Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Láttam itt feltűnni Gold MZ-t…az is olyasmi?

Illetve a Toxic High Pressure?

1 kedvelés

Gold jobban ízlik mint a villamos :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

Nem rendeltem mert pont nem volt raktáron :roll_eyes: franc… Ok, van villamos meg Tabak Royal Gold :+1: tehát van süti. Hja, meg Caramel Machiato érik, illetve Big Mouthtól még a Chocolate Bar is. (Bár ez korai rákóstolással nem egy nagy vaszisztdasz).

2 kedvelés

Ha szeretnél csokisat vegyél ezt a bf truffel csokit, most próbáltam a saját karamell, kokusz, pyramid keverésbe, nagyon nyami​:blush:

4 kedvelés

Köszönjük neked Mr. TPD…

Szemétgyártás level 99.

13 kedvelés

Igen. Veszélyes világban élünk. A TPD szabályzásnál is az legveszélyesebb:

• Amikor a hülyeség a szorgalommal párosul. :woozy_face:
4 kedvelés

Nagyon fogy ez a vége :hear_no_evil:, mert nagyon megkedveltem, szeretem! :hugs: :dash:

4 kedvelés

Még nem mertem ráprobalni, annyira büdös :rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Égett gumi szagú, de nyugi… Normál feketegumi ízű :grin:
Finom amúgy, szokni kell. Nem csak alapíz. Én más dohányost is “dobtam fel” vele.

2 kedvelés

Igen, ez az a szag ami nem jutott eszembe, én higitora tippeltem​:rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Fafüstön szárított dohánylevél :+1:

Amúgy nekem jobban ízlik vegyesen, mint szólóban :+1:

(Latakia-lime? :joy:)

Jól hangzik​:laughing: hát ha nem jön be, akkor vanilia, vagy kókusz megy hozzá! Holnap lesz meg a 3 nap, szóval próba lesz​:blush:

3 kedvelés

Az, egy füstös vaníliáspuding… Amúgy jó, bár szélsőséges. Betartalékoltam belőle. Minden dohányos régebbi levesem kapott szinte belőle.
A Discovery Parliament-et még jobban szeretem, mióta kap egy kis Latakiát pluszba​:+1:

Szólóban se lenne rossz, de az alaplé édeskés íze kicsit ront az élményen :roll_eyes:

1 kedvelés

Na a Parlamentet számomra semmi nem dobta fel​:stuck_out_tongue_closed_eyes: büdös dió, avarlevél!

2 kedvelés

Nekem nem volt elég büdös :sweat_smile:

1 kedvelés

Tegyél bele egy kis Latakiat :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Megvolt :+1: és pl. A Black-Note Kentucky longfill kivonatomat is ez mentette meg.
De még az IW Old Goldot is :slightly_smiling_face:

Én mar csak Gumicsizma aromának hívom itthon :grin:

1 kedvelés

Na, akkor mixerkedsz okosan​:sweat_smile: a gold egyáltalán nem jött be, pedig odákat zengtek róla!

2 kedvelés

Nálam is érlelődnek az Angliából hozott levesek :ok_hand:

5 kedvelés

Te sem vagy kispályás :stuck_out_tongue_winking_eye::fist_right::fist_left:

4 kedvelés