Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

De akkor a natúr pg ugyanolyan édes mint a natúr vg? Csak vg-m van tiszta itthon. Az tuti édeskés…

Nem a vg is picit édeskés,hiszen növényi édesítő meg az aroma ha olyan dob még rajta a pg az nem édes az csak íz vivő,viszont ha nem édeskés az aroma akkor maga a vg édeskéssége még vállalható kategória lenne 50/50-be,de legtöbb aromában van édesség fogalmam sincs miért,igazából nem is találkoztam olyan aromával ami ne lenne cseppet sem édeskés,vagy max pár gyümis volt ami meg fanyar vagy citrusos beütéssel bírt helyette​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

De a kivonatos Latakiába mi a péknek “cukor”? :grin:
Tényleg elgondolkodtam, sokkal gőztelenebb a liquid, ha 100 százalék pg-be keverem?

Azt is jó lenne tudni, 100 pg-vel vapelni egészségtelenebb-e, mint 70pg/30vg-vel.

Azt vágom, hogy kicsit hígabb. Bár ezért van a liquid control a tankok egy részén.

Tudja ezt valaki? Mármint egészségileg a full pg dolgot?

Van itthon egy pici tiszta pg-m,megkóstoltam enyhén kesernyés ízű,sztem tiszta pg-vel az a hiba áll fennt,hogy a vg felelős a gőzért azt kihagyva nemtudom mi lenne belőle​:thinking:

3 kedvelés

Én sem, azért is kérdeztem párat :+1:

2 kedvelés

Ez a SvapoLoco villámgyors.Szerdán leadott rendelés jött meg ma.Mondjuk a nagy kapkodásban,mint az a képen látható,valami lemaradt​:joy::joy:

11 kedvelés

Üres a doboz ?

4 kedvelés

Tulajdonképpen nem,mert az összes kiegészítő benne volt,csak a tank nem​:joy::joy:.Már jeleztem nekik,és sűrű bocsánat kérések közepette,feladták azt is.Outletes volt,14 Euro.Gondolom bontott volt aztán valahogy elkutyulták.

4 kedvelés

Végre megjött a csomag :blush:

17 kedvelés

Ma már utána nézhetek ennek a boltnak is :grin:

6 kedvelés

Nem rossz, de leginkább akkor érdemes rendelni, ha valami akció van. Sajnos postaköltség is van nemzetközi szállítás miatt. A le Petit ennyiből jobb…

7 kedvelés

Akkor azért volt akciós te, only box. :rofl:

Én 10% kedvezményt kaptam a tisvapotól a fehér arti miatt, nem is sejtették, hogy azt is venni akartam az ezüst mellé. :sweat_smile: 200 IQs mestercsel. :rofl:

5 kedvelés

Jólvan, jó hogy rátaláltatok a vapeinára, már kezdtem azt hinni velem van a baj, hogy mindig jön valami,.de most már tudom,.hogy minden rendben. :grin:

3 kedvelés

A minden rendben jobban hangzik, mint a velünk is baj van :blush:

4 kedvelés

Nem ítélkezem, inkább felmentek mindenkit a bűnei alól. Ámen. :rofl:

Én is na mondom most már semmit nem veszek, de tényleg semmit, hát nem elfogyott a booster? Ennyi, még el sem kezdtem a nemvásárlást már el is buktam.

5 kedvelés

Dettó. Van hogy amiért.elkedzek nézelődni, ki is marad a végén :joy:

4 kedvelés

További zsíros gőzöket… Neked… :smiling_face::grin:

3 kedvelés

Kb 2 hete kevertem igazi citrom mániát.

20ml alapléhez (60-40 gőzre hajlóan) tettem 11%-ban aromát. Az aroma a következő:

kb 1,6ml BigMouth citromfa
kb. 0.2-0.3ml Soloub Lemonchello
kb. 1.3ml BigMouth Ice Tea (citrom-lime jeges tea).

2 napja nem bírok róla lejönni, annyira bejövős. Ebből még lesz újabb sarzs kikeverve. :slight_smile:

5 kedvelés

Ez jól hangzik!:+1:

2 kedvelés

Nem akarsz tenni egy próbát, mégis mennyi gőz marad, milyen az íze?
Sajna nincs itthon tiszta pg-m, (de bezzeg tiszta vg-m az van :grin::thinking:) mikor erre az ötletre tegnap rákattantam, már a rendeléseim is megjöttek.
Még mindig izgat a 100 pg, vagy 90 pg/10 vg gőze, íze.
Illetve eddig azt olvasgattam össze, hogy nem egészségtelenebb mint a pg+vg kombinációk.
Egy-két videon úgy látszik, gőze is marad.

Vélt előnyök:

-Télen nem dermed
-Vg-nél egészségesebb, sterilebb
-Kevesebb tárgyakra kiülő trutyi beltéren
-Jobb, erősebb ízek
-Nincs édeskés mellékíz (dohánykivonatok)
-Tovább eláll
-Nagyobb TH

Vélt hátrányok:

-Hígabb, megfolyás veszély nagyobb
-Nem tudom még konkrétan, egészségesebb-e mint a többféle pg-vg kombináció (bár dzerintem a hurutos lerakódásokat is a vg-nek köszönhetjük zömmel…)
-Kevesebb gőz (relatíve nem tudom, mennyivel, de videokon látszik, hogy van azért gőze. Engem pl. nem izgatna hogy kisebb a gőz, ha minden más OK)
-Jobban szárít mint a VG

Ha lenne full pg alaplé itthon, már menne a teszt.
Amúgy meg itt a fórumon, ennyi frankó, kiokosodott vapertárs közül hátha tesztelte már valaki…

1 kedvelés