A Full Moon én is osztom az nekem is bejött nagyon
A shortfill opcióval nagyon szemeztem, de az abszolút közel áll ahhoz a lélektani határhoz amit összességében 60 ml finomságért nem feltétlenül szeretnék kicsengetni, habár manapság igyekszem a minőség és nem a mennyiség irányába elmozdulni. Szerencsére kevesebb leves fogy az utóbbi időben, pedig állandóan DL-ezem és szigorúan mesh RDA-akat használok, amik nem éppen az alacsony fogyasztásukról híresek.
Szia! Nem tudom, mi lenne az irányvonal. Ha pure gyümölcsöt szeretnél, abban nagyon jó a FA és az Inawera is. Ezek tisztán adják az adott gyümölcsöt. Finomak, viszont! nem édesek, és th-sak. Tehát nem desszertes nyalakodós.
Az általam használt Iw-k: eper, sárgadinnye, görögdinnye, barack mind szuperek. A fentiek figyelembe vételével.
Gyümölcsös desszert aroma keresése esetén nem szóltam
Szia!
Számomra az egy / szimpla íz is tökéletes megfelelő. A desszert és / vagy dohány opciókért nem igazán rajongom, ellenben a hűsítő jöhet persze nem töménytelen mennyiségben. Szóval az Inawera aromákra mindenképpen rálesek.
Hűsítéas: menthol vagy ánizs aromájuk is jó. Ízlés szerint. Én is csináltam mentolos strawberryt és melont
Szia! Inawera gyümiknek még egy pont.
A mentolos eper finom kombináció! Az egyik állandó ízem a Dinner Lady Strawberry Bikini ICE, nagyon szeressük!
Kb 1 hónapja vettem MJ nutty dream és Dr fog Honey and milk-et.
A nutty dream igazi törökmogyoró, de tényleg annyira, mintha mogyorót rágcsálnék. Kicsit talán túl pirított íze van, de nagyon ott van.
A mézes-tejes édes (ahogy a méztől várható ) és tejes…Nagyon finom, de kicsit túlzás (pedig szeretem.az édes liqudeket).
Na a kettő felesben keverve valami isteni!
Eltűnik a mogyoró kicsit túl pirított íze, helyette kap egy kis édeset
En már régóta figyelem a tejes mézes aromákat… Csak még várok vele, hátha lesz akciós… Most erre a 3 hét melóra, annyi liquidet hoztam el magammal h ha el kellene szívjam mindet, akkor nem lenne hazamenetel, legalább 2 hónapig…
Most egy darabig dl-ben tolom… Jobban fogyik… Hamarabb lehet másikat rendelni…
Ez nagyon édes, és jól érződik a méz. Viszont túlzás, úgyhogy én csak mással keverve fogom használni.
Ez is nagyon édes?
Tudom relatív, de gondolok itt arra, hogy olyan mintha mézet szívnál annyira, vagy csak érezni a mézet, de nem “ragadós”?
hát méz mint micimackó
Nem ragadós ,olyan mekdaneldszes tejes shake kis mézzel
Na majd rákeresek
Vnegyvenkettő volt még epres tejshake
Az is ízlett
Ohh, az epres nálam nem nyerő.
Volt /van valami epres valami a franciáktól, de a hányás ízű drazsé jutott eszembe mikor kifújtam.
Viszont ezt akkor megnézem majd.
Bár pont holnap vagy holnapután érkezik tőlük egy kis ellátmàny
Ezeket ismeritek? Jók? Vadászgatok még desszertet, ami felér a Flavourist Tabak Royal Gold-dal.
Persze ajánlhattok is.
A pisztácia most ami még vonz, többek közt. De sütis csemegéket vadásznék.
https://www.aromaparadise.hu/scandal-flavors-cookies-caramel-24ml-aroma?keyword=caramel
https://www.aromaparadise.hu/scandal-flavors-cajeta-24ml-aroma?keyword=scandal
https://www.aromaparadise.hu/scandal-flavors-tobacco-pistachio-24ml-aroma
Epres sem sok ízlik nekem sem de bolondítva klassz
Ilyet most nem látok ahol írtad