Van a dobozomba belőle még vagy 8db bekeverve meg 500ml…
Bekeverve:
-Discovery Old Captain (ez érdekes lesz, szivaros)
-Discovery Black Sails (valami vadabb szúrós cucc)
-Blendfeel Habanos (várós, ajánlották)
-Diy or Die: Obsidian (ez egy desszert, valami vaníliás sütis kint agyondicsért czucc)
Sajna csak a desszertről lehet hamar nyilatkozni.
(Bár a Discovery-knek, mivel nem full kivonat, elég lehet 2 hét).
Discovery érlelődött nálam vagy 4 fajta már az is elkéri az egy hónapot mire teljesen kiadja magát (egyéni vélemény )
Igen, később finomodik. De mar kóstolható.
Egyébként pont a Parliamentnél vettem észre, hogy kicsit laposodott 6 hetes korára…3 hetesen ütősebb volt. Legalábbis nekem.
(Mondhatjuk, hogy az egyik állandó dohányos ízem - bár adagolok némi Latakiát hozzá).
Az szépBoldog vaperszületésnapot! Látom, desszert is került
Na nekem többet ne mondjátok hogy …drip tip én nem veszek ennyit
Jok ezek a chil pillek? Vettem en is parat, de meg nem kevertem be, nincs ures flakonom, csak 10db van
Szia, hát nekem bejöttek. Elég intenzív,finom ízük van,nagy a választék,megfizethető,én szeretem őket.
Van amiből dupláztam,de azokat oda sem tettem…mégiscsak vaperina szülcsinapcsim van nem?
Boldog szülcsinapcsit
Hmmm vennem kell valamit ,még lepipáltok mármint vásárlásban
Semmi olyan !
Gyógyszertári barna üveg 100 ml -110 pénz darabja
Tudom, de az nem jo, nincs csőre. Ami a kepen van, azt 150-ert vettem kipróbálni, majd kovetkezo rendelesben veszek vagy 5ot. A chillpillt 1400-ert veszem, az baráti, bar csak 20-25 fele van.
Én azt mondanám, hogy ár / érték arányban egészen megfelelő aromák, nem feltétlenül az “agyeldobós” finomságok, de egészen tűrhetőek. Számomra némelyik karcos volt kicsit, ettől függetlenül abszolút szívhatóak, sőt.
Van jó karamellás, pisztáciás, csokis formulájuk, vagy inkább gyümiben utaznak?
Nekem eddig a legfinomabb, az a check mate white queen, amit kingaektol kaptam ev vegen, utannaneztem az izenek, es akkor lattam, hogy hűsítős, nahh mondom ezt el nem szivom, bekevertem baratnomnek, mert o meg imádja a husitos es mentolos izeket. Elkezdte szívni, es olyan jo illata volt, hogy muszaly volt megkostolnom, es semmi husitos iz-erzes nem volt benne. Rögtön meg is bántam, hogy neki adtam igy abbol a markabol fogok parat majd kiprobalni sajat celra
Legutóbb Ők hárman érkeztek, ebből a White King már nem az első (imádom)! Jelenleg a White Bishop van használatban (a zöld gumicukor békára emlékeztet az illata és az íze is, állandó lesz úgy érzem), a Blitz pedig szénsavas Topjoy-ra ami kaktuszos ízzel van megáldva (nekem ez is bejön).
Huhh, jol hangzik, melyik boltbol lehet ezeket egyszerre megrendelni?