Nekem a White King nagyon hűs volt el is ajándékoztam
TheLiquidCity. Én rendszeresen rendelek tőlük, gyorsak, megbízhatóak és szerintem korrektek is. Minden IS kapható náluk, pikk-pakk megérkezik a rendelés.
Bizony az, de nekem kifejezetten bejött pont emiatt!
Rájuk megorroltam egy kicsit, rendeltem egyszer tőlük, mert sokan ajánlották, meg hogy pici ajándékot is adnak. Rendeltem vagy 30-40-ert tolluk, es semmit nem kaptam. Fel is töltöttem a face oldalukra hogy mit rendeltem, megjött, köszönöm. Es elottem meg utannam is jo paran feltoltottek ilyen posztokat, es mindenkinek ott volt a pici ajándék, nekem meg semmi, pedig volt olyan is aki kb 2 aromat rendelt csak.
Nahh azert meg rendelek egyszer majd toluk, kapnak meg 1 eselyt ugyis kell drip tip, meg coil lab meretezo meg persze mesh lap, bar sehol nem talalok 0.3-as wotofot
Meg bizony sorba kötve 0.6 ohmos vagy 2-3 hete kezdtem el keresni, es sehol nem talaltam ahonnan szoktam rendelni(szamomra ismertebb boltok) d akkor itt lesz, köszi.
Igazán nincs mit!
Egy Vapernek szívesen!
Ma sikerélményem volt, apró. A FA Candy Jammy édesítő jól vizsgázott, 2 gyümölcs lett zamatosabb
Ma megérkezett az indián. Kíváncsi vagyok, Tomi sokat reklámozta. De ha nem lesz finom, akkor…
.
.
.
… Akkor neked adom.
Szia András! Nézem a posztod agyalok a becenéven! És fényt kaptam! Nyugtass meg, hogy a macskafogóból jött!
Az lesz az, szerintem is!
Természetesen igen. Ternovszky Béla zseniális alkotása ihlette. Sok a hasonlóság, szegény macska majdnem annyira szerencsétlen mint én.
Köszi! Megnyugtattál! Gratula az Avatarodhoz! Zseniális alkotás, tényleg!
1 naposan rákóstoltam…a vanília uralkodik egyelőre, de nagyon finom
Köszönöm. Mindenhol ezt használom, már nagyon régóta.
Egészen friss videó, nem feltétlenül híg a leve annak az olcsó húsnak! Bár az ízlés még mindig szubjektív, ettől ez még lehet egy támpont.
Hát, a Big Mouth desszertes vonalat pl. nem kell erőltetni. Nem sok fajta van nekik mondjuk…de nem.
Én annó tőlük is a gyümölcs vonalat próbáltam, többé kevésbé megelégedéssel, a citromos eper aromájuk egészen jó volt (többször vásároltam belőle), manapság már biztosan nem vennék.
nekem is van elixírem nekem inkább ilyen krémesebb leves.Kíváncsi leszek neked mit fog hozni majd véleményt írjál már róla ha beérik az elixirköszi