Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Először a Monkey SNV-et akartam kipróbálni, pisztácia, cherry, stb, aztán a vélemények alatt olvastam hogy az Adams vape SnV jobb, de mint tudjuk ez szubjektív, na mindegy is egy próbát megér nekem is! :sunglasses: :index_pointing_at_the_viewer:

3 kedvelés

Most ezeket szívom.

Jelige:

“Ha bekeverted szívd is el!”

Nehezen fogy, nehezen. :rofl:

13 kedvelés

Ők meg addig várnak, meg én is. :grin:

9 kedvelés

ELF-ből az ződalmással szemezgetek egy ideje. Minőségiek?

3 kedvelés

Nem tudom, én csak a mangot és az epret vettem 11 hónapja. Még van belőle…de persze ízlések és pofonok. Nekem az eper túl semmilyen, a mango meg nagyon intenzív. Tudom semmi se jó. :grin:

Szóval sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.

De szívható egyébként, szerintem a minőséggel nincsen baj.

5 kedvelés

Én meg alapból nem nagyon szívok gyümiset. Ha már akkor az alma meg az ilyen olyan színű berry dolgok jönnek. Ami almást szívtam az eddig mind jó volt. Úgy értem az a kettő :sweat_smile:
Ja meg a gránátalma. Ahhoz vonzódom, mert az volt életem első liquidje.

4 kedvelés

Nekem meg a mango volt, azért próbáltam. Egy időben a pj mango bangot szívtam, csak elegem lett a hűsítőből.

2 kedvelés

Elf zöldalma nagyon finom, (nekünk) itthon a feleségemmel többször-vásárlós volt.

7 kedvelés

Itt a Vaperinán is sokan említettètek.:slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Szervusz !

Az M-type nálunk minden napos a Premium nehezen ment el ! De mindenkinek más az ízlése ! :slight_smile:

8 kedvelés

Szia Atis! :slightly_smiling_face:
Minimum két hét ,és kiderül, :slightly_smiling_face:aztán ha nem válik be, akkor tovább keresgélek.

4 kedvelés

Szia @Atis!
Lehet m-typeot rendelek következőbe, elmeselned hogy milyen ízű? Ugye nem az a büdös avaros mogyoróféle? Kivonatosat szerettem volna, de a legtöbb helyen nincs :unamused:

4 kedvelés

:smiling_face:olyan nem is tudom milyen,de jó.
Van akinek bejön az íze van aki undorodik tőle .
Valparaisot is próbáld ki m-type és "Győri keksz talán? " nekem az is ízlett​:wink:

3 kedvelés

Köszi @Zolika! A Győri keksz az jöhet, csak a savanyú büdös nem​:grin: Azhad barack milyen volt?

4 kedvelés

Rápróbáltam,a barack az barack​:smiling_face:még van pár napja érni szerintem de egész finom. Vattád legyen ha ilyet rendelnél​:stuck_out_tongue_winking_eye:

5 kedvelés

Hallottam róla, bevagyok tarazva vattaval​:laughing: Szerettem volna rendelni ezt is de szerintem te vitted el az utolsót​:sweat_smile: Remélem, hogy lesz utánpótlás!

2 kedvelés

De hát én nem is veszek semmit :rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Tudjuk Zolika! :rofl::rofl::rofl::rofl: Valami láthatatlan kéz nyomkodja neked az order gombot​:joy::joy:

3 kedvelés

Az lehet​:wink:de tudod most láthatatlant játszok nehogy valami megtettszen :rofl::rofl::rofl::rofl:(azért figyelek ám :wink:)

3 kedvelés

Gondolom, fél szemmel :stuck_out_tongue_winking_eye::face_with_monocle:

2 kedvelés