Én általában 400 vagy 800 mililitert kavarok egyszerre általában 2 palack forog , van ideje érni , de én szeretem frissen keverve is , hetente egy tankkal rápróbálsz és érezni fogod a különbséget az érésidőben ! Négy hetesen már igen jónak kell lennie !
Na végre valaki aki nagyobb mennyiséget kavar egyszerre… Én 2x300ml kavarok mert 2állásos a keverőm…
Én meg kézzel össze rakom és összerázom és zutty be az asztal szekrényébe a sötétbe és ráér dolgozni ott magában ! Csak akkor rázom össze mikor veszek ki belőle ! De megoldom ezt is , mert a vape 42 nél most lehet kapni 500 milis csőrös flakont és abból mehet azonnal a tankba nem kell kiszedegetni belőle !
Én első körben csak 10 ml-t kevertem,minden új aromával így járok el,aztán,ha beválik akkor jöhet a nagyobb dózisú keverés.
Bevált aromákat használok már nem kockáztatok csak igen ritkán…bár ép tavaly váltottam boltot és márkát is…
Sok mocskot kipróbáltam én is , de én is szeretek a bevált dolgoknál maradni ! A régi golden virginiára ha valahol rá tudnék akadni az még egy nagyon finom dohányos cucc volt !
Még nem próbáltam , de ha így ajánlod akkor teszek egy próbát vele !
Ha unión kívül találsz valahol,mondjuk az angoloknál,akkor küldj egy linket privátban,aztán a kinti barátommal,megpróbálom beszereztetni Neked.
Amúgy a Golden virginia az nem édes , de édeskés dohány aroma volt a sima virginia meg száraz dohány , és a kínaiaknál lehetett beszerezni , de onnan már semmit nem érdemes.
Köszönöm a felajánlásod ! Hála istennek nekem is van kint Angliában több ismerősöm is ! Meg szoktam oldani, ha onnan kell valami !
Azta ! És a horvátoknál nincs koncentrátum belőle !
Igaz a vape 42 es aroma gazdaságosabb !
én a 10ml -eseket használom 1%-ba kár,hogy nincs M type
Szerintem gyártanak azt is csak az üzletben nincs árusítva !
Lehet igen meg kérdezni meg lehet…
Már megint el vagyok tévedve amit linkeltél az a gyártó és a forgalmazó is.
Bizony csak itt veszem érdekes de jó is és tömény…
Elvileg ő az
JD Red M 10ml aroma - vape42.hu
https://vape42.hu/termek/jd_red_m_10ml_aroma.html
Köszönöm!De már nem itt vásárolok…
https://journey-liquids.com/en/e-liquids-discovery-by-journey/96-discovery-by-journey-red-m-10ml-superconcentrate.html
Van itt is…majd itt.