Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Az RY4 ről azért jöttem le , mert nem gyengén kokszolt ! Egy tank után vatta csere ! :disappointed:
Amúgy tényleg finom !

4 kedvelés

Szia.
A RY4 deszert dohany vagy valami dohany kivonat.
A kepen ha jol emlekszem karamell es meg valami van a flakonon.

1 kedvelés

igen kb…1-2 tank…5-6ml után vatta csere… de jó.

3 kedvelés

Nem ilyen egyszerű…sokféle ry4 van.
Az eredeti nem annyira desszertsütis. Van benne némi M-type stílusú agresszió. És nem olyan édes.
Innentől cége válogatja, ki mit hív Rájön négynek :grin:

2 kedvelés

Kevertem pár napja őszibarackos és epres, plus ánizs-menthol levest, 2x30 ml. IW aromák. Gyümölcsben igen jók.
De nem voltam hanyattesve. Eltelt 2 nap, most meg tolom, jól esik. Nem üt, nem agyonmentolozott…csak fresh.

A változatosság gyönyörködtet.
(De, ha analógból hatféle lett volna nálam, kiröhögöm magam. :grin:)

3 kedvelés

Engem kiröhöghetsz :laughing:

1 kedvelés

Na mit találtam :grin:

Méreg drága de egyszer rendelek belőle.

3 kedvelés

Csak egy tapasztalat a Grampa’s Cream (Journey)- el kapcsolatban:

A LiquidCity-n úgy írják 3 nap kell neki az ízhez bekeverés után. Nos ez nem igaz ebben a formában. 3 nap után még gyakorlatilag nem jönnek meg azok az ízek amiért vesszük ezt a remek keveréket. Most fogyott el egy 3 hónapos bekeverés, hát az isteni volt. A 3 napos teljesen üres nyers íz.
Tapasztalatom szerint minimum két hét után lesz jó ez is.

Ja és akinek ez is túl desszert és túl édes annak ajánlom Gold MZ-vel bekeverni 75% MZ, 25% Grampa. Így egy remek all day mixet kapunk ami dohányos is enyhén, karamelles is, száraz is és édeskés is, jó utóízzel, sejtelmes reziduenssel a szakállon és az arcon. Mint egy cavendish pipafüst.
Nagyon ajánlom. (desszert dohány rajongóknak, RY4 rajongóknak).

UFF, csak ennyit akartam most írni.

10 kedvelés

A journeyk snv véleményem szerint mind kell neki a minimum 1 hónap (nem is tudom miért snv :thinking:). De a jó ízűket 2 hónap után lehet élvezni. Nekem a legjobb volt a spirits 6 hónap után :star_struck::ok_hand:

6 kedvelés

Dohányos levesekhez kérdésem: túl sima, leült ízű (éretten) dohányos levest egy nagyon csipet mentol “felfrissíthet”? Szoktatok ilyen “okosságokat”?
Pár hónapos 555-nek és USA mixnek kicsit “leült” az íze. Olyan nemesedett módon eltunyult.

1 kedvelés

A keverés szabadsága​:laughing: nyugodtan bolonditsd meg, csak pár cseppet tegyél!

2 kedvelés

Én a múltnap sima aromábol tettem 2 cseppet 10 ml kész liquidbe. Patikában vettem “inhalator” a neve. Mentol, eukaliptusz, az összetétele. Nem pg alapú. Csupán sima aroma. (ezt arra az esetre használják, megfazas esetén forró teába csopogtetve, és egy tálból inhalalni kell a forró gőzt, a fejét egy törölközővel letakarva).
Rendesen érződött rajta egy enyhe hűsítő íz…

4 kedvelés

57 bejegyzés egyesült egy létező témába: Vásárlásfüggők topikja

Bitter Wizard mágusok!
Ma-holnap megérkezik végre.
Kérek felhasználási javaslatokat, dohányos levekbe :wink: aki szeret “édesteleníteni”.
Pl. 100 millibe hány csepp, vagy ilyesmi…
Köszi :+1:

1 kedvelés

Na ez engem is érdekel​:v:

2 kedvelés

Még mindig ez mert lerakhatatlan :facepunch:, tegnap átpattant, lepattant máshova! :thinking: :wink: :grinning:

12 kedvelés

Lehet hogy nem közismert annyira…de vannak adagolási javaslatok. Meg majd kóstolás :slightly_smiling_face: de a neten a többség szereti, dícséri.
Engem zavar, hogy a kivonatos meg a komolyabb dohànyleveseimnek is van némi édeskés felhangja.

3 kedvelés

Nekem pl a Latakia is pont ezért nem okozott akkora örömöt,mint azt vártam volna tőle​:thinking:szval kíváncsi vagyok mire jutsz majd vele​:thinking:

2 kedvelés

Hát, ha lesz érkezésem elhozni, hétvégén kipróbálom…lehet, hogy a 70/30 pg/vg helyett 90-100 pg használattal is csökkenne az édeskés mellékíz? Nem tudom. Nincs itthon tiszta pg-m, hogy megnyaljam. Az is ÉDES?
Mindegy, engem dohányosnál zavar. Hja, a Latakia, pont jó példa :+1:

1 kedvelés

50/50-be is is kijön az édesség,ha olyan az aroma szval nem a vg lessz feltétlen a ludas szerintem,mert van ami meg éppenhogy ad édeskés mellékízt van ami meg jobban,énis szinte csak dohányosokat pöfékelek,vattával némileg tudom kompenzálni,de ez a megoldás jobbnak tűnik,mert amelyik vatta nem adja annyira az édességet ott vesznek el más ízek is sajna​:thinking:

2 kedvelés