Jó reggelt @Vaperina_Kinga!
Nagyon köszönöm a jellemzést! Szóval akkor ez ilyen deszert cappuccino kávé mellé Még ha nem minden napos, akkor is jó ha kedvem szottyan egy kis nyalánkságra ki fogom próbálni!
Hát igen, a bájkának még deck sem kell, annyira jó.
Az olaszoknak nem erőssége ez a kereskedelem dolog, ilyen majd csak lesz valahogy.
Ilyen ez a mediterrán lazaság SXK klón.Majd megveszem apránként
Azt a fülest kaptam, hogy citromos aromához, és 0.28-as fused clapton mellé csomagolják a hiányzó részt
Félek,hogy csak egy üres flakont küldenek,és még valamit kell rendelnem,hogy a lötyi is megérkezzen
Vagy küldenek egy egész citromot + egy facsarót, aztán készítheted magadnak még az aromát is…!?
De ha már jó fejek voltak,és küldeni akartak valamit vigasz díjként,akkor küldhettek volna inkább egy aromát. Miért pont By-Ka?Valószínüleg a sok magyar rendelés miatt
https://www.aromaparadise.hu/ripe-vapes-san-juan-30ml-aroma
Kaptam (Köszönöm Ivett ) finom,amit ígérnek azt hozza ízben
Nagyon szívesen Zolika! Te voltál nem a pocsékba
Mivel nincs a vape42-nek akciós oldala,ide teszem
Aztán gondolom áremelés…
Tegnap este, pár nap érlelés után (2-3), kipróbálásra került ez a finomság!
Természetesen friss vattát kapott, mert azt úgy illik. A kombináció: Wotofo Profile RDA + Wotofo 0,18-as mesh + Wotofo 6 mm-es vatta.
Szigorúan csepegtetve, 50 watton valami eszméletlen finom! A gyerekkoromban igen sokat fogyasztott zöld gumicukor békára emlékeztet az íze és az illata is, egésznapos ízzé lépett elő és biztosan rendelek még belőle!
ezek most jöttem egy kis aroma meg töltő és gondoltam rá próbálok erre a vattára is.Ti hány % ban kevernétek a vapehouse aromakat?
10 ben nekem jó
Én a gyártó ajánlásátol függetlenül mindig kicsit erosebbre keverem az aromáimat.
En csak dohányos aromákat szivok.
Azoknál mondjuk annyira nem hátrány.
A gyumolcsös vagy mentolos aromákat sajnos nem tudom,nincs tapasztalatom.
Szeretem a markánsabb izekek.
Pl: ha a gyártó 10%-ban ajánlja akkor én általában 13% ban keverem.
100ml hez 10 ml aroma az elő irt akkor én általában 80-85 ml keverem az aromát.
Kivéve a longfil aromáknál. Ott cimke feső széle.
akkor majd be tolom annyibba csak még nikotint kell vegyekbár ez attól függ milyen pg/vg arány lesz majd ha több a vg akkor gondolomehet a 12% is neki majd.
Csak lista arról ami most érkezett,.már elpakoltam, van amit bekevertem
A dohányosokkal csak most ismerkedem, remélem jól választottam
Az az Inf Gold Mz izgat nagyon… Édes desszert, vagy inkább dohányos? Kosárban van, de még nem volt meg a kilövés gomb.
Szeretnék valami hasonló desszertet lőni, mint a Félisten Flavorist Tabak Royal Gold.
Tudsz élni! Akkor már érik is a leves!