem volt, apró. A FA Candy Jammy édesítő jól vizsgázott, 2 gyümölcs lett zamatosabb ![]()
![]()
Ma megérkezett az indián. Kíváncsi vagyok, Tomi sokat reklámozta. De ha nem lesz finom, akkor…
.
.
.
… Akkor neked adom. ![]()
Szia András! Nézem a posztod agyalok a becenéven! És fényt kaptam! Nyugtass meg, hogy a macskafogóból jött!![]()
Az lesz az, szerintem is! ![]()
Természetesen igen. Ternovszky Béla zseniális alkotása ihlette. Sok a hasonlóság, szegény macska majdnem annyira szerencsétlen mint én. ![]()
Köszi! Megnyugtattál! ![]()
![]()
Gratula az Avatarodhoz!![]()
![]()
Zseniális alkotás, tényleg!
1 naposan rákóstoltam…a vanília uralkodik egyelőre, de nagyon finom ![]()
![]()
Köszönöm.
Mindenhol ezt használom, már nagyon régóta.
Egészen friss videó, nem feltétlenül híg a leve annak az olcsó húsnak! Bár az ízlés még mindig szubjektív, ettől ez még lehet egy támpont. ![]()
Hát, a Big Mouth desszertes vonalat pl. nem kell erőltetni. Nem sok fajta van nekik mondjuk…de nem.
Én annó tőlük is a gyümölcs vonalat próbáltam, többé kevésbé megelégedéssel, a citromos eper aromájuk egészen jó volt (többször vásároltam belőle), manapság már biztosan nem vennék. ![]()
nekem is van elixírem nekem inkább ilyen krémesebb leves.Kíváncsi leszek neked mit fog hozni majd véleményt írjál már róla ha beérik az elixir![]()
köszi