Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nekem a White King nagyon hűs volt el is ajándékoztam :rofl:

4 kedvelés

TheLiquidCity. Én rendszeresen rendelek tőlük, gyorsak, megbízhatóak és szerintem korrektek is. Minden IS kapható náluk, pikk-pakk megérkezik a rendelés. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Bizony az, de nekem kifejezetten bejött pont emiatt! :smiling_face:

2 kedvelés

Rájuk megorroltam egy kicsit, rendeltem egyszer tőlük, mert sokan ajánlották, meg hogy pici ajándékot is adnak. Rendeltem vagy 30-40-ert tolluk, es semmit nem kaptam. Fel is töltöttem a face oldalukra hogy mit rendeltem, megjött, köszönöm. Es elottem meg utannam is jo paran feltoltottek ilyen posztokat, es mindenkinek ott volt a pici ajándék, nekem meg semmi, pedig volt olyan is aki kb 2 aromat rendelt csak.
Nahh azert meg rendelek egyszer majd toluk, kapnak meg 1 eselyt :slight_smile: ugyis kell drip tip, meg coil lab meretezo :slight_smile: meg persze mesh lap, bar sehol nem talalok 0.3-as wotofot :frowning:

1 kedvelés

Ez megfelel? :slightly_smiling_face:
Ráadásul éppen van is raktáron, ha jól láttam.

1 kedvelés

Meg bizony :slight_smile: sorba kötve 0.6 ohmos :slight_smile: vagy 2-3 hete kezdtem el keresni, es sehol nem talaltam ahonnan szoktam rendelni(szamomra ismertebb boltok) d akkor itt lesz, köszi.

4 kedvelés

Igazán nincs mit!
Egy Vapernek szívesen! :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Ma sikerélményem volt, apró. A FA Candy Jammy édesítő jól vizsgázott, 2 gyümölcs lett zamatosabb :grin::grin:

4 kedvelés

Ma megérkezett az indián. Kíváncsi vagyok, Tomi sokat reklámozta. De ha nem lesz finom, akkor…
.
.
.
… Akkor neked adom. :grin:

5 kedvelés

Szia András! Nézem a posztod agyalok a becenéven! És fényt kaptam! Nyugtass meg, hogy a macskafogóból jött!:grin:

4 kedvelés

Az lesz az, szerintem is! :grinning:

3 kedvelés

Természetesen igen. Ternovszky Béla zseniális alkotása ihlette. Sok a hasonlóság, szegény macska majdnem annyira szerencsétlen mint én. :rofl:

3 kedvelés

Köszi! Megnyugtattál! :rofl::rofl::rofl: Gratula az Avatarodhoz!:grinning::grinning::grinning: Zseniális alkotás, tényleg!

2 kedvelés

1 naposan rákóstoltam…a vanília uralkodik egyelőre, de nagyon finom :+1::grin:

https://vape42.hu/termek/dod_obsidian_30ml.html

1 kedvelés

Köszönöm. :slightly_smiling_face: Mindenhol ezt használom, már nagyon régóta.

1 kedvelés

Egészen friss videó, nem feltétlenül híg a leve annak az olcsó húsnak! Bár az ízlés még mindig szubjektív, ettől ez még lehet egy támpont. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Hát, a Big Mouth desszertes vonalat pl. nem kell erőltetni. Nem sok fajta van nekik mondjuk…de nem.

Én annó tőlük is a gyümölcs vonalat próbáltam, többé kevésbé megelégedéssel, a citromos eper aromájuk egészen jó volt (többször vásároltam belőle), manapság már biztosan nem vennék. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Mai keverés, irány pihenni! :grinning:

16 kedvelés

nekem is van elixírem nekem inkább ilyen krémesebb leves.Kíváncsi leszek neked mit fog hozni majd véleményt írjál már róla ha beérik az elixir​:blush::wink:köszi

5 kedvelés