Az RY4 ről azért jöttem le , mert nem gyengén kokszolt ! Egy tank után vatta csere !
Amúgy tényleg finom !
Szia.
A RY4 deszert dohany vagy valami dohany kivonat.
A kepen ha jol emlekszem karamell es meg valami van a flakonon.
igen kb…1-2 tank…5-6ml után vatta csere… de jó.
Nem ilyen egyszerű…sokféle ry4 van.
Az eredeti nem annyira desszertsütis. Van benne némi M-type stílusú agresszió. És nem olyan édes.
Innentől cége válogatja, ki mit hív Rájön négynek
Kevertem pár napja őszibarackos és epres, plus ánizs-menthol levest, 2x30 ml. IW aromák. Gyümölcsben igen jók.
De nem voltam hanyattesve. Eltelt 2 nap, most meg tolom, jól esik. Nem üt, nem agyonmentolozott…csak fresh.
A változatosság gyönyörködtet.
(De, ha analógból hatféle lett volna nálam, kiröhögöm magam. )
Engem kiröhöghetsz
Csak egy tapasztalat a Grampa’s Cream (Journey)- el kapcsolatban:
A LiquidCity-n úgy írják 3 nap kell neki az ízhez bekeverés után. Nos ez nem igaz ebben a formában. 3 nap után még gyakorlatilag nem jönnek meg azok az ízek amiért vesszük ezt a remek keveréket. Most fogyott el egy 3 hónapos bekeverés, hát az isteni volt. A 3 napos teljesen üres nyers íz.
Tapasztalatom szerint minimum két hét után lesz jó ez is.
Ja és akinek ez is túl desszert és túl édes annak ajánlom Gold MZ-vel bekeverni 75% MZ, 25% Grampa. Így egy remek all day mixet kapunk ami dohányos is enyhén, karamelles is, száraz is és édeskés is, jó utóízzel, sejtelmes reziduenssel a szakállon és az arcon. Mint egy cavendish pipafüst.
Nagyon ajánlom. (desszert dohány rajongóknak, RY4 rajongóknak).
UFF, csak ennyit akartam most írni.
A journeyk snv véleményem szerint mind kell neki a minimum 1 hónap (nem is tudom miért snv ). De a jó ízűket 2 hónap után lehet élvezni. Nekem a legjobb volt a spirits 6 hónap után
Dohányos levesekhez kérdésem: túl sima, leült ízű (éretten) dohányos levest egy nagyon csipet mentol “felfrissíthet”? Szoktatok ilyen “okosságokat”?
Pár hónapos 555-nek és USA mixnek kicsit “leült” az íze. Olyan nemesedett módon eltunyult.
A keverés szabadsága nyugodtan bolonditsd meg, csak pár cseppet tegyél!
Én a múltnap sima aromábol tettem 2 cseppet 10 ml kész liquidbe. Patikában vettem “inhalator” a neve. Mentol, eukaliptusz, az összetétele. Nem pg alapú. Csupán sima aroma. (ezt arra az esetre használják, megfazas esetén forró teába csopogtetve, és egy tálból inhalalni kell a forró gőzt, a fejét egy törölközővel letakarva).
Rendesen érződött rajta egy enyhe hűsítő íz…
57 bejegyzés egyesült egy létező témába: Vásárlásfüggők topikja
Bitter Wizard mágusok!
Ma-holnap megérkezik végre.
Kérek felhasználási javaslatokat, dohányos levekbe aki szeret “édesteleníteni”.
Pl. 100 millibe hány csepp, vagy ilyesmi…
Köszi
Na ez engem is érdekel
Lehet hogy nem közismert annyira…de vannak adagolási javaslatok. Meg majd kóstolás de a neten a többség szereti, dícséri.
Engem zavar, hogy a kivonatos meg a komolyabb dohànyleveseimnek is van némi édeskés felhangja.
Nekem pl a Latakia is pont ezért nem okozott akkora örömöt,mint azt vártam volna tőleszval kíváncsi vagyok mire jutsz majd vele
Hát, ha lesz érkezésem elhozni, hétvégén kipróbálom…lehet, hogy a 70/30 pg/vg helyett 90-100 pg használattal is csökkenne az édeskés mellékíz? Nem tudom. Nincs itthon tiszta pg-m, hogy megnyaljam. Az is ÉDES?
Mindegy, engem dohányosnál zavar. Hja, a Latakia, pont jó példa
50/50-be is is kijön az édesség,ha olyan az aroma szval nem a vg lessz feltétlen a ludas szerintem,mert van ami meg éppenhogy ad édeskés mellékízt van ami meg jobban,énis szinte csak dohányosokat pöfékelek,vattával némileg tudom kompenzálni,de ez a megoldás jobbnak tűnik,mert amelyik vatta nem adja annyira az édességet ott vesznek el más ízek is sajna