Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Van a dobozomba belőle még vagy 8db bekeverve meg 500ml… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Bekeverve:
-Discovery Old Captain (ez érdekes lesz, szivaros)
-Discovery Black Sails (valami vadabb szúrós cucc)
-Blendfeel Habanos (várós, ajánlották)
-Diy or Die: Obsidian (ez egy desszert, valami vaníliás sütis kint agyondicsért czucc)

Sajna csak a desszertről lehet hamar nyilatkozni.
(Bár a Discovery-knek, mivel nem full kivonat, elég lehet 2 hét).
:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Discovery érlelődött nálam vagy 4 fajta már az is elkéri az egy hónapot mire teljesen kiadja magát (egyéni vélemény )

6 kedvelés

Igen, később finomodik. De mar kóstolható.

Egyébként pont a Parliamentnél vettem észre, hogy kicsit laposodott 6 hetes korára…3 hetesen ütősebb volt. Legalábbis nekem.
(Mondhatjuk, hogy az egyik állandó dohányos ízem - bár adagolok némi Latakiát hozzá).

Vaporizm :laughing:

10 kedvelés

Az szép​:+1:Boldog vaperszületésnapot! Látom, desszert is került​:grin::+1:

1 kedvelés

Na nekem többet ne mondjátok hogy …drip tip :rofl::rofl::rofl::rofl:én nem veszek ennyit :grin:

4 kedvelés

Jok ezek a chil pillek? Vettem en is parat, de meg nem kevertem be, nincs ures flakonom, csak 10db van :slight_smile:

1 kedvelés

Szia, hát nekem bejöttek. Elég intenzív,finom ízük van,nagy a választék,megfizethető,én szeretem őket.

2 kedvelés

Van amiből dupláztam,de azokat oda sem tettem…mégiscsak vaperina szülcsinapcsim van nem? :smiley: :smiley:

2 kedvelés

En ezt a 4 et rendeltem kipróbálás céljából, amint lesz 4 üres flakonom bekeverem oket :slight_smile:

6 kedvelés

Boldog szülcsinapcsit :crazy_face:
Hmmm :thinking:vennem kell valamit ,még lepipáltok mármint vásárlásban :rofl::rofl::rofl:
Semmi olyan ! :crazy_face::crazy_face::crazy_face:

2 kedvelés

Gyógyszertári barna üveg 100 ml -110 pénz darabja :blush:

2 kedvelés

Tudom, de az nem jo, nincs csőre. Ami a kepen van, azt 150-ert vettem kipróbálni, majd kovetkezo rendelesben veszek vagy 5ot. A chillpillt 1400-ert veszem, az baráti, bar csak 20-25 fele van.

2 kedvelés

Én azt mondanám, hogy ár / érték arányban egészen megfelelő aromák, nem feltétlenül az “agyeldobós” finomságok, de egészen tűrhetőek. Számomra némelyik karcos volt kicsit, ettől függetlenül abszolút szívhatóak, sőt. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Van jó karamellás, pisztáciás, csokis formulájuk, vagy inkább gyümiben utaznak?

Nekem eddig a legfinomabb, az a check mate white queen, amit kingaektol kaptam ev vegen, utannaneztem az izenek, es akkor lattam, hogy hűsítős, nahh mondom ezt el nem szivom, bekevertem baratnomnek, mert o meg imádja a husitos es mentolos izeket. Elkezdte szívni, es olyan jo illata volt, hogy muszaly volt megkostolnom, es semmi husitos iz-erzes nem volt benne. Rögtön meg is bántam, hogy neki adtam :slight_smile: igy abbol a markabol fogok parat majd kiprobalni sajat celra :slight_smile:

1 kedvelés

Nem tudom, en gyümölcsösöket kerestem, de megnezem.

Ilyenek vannak ahonnan en rendelek:

1 kedvelés

Legutóbb Ők hárman érkeztek, ebből a White King már nem az első (imádom)! Jelenleg a White Bishop van használatban (a zöld gumicukor békára emlékeztet az illata és az íze is, állandó lesz úgy érzem), a Blitz pedig szénsavas Topjoy-ra ami kaktuszos ízzel van megáldva (nekem ez is bejön). :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Huhh, jol hangzik, melyik boltbol lehet ezeket egyszerre megrendelni?

1 kedvelés