Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Annyiért nálam nem pálya,pedig smucignak nem mondanám magam :rofl:

3 kedvelés

Ki én sem öntöm, máshoz keverve apránként elfogy majd :joy:

2 kedvelés

Hát, a Royal 3600, és 60 ml…én se smucigolok, csak ne legyen mán xar. Hátha valaki veszeget Scandal-t…

1 kedvelés

Azt elpöffintem hamar ha jó :rofl:de azért veszek aranyat inkább :rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

https://vape42.hu/kategoria/twisted_koncentratumok.html
itt megtalálod :wink: de most nincs raktáron igazad van :blush:

2 kedvelés

Köszi látom. Igen, szerencsére :joy: nincs nekik most.
Mondjuk úgyse most kéne, de jegyezve :blush:

2 kedvelés

Aztán ne engem szidj :grin:tudod,kinek melyik jön be :rofl:a kókuszcsókosat is talán kipróbálnám :grin:

3 kedvelés

Ezazzzz… Valami ilyesmi… :+1::+1::stuck_out_tongue_winking_eye::grin:

1 kedvelés

Na,… de most komolyan… Csak a kókusz csókot??? :rofl:

2 kedvelés

Lehet mást is :rofl:de ha szeretem a négercsókot :rofl:persze a retrót :grin:

3 kedvelés

A csók… Az még úgy rendben is lenne… Na, de néger…??? :rofl::rofl:

3 kedvelés

Kókuszcsókos? Na azt én is. Azt hiszem körbenézek majd az aromák kozt​:blush:
Eddig elsősorban Shortfillt vagy longfilleket vettem. Tudom.nagyon drágák, de egyszerűbbek. Meg nem kell heteket várni :blush:
De most annyi felé van rögtön használható, hogy lehet elkezdek kevergetni, és lesz idejük állni.

4 kedvelés

Ez erről szól… Próbálgatás, és kísérletezgetés… :grin:

4 kedvelés

Ritkán veszek snv-t,aromának van ideje nálam érni,előre bekevertem már szinte az éves adagomat :rofl:de még jön :rofl:

4 kedvelés

Persze, hogy megy még, ez nem is volt kérdés :joy:

1 kedvelés

Addig-addig rád fog romlani az egész… :grin:

2 kedvelés

Jóhogy :grin:és ha valamelyik nem jön be az eddig bekevertből? Akkor ott marad egy üres hely :flushed:

2 kedvelés

Arra vigyázok :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Oly’sok együtt töltött boldog perc után egy viharos szombat délután, bár tudtam, hogy be fog következni, mégsem gondolva az elkerülhetetlenre, eltünt, elfogyott, köddé vált az én hőnszeretett “Kaktusz Limonádém”…:sleepy:

Tudd, hogy emléked és flakonod megőrzöm és már most türelmetlenül várom, hogy újra találkozzunk!

Szeretett vépered:
Balázs!
:kissing_heart:

9 kedvelés

Jó reggelt Drága @Ivett :hugs::heart:

Tegnap türelmetlenségem okán megkóstoltam a Gaufrette-t egy bejáratott vattán (Előtte Projet Lenny volt a tankban), ott azonnal érződött, hogy egy édes, kellemesen lágy kávés finomság ez. A Projet Lenny-t szinte azonnal kivitte a vattából. Ma reggel már rávettem magam, megtekertem a Neekot, friss tekeréssel már mást mutat. Igaz, én csak 10%-ra kevertem, de úgy gondolom még most is, hogy ennyi épp elég számomra, mert nem a legkedvesebb ízem a kávés, ezt a vanília és az ostja miatt gondoltam, hogy jó lehet. Nos, friss tekeréssel olyan, mint egy vaníliás cappuchino. Az ostja íze külön nem érződik, vagy csak én nem érzem, de összhangban a lágyság betudható neki. Én kávézás mellé szántam ezt a liquidet, és hozta is amit elvártam tőle, tökéletesen kiegészíti az én reggeli hosszú presszókávé jellegű itókámat. Nem lesz egésznapos íz nálam, de a lényeg, hogy finom. :yum: Kávé szerelmesei mindenképp tegyenek vele egy próbát.

7 kedvelés