Sziasztok!
Kb másfél órát kutyulgattam ma, hát elmondhatom hogy ezek a Macdiyer aromák nagyon jók
Szóval beigazolodott az az elméletem, hogy nem minden olcsó: szar
A barack íze eszméletlen, mint az igazi lédús barack (szerintem kevesebb is kell bele, mint az ajánlott 10%, nagyon intenzív).
Az ananászról annyit olvastam, hogy a legnehezebb utánozni aromába, de ez is elég korrekt lett.
Karamell, szuper erős.
És rendeltem egy feketeribizli sajttortát az is nyami
Szóval akinek ezek hiányoznak a repertoárból, bátran ajánlom a lepetite-ről
Én is imádok kevergetni bár csak dohányt…
Tudom János!
Pyramid-ot is kevertem És a következő rendelés most már muszáj lesz megkostolnom a kivonatosakat, csak az a kár hogy hiánycikk
Journey-ről rendelj gazdaságos és minden is van…a szállitás valamennyitől ingyenes…
Hát akartam, de amióta megkostoltam a parlamentet, a villamost és a nagypapa krémet, óvatos vagyok. Nagy csalódás volt Pedig a best off nekem a spirits
Nem kóstoltam 1sem vegyél nyugodtan aromát a J-től ha nem tetszik elcseréljük…
Oké, majd meglatom
A bal oldali nagyobb flakonban az RY4 Special flavour,ami nekem nagyon bejön.
A jobb oldalin a kisebb már üres.
Sajnos már nem tudom beszerezni ezt az aromát az eliquid.vg-ről.
Ha valaki ismeri,(bízom benne,hogy igen),tudna segíteni,hol keresgéljek,ilyet vagy ehhez hasonlót?
Szia @John!
Nézem a címkét az a flavour ry4! Nézd meg a vape42-n, vagy a liquidhall-on!
Mindenesetre ezen a néven keresd
ez a kicsi aroma vaniliás dohány lenne vagy mi féle
Nem,ennek olyan mogyoró utóíze van,és bekeverve rozsda barna színű.
A másik,az a vaníliás karamelles ízű az sárga színű bekeverés után.
Bal oldali aroma.
gandalfon néztem van ott is csak az ry4 vaniliás dohány akkor az nem az amit keresel jelenleg.
Még az most jutott eszembe,hogy amit keresek az rendkívüli módon kokszol,de megéri két naponta újravattázni.Meg olyan “analógos” feelingje van.
Journey Ry4 aromáját használom én nem vanilliás egy kis dió és karamell van benne 1%-ba elég 50/50levesbe:
https://journey-liquids.com/en/brand/32-discovery-by-journey
Pár nap késéssel de a rendelésből nekem adams vape jön be legkevésbé. Barack íz épp megvan, de nagyon fura számomra és az utóíze se jön be, és a süteményt se érzem rajta annyira, mint valami baracklekvár/szirup, számomra nem nyerő.
Deepfreeze
A sacndalok jók szerintem, nem túl édes egyik sem.
A cherrito inkább valami joghurt/shake-re emlékeztet, én sajnos a cseresznye/meggyet annyira nem érzem ki belőle. A bananito pont az ellentéte, inkább a banán dominál és az “ice cream” háttérbe van, nem a legtermészetesebb a banán íz de nem rossz szerintem.
Pont ma rendeltem Adams-től a fekete flakonos dohányos sorozatot.
Én csak ezt az egyet próbáltam, többi még lehet jó.
Szia @Deepfreeze, CHERRY ízére nagyon kíváncsi vagyok? Majd mond légyszi milyen volt!
Én is arra vagyok a legkíváncsibb.
Elvileg 10 nap, de kétséges, hogy kibírom