Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nic sókat szereztél be? :blush:

2 kedvelés

Na igen, büdi 3-napos ázott hamutartó illata van! :joy:
De az íz, kárpótol mindenért! :heart_eyes: :wink: :hugs:

1 kedvelés

Nekem Is az a tervem hogy a TOBACCO BASTARDS aromám eleg halovány ízű pedig az ajánlott keverési arány 10% en kb 15%-re kevertem.
Ugy hogy feljavítom egy kis
Black note latakiával.
80ml van a be kevert liquid emből es hozzá adok 5ml latakiát.
Te mennyit szoktál várni vele a kovetkező kostolásig?
Gyakorlatilag uj érlelési idő van. Igaz?

3 kedvelés

Szia.
Te menyit szoktál várni ha feljavítasz egy gyenge ízű aromát latakiaval?
Ismet 30-nap?

1 kedvelés

Nem szoktam feljavítani soha semmit, mindig belenyúlok a tutiba! :wink: :shushing_face: :smile:

4 kedvelés

Mazlista :laughing:

3 kedvelés

Sajna nem Éva igy is költöttem rendesen még kint voltam meg húgom néha nagyon leszervezte a napokat nem voltam az eldobható cigik híve soha de néha nem voltam időm tekergetni meg minden. Beszereztem 10 db ilyet

32 fontért aszem 20 mg nikso és tényleg jó ízűek . Vannak ecigis kávéházok kint ahol kis próbálhatod . Én a 10 db al elvoltam több mint 3 hetet amikor haza fele jöttem akkor tankoltam aromát meg alapot .Amúgy nem olyan rosszak ezek az elfbar ok . De hosszú távon nem bírom. Elvagyok vele de hiányzik aza igazi e cigis élmény…

2 kedvelés

Értem.
Én ellene vagyok az elfobhatónak, de mindneki azt vesz/használ amit szeretne :blush:

6 kedvelés

Nekem előre rendel a lanyom​:blush: tegnap pont néztem az oldalt ahonnan venni szoktam kint liquidet mikor hívott, hogy rendel magának, kell e nekem is valami :blush:

5 kedvelés

Én sem bírnám nyugi de most elvoltam velük valahogy :slight_smile: csak az egy éves unokahúgom most a mindent megkell nézni korban van :slight_smile: Megszagol megesz megiszom tappizom mi ez összetörőm stb stb és nekem ez igy jobb volt hogy a zsebembe van egy ilyen vacak könnyebbik út volt ez nekem :smiley:

3 kedvelés

Nem szoktam már itt 30 napot várni, szerintem elég 1 hét, langyosabb helyen, meg sok rázás.

1 kedvelés

Köszönöm :+1:

1 kedvelés

Hát Tamás ez a hybrid latakia katasztrófa :rofl::rofl::rofl: égett gumiabroncs! Az oriental az jó semleges íz. Azt hiszem a latakiat csak cseppenteni fogom máshoz, hogy legyen füstíze :laughing:

3 kedvelés

Március 4.-én lett megrendelve vapesourcingról tegnap érkezett meg :blush:
Mielőtt félre értés lenne nem a vapesourcing hibája miatt tartott ilyen sokáig a magyar postán töltötte az ideje nagyrészét de nem háborogtam türelmesen kivártam

Teljesen részletes veleményt még nem tudok róla alkotni
Eddig tetszik a mod megvagyok vele elégedve :blush:

9 kedvelés

Átveszem az ázott hamutálcát :joy: :joy:, viszont 10ml után tényleg vatta+tekerés csere ahogy @Janchee mondotta sajna! :wink: :sob:
Most is Angolo della Guancia Latakia Hybrid pereg, hogy ne legyen vita! :+1: :grinning:

4 kedvelés

Boldogan odaadom Tamás! :rofl::rofl::rofl: Nekem eddig a black cavendish vonal jön be :grin:

3 kedvelés

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani olyan gyümölcsös aromákat / koncentrátumokat amelyek ár / érték arányban megfelelőek, és az ember kellőképpen eldobja tőlük az agyát?! Igaz nem olyan régen érkezett meg a rendelésem, de sohasem árthat más emberek személyes tapasztalata / véleménye. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Szia. Nem tudom van e még forgalomban, de a Crazy Lab aromái számomra nagyon adták a gyümölcsöt. :slightly_smiling_face: Illetve a Chill Pill, vagy a Full Moon.

4 kedvelés

Az elsőt nem ismerem, de majd meglesem. Chill Pill aromákhoz volt szerencsém, nem rosszak viszont nekem annyira nem jöttek be. Ellenben a Full Moon aromákról egészen jókat hallottam. Köszönöm a választ! :smiling_face:

3 kedvelés

Szia!

Esetleg Zap, Aisu vonalon is el lehet indulni. Nem vagyok gyümölcs fan, de a Zap Melonade kifejezetten ízlett. Bár állítólag az aroma verziók nem pont olyanok, mint a shortfillek.

3 kedvelés