Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

A Full Moon én is osztom az nekem is bejött nagyon

3 kedvelés

A shortfill opcióval nagyon szemeztem, de az abszolút közel áll ahhoz a lélektani határhoz amit összességében 60 ml finomságért nem feltétlenül szeretnék kicsengetni, habár manapság igyekszem a minőség és nem a mennyiség irányába elmozdulni. Szerencsére kevesebb leves fogy az utóbbi időben, pedig állandóan DL-ezem és szigorúan mesh RDA-akat használok, amik nem éppen az alacsony fogyasztásukról híresek. :grin:

2 kedvelés

Szia! Nem tudom, mi lenne az irányvonal. Ha pure gyümölcsöt szeretnél, abban nagyon jó a FA és az Inawera is. Ezek tisztán adják az adott gyümölcsöt. Finomak, viszont! nem édesek, és th-sak. Tehát nem desszertes nyalakodós.
Az általam használt Iw-k: eper, sárgadinnye, görögdinnye, barack mind szuperek. A fentiek figyelembe vételével.
Gyümölcsös desszert aroma keresése esetén nem szóltam :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Szia!

Számomra az egy / szimpla íz is tökéletes megfelelő. A desszert és / vagy dohány opciókért nem igazán rajongom, ellenben a hűsítő jöhet persze nem töménytelen mennyiségben. Szóval az Inawera aromákra mindenképpen rálesek. :smiling_face:

3 kedvelés

Hűsítéas: menthol vagy ánizs aromájuk is jó. Ízlés szerint. Én is csináltam mentolos strawberryt és melont :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Szia! Inawera gyümiknek még egy pont.

1 kedvelés

A mentolos eper finom kombináció! Az egyik állandó ízem a Dinner Lady Strawberry Bikini ICE, nagyon szeressük! :grin:

Kb 1 hónapja vettem MJ nutty dream és Dr fog Honey and milk-et.

A nutty dream igazi törökmogyoró, de tényleg annyira, mintha mogyorót rágcsálnék. Kicsit talán túl pirított íze van, de nagyon ott van.

A mézes-tejes édes (ahogy a méztől várható :blush:) és tejes…Nagyon finom, de kicsit túlzás (pedig szeretem.az édes liqudeket).

Na a kettő felesben keverve valami isteni!

Eltűnik a mogyoró kicsit túl pirított íze, helyette kap egy kis édeset :smiling_face_with_three_hearts:

8 kedvelés

En már régóta figyelem a tejes mézes aromákat… Csak még várok vele, hátha lesz akciós… :grin::smiling_face: Most erre a 3 hét melóra, annyi liquidet hoztam el magammal h ha el kellene szívjam mindet, akkor nem lenne hazamenetel, legalább 2 hónapig… :grin::grin::joy:

4 kedvelés

Most egy darabig dl-ben tolom… Jobban fogyik… Hamarabb lehet másikat rendelni… :joy::joy::joy:

3 kedvelés

Ez nagyon édes, és jól érződik a méz. Viszont túlzás, úgyhogy én csak mással keverve fogom használni.

2 kedvelés

Méz és tej ,de finom :grin:

8 kedvelés

Ez is nagyon édes?
Tudom relatív, de gondolok itt arra, hogy olyan mintha mézet szívnál annyira, vagy csak érezni a mézet, de nem “ragadós”? :blush:

4 kedvelés

:rofl::rofl::rofl:hát méz :rofl:mint micimackó :rofl:
Nem ragadós ,olyan mekdaneldszes tejes shake kis mézzel :blush:

5 kedvelés

Na majd rákeresek :blush:

4 kedvelés

Vnegyvenkettő:grin: volt még epres tejshake
Az is ízlett :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

Ohh, az epres nálam nem nyerő.
Volt /van valami epres valami a franciáktól, de a hányás ízű drazsé jutott eszembe mikor kifújtam.
Viszont ezt akkor megnézem majd.
Bár pont holnap vagy holnapután érkezik tőlük egy kis ellátmàny​:joy:

3 kedvelés

Ezeket ismeritek? Jók? Vadászgatok még desszertet, ami felér a Flavourist Tabak Royal Gold-dal.
Persze ajánlhattok is.
A pisztácia most ami még vonz, többek közt. De sütis csemegéket vadásznék.

https://www.aromaparadise.hu/scandal-flavors-cookies-caramel-24ml-aroma?keyword=caramel

https://www.aromaparadise.hu/scandal-flavors-cajeta-24ml-aroma?keyword=scandal

https://www.aromaparadise.hu/scandal-flavors-tobacco-pistachio-24ml-aroma

Epres sem sok ízlik nekem sem de bolondítva klassz :blush:

2 kedvelés

Ilyet most nem látok ahol írtad

1 kedvelés