Annyiért nálam nem pálya,pedig smucignak nem mondanám magam
Ki én sem öntöm, máshoz keverve apránként elfogy majd
Hát, a Royal 3600, és 60 ml…én se smucigolok, csak ne legyen mán xar. Hátha valaki veszeget Scandal-t…
Azt elpöffintem hamar ha jó de azért veszek aranyat inkább
https://vape42.hu/kategoria/twisted_koncentratumok.html
itt megtalálod de most nincs raktáron igazad van
Köszi látom. Igen, szerencsére nincs nekik most.
Mondjuk úgyse most kéne, de jegyezve
Aztán ne engem szidj tudod,kinek melyik jön be a kókuszcsókosat is talán kipróbálnám
Ezazzzz… Valami ilyesmi…
Na,… de most komolyan… Csak a kókusz csókot???
Lehet mást is de ha szeretem a négercsókot persze a retrót
A csók… Az még úgy rendben is lenne… Na, de néger…???
Kókuszcsókos? Na azt én is. Azt hiszem körbenézek majd az aromák kozt
Eddig elsősorban Shortfillt vagy longfilleket vettem. Tudom.nagyon drágák, de egyszerűbbek. Meg nem kell heteket várni
De most annyi felé van rögtön használható, hogy lehet elkezdek kevergetni, és lesz idejük állni.
Ez erről szól… Próbálgatás, és kísérletezgetés…
Ritkán veszek snv-t,aromának van ideje nálam érni,előre bekevertem már szinte az éves adagomat de még jön
Persze, hogy megy még, ez nem is volt kérdés
Addig-addig rád fog romlani az egész…
Jóhogy és ha valamelyik nem jön be az eddig bekevertből? Akkor ott marad egy üres hely
Arra vigyázok
Oly’sok együtt töltött boldog perc után egy viharos szombat délután, bár tudtam, hogy be fog következni, mégsem gondolva az elkerülhetetlenre, eltünt, elfogyott, köddé vált az én hőnszeretett “Kaktusz Limonádém”…
Tudd, hogy emléked és flakonod megőrzöm és már most türelmetlenül várom, hogy újra találkozzunk!
Szeretett vépered:
Balázs!
Jó reggelt Drága @Ivett
Tegnap türelmetlenségem okán megkóstoltam a Gaufrette-t egy bejáratott vattán (Előtte Projet Lenny volt a tankban), ott azonnal érződött, hogy egy édes, kellemesen lágy kávés finomság ez. A Projet Lenny-t szinte azonnal kivitte a vattából. Ma reggel már rávettem magam, megtekertem a Neekot, friss tekeréssel már mást mutat. Igaz, én csak 10%-ra kevertem, de úgy gondolom még most is, hogy ennyi épp elég számomra, mert nem a legkedvesebb ízem a kávés, ezt a vanília és az ostja miatt gondoltam, hogy jó lehet. Nos, friss tekeréssel olyan, mint egy vaníliás cappuchino. Az ostja íze külön nem érződik, vagy csak én nem érzem, de összhangban a lágyság betudható neki. Én kávézás mellé szántam ezt a liquidet, és hozta is amit elvártam tőle, tökéletesen kiegészíti az én reggeli hosszú presszókávé jellegű itókámat. Nem lesz egésznapos íz nálam, de a lényeg, hogy finom. Kávé szerelmesei mindenképp tegyenek vele egy próbát.