Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Kéz csók Ivett ! :slight_smile:

Az M-type-nak a tölgy makk adja meg azt a különleges finom ízét ! Van akinek bejön van akinek meg nem ! A vape42 oldalán elég vegyes a komment szekció , de egy próbát mindenképp megér ! :wink:
Amúgy nem büdös , a feleségem munkahelyén van aki heisenberget szív , de azt mondták a leánkák, hogy az M-type sokkal finomabb illatú ! :innocent:

5 kedvelés

Köszi szépen Atis! Akkor megprobalom :blush:

Jaj, most jut eszembe! Valami jó csokis alaparomát tud valaki? BF chocolate jó?
És még sima fahéjat keresek​:grin:

1 kedvelés

A fahejjal vigyázz, mert a műanyagot repeszti erőst ! :wink:

4 kedvelés

Köszi, igen hallottam, de egy csipetnyi talán nem​:blush:

1 kedvelés

Ha üveg palástosba teszed azt nem bántja !

2 kedvelés

Ah köszi, igen az van​:blush:

1 kedvelés

Szia @Atis
Van olyan Tpa-ba,hogy sima M-type,mert énis csak ezt az M-type premiumot szívogatom vagy 2 éve lassan?
TPA M Type Premium 5ml - vape42.hu
https://vape42.hu/termek/tpa_m_type_premium_5ml.html

8 kedvelés

Na jöhet egy kis kevés felöntés,jobbról még a 4 aroma decemberi a többi mostani rendelés illő be keverni őket​:blush::sweat_smile::grin:

15 kedvelés

ritkán vagy talán nem is láttam még ilyen toll színű aromát mintha kifolyt volna a toll a zsebemben ne hogy itt valami gyógyszert keverjek be magamnak​:sweat_smile::grinning:

7 kedvelés

Hát ezzel vigyázzá, mer Festéktüsszentő Hapci Benő :rofl:

6 kedvelés

itt még jobb már be keverve ki tudja milyen festék ez​:sweat_smile::joy:keverek én kutyulok mindent is már,mondjuk az asszonnynak kevertem be ő választotta de már meg nem mondom milyen ízű is igazi csajos színe van legalább​:grin::sweat_smile:

9 kedvelés

elvileg epres,áfonyás rágógumi lesz ebből ha minden igaz :sweat_smile:

5 kedvelés

"Egyszer, ki tudja már hogyan, gyermekkorában lenyelte a tollat…

…azóta önti utána a tintát."

(Hofi Géza - Akácos út):grin:

5 kedvelés

Szervusz Szilárd !

Én csak ezt ismerem az M-type Prémiumot ! Amíg Ataman sb-cig boltja működött ott is ezt a prémiumot lehetett kapni !

1 kedvelés

Szia Atis! :slightly_smiling_face:
Szerintem Szilárdot,illetve engem is, a mondatod ezen része kevert meg kissé. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Szervusz @John !

Lassan megvilágosodom ! Ami képet felraktál Azt hittem az két külön aroma. Közben mindkettő M-type Premium :rofl: , De mintha lenne ilyen aroma a vape42 nél hogy premium valami dohányos az is ! Szerintem lehet a canat - al kevertem össze :joy:

2 kedvelés

Ugyanaz a kettő. :sweat_smile:
Bekeverve ilyen arany sárgás színű,akkor ezek szerint csak nem nyúltam mellé a vásárlással.
Vagyis majd érés után kiderül. :thinking:
Egy szó,mint száz nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz,ha már ennyire dicséritek. :wink:

4 kedvelés

Szerintem nem fogsz benne csalódni ! Én kavarás után is azonnal van hogy bele szipákolok , de az idő az ami megérleli minél régebbi a keverés annál finomabb ! És ezúton szeretném az elnézéseteket kérni a félreértésem miatt !
Amúgy szó szerint pisi színű bekeverve

5 kedvelés

Huh,most aztán sikerült alaposan beleültetned a bogarat a fülembe,ezzel a “azonnali” rákóstolással. :slightly_smiling_face:
Hétvégén újra vattázom Hellvape tankomat,aztán jöhet a próba. :slightly_smiling_face:

Ez nagyon szép dolog Tőled,de hát igazából nincs is miért elnézést kérned. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés