De akkor a natúr pg ugyanolyan édes mint a natúr vg? Csak vg-m van tiszta itthon. Az tuti édeskés…
Nem a vg is picit édeskés,hiszen növényi édesítő meg az aroma ha olyan dob még rajta a pg az nem édes az csak íz vivő,viszont ha nem édeskés az aroma akkor maga a vg édeskéssége még vállalható kategória lenne 50/50-be,de legtöbb aromában van édesség fogalmam sincs miért,igazából nem is találkoztam olyan aromával ami ne lenne cseppet sem édeskés,vagy max pár gyümis volt ami meg fanyar vagy citrusos beütéssel bírt helyette
De a kivonatos Latakiába mi a péknek “cukor”?
Tényleg elgondolkodtam, sokkal gőztelenebb a liquid, ha 100 százalék pg-be keverem?
Azt is jó lenne tudni, 100 pg-vel vapelni egészségtelenebb-e, mint 70pg/30vg-vel.
Azt vágom, hogy kicsit hígabb. Bár ezért van a liquid control a tankok egy részén.
Tudja ezt valaki? Mármint egészségileg a full pg dolgot?
Van itthon egy pici tiszta pg-m,megkóstoltam enyhén kesernyés ízű,sztem tiszta pg-vel az a hiba áll fennt,hogy a vg felelős a gőzért azt kihagyva nemtudom mi lenne belőle
Én sem, azért is kérdeztem párat
Ez a SvapoLoco villámgyors.Szerdán leadott rendelés jött meg ma.Mondjuk a nagy kapkodásban,mint az a képen látható,valami lemaradt
Üres a doboz ?
Tulajdonképpen nem,mert az összes kiegészítő benne volt,csak a tank nem.Már jeleztem nekik,és sűrű bocsánat kérések közepette,feladták azt is.Outletes volt,14 Euro.Gondolom bontott volt aztán valahogy elkutyulták.
Ma már utána nézhetek ennek a boltnak is
Nem rossz, de leginkább akkor érdemes rendelni, ha valami akció van. Sajnos postaköltség is van nemzetközi szállítás miatt. A le Petit ennyiből jobb…
Akkor azért volt akciós te, only box.
Én 10% kedvezményt kaptam a tisvapotól a fehér arti miatt, nem is sejtették, hogy azt is venni akartam az ezüst mellé. 200 IQs mestercsel.
Jólvan, jó hogy rátaláltatok a vapeinára, már kezdtem azt hinni velem van a baj, hogy mindig jön valami,.de most már tudom,.hogy minden rendben.
A minden rendben jobban hangzik, mint a velünk is baj van
Nem ítélkezem, inkább felmentek mindenkit a bűnei alól. Ámen.
Én is na mondom most már semmit nem veszek, de tényleg semmit, hát nem elfogyott a booster? Ennyi, még el sem kezdtem a nemvásárlást már el is buktam.
Dettó. Van hogy amiért.elkedzek nézelődni, ki is marad a végén
További zsíros gőzöket… Neked…
Kb 2 hete kevertem igazi citrom mániát.
20ml alapléhez (60-40 gőzre hajlóan) tettem 11%-ban aromát. Az aroma a következő:
kb 1,6ml BigMouth citromfa
kb. 0.2-0.3ml Soloub Lemonchello
kb. 1.3ml BigMouth Ice Tea (citrom-lime jeges tea).
2 napja nem bírok róla lejönni, annyira bejövős. Ebből még lesz újabb sarzs kikeverve.
Ez jól hangzik!
Nem akarsz tenni egy próbát, mégis mennyi gőz marad, milyen az íze?
Sajna nincs itthon tiszta pg-m, (de bezzeg tiszta vg-m az van ) mikor erre az ötletre tegnap rákattantam, már a rendeléseim is megjöttek.
Még mindig izgat a 100 pg, vagy 90 pg/10 vg gőze, íze.
Illetve eddig azt olvasgattam össze, hogy nem egészségtelenebb mint a pg+vg kombinációk.
Egy-két videon úgy látszik, gőze is marad.
Vélt előnyök:
-Télen nem dermed
-Vg-nél egészségesebb, sterilebb
-Kevesebb tárgyakra kiülő trutyi beltéren
-Jobb, erősebb ízek
-Nincs édeskés mellékíz (dohánykivonatok)
-Tovább eláll
-Nagyobb TH
Vélt hátrányok:
-Hígabb, megfolyás veszély nagyobb
-Nem tudom még konkrétan, egészségesebb-e mint a többféle pg-vg kombináció (bár dzerintem a hurutos lerakódásokat is a vg-nek köszönhetjük zömmel…)
-Kevesebb gőz (relatíve nem tudom, mennyivel, de videokon látszik, hogy van azért gőze. Engem pl. nem izgatna hogy kisebb a gőz, ha minden más OK)
-Jobban szárít mint a VG
Ha lenne full pg alaplé itthon, már menne a teszt.
Amúgy meg itt a fórumon, ennyi frankó, kiokosodott vapertárs közül hátha tesztelte már valaki…