Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Sziasztok!
Kb másfél órát kutyulgattam ma, hát elmondhatom hogy ezek a Macdiyer aromák nagyon jók​:ok_hand:
Szóval beigazolodott az az elméletem, hogy nem minden olcsó: szar​:joy:
A barack íze eszméletlen, mint az igazi lédús barack (szerintem kevesebb is kell bele, mint az ajánlott 10%, nagyon intenzív).
Az ananászról annyit olvastam, hogy a legnehezebb utánozni aromába, de ez is elég korrekt lett.
Karamell, szuper erős.
És rendeltem egy feketeribizli sajttortát az is nyami :yum:
Szóval akinek ezek hiányoznak a repertoárból, bátran ajánlom a lepetite-ről​:blush:

7 kedvelés

Én is imádok kevergetni bár csak dohányt… :slightly_smiling_face: :facepunch:

7 kedvelés

Tudom János!
Pyramid-ot is kevertem​:grin: És a következő rendelés most már muszáj lesz megkostolnom a kivonatosakat, csak az a kár hogy hiánycikk :sweat_smile:

2 kedvelés

Journey-ről rendelj gazdaságos és minden is van…a szállitás valamennyitől ingyenes…

4 kedvelés

Hát akartam, de amióta megkostoltam a parlamentet, a villamost és a nagypapa krémet, óvatos vagyok. Nagy csalódás volt :roll_eyes: Pedig a best off nekem a spirits :blush:

2 kedvelés

Nem kóstoltam 1sem vegyél nyugodtan aromát a J-től ha nem tetszik elcseréljük… :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Oké, majd meglatom​:blush:

2 kedvelés

A bal oldali nagyobb flakonban az RY4 Special flavour,ami nekem nagyon bejön. :slightly_smiling_face:
A jobb oldalin a kisebb már üres. :slightly_frowning_face:
Sajnos már nem tudom beszerezni ezt az aromát az eliquid.vg-ről.
Ha valaki ismeri,(bízom benne,hogy igen),tudna segíteni,hol keresgéljek,ilyet vagy ehhez hasonlót?

6 kedvelés

Szia @John!
Nézem a címkét az a flavour ry4! Nézd meg a vape42-n, vagy a liquidhall-on!
Mindenesetre ezen a néven keresd​:blush:

3 kedvelés

ez a kicsi aroma vaniliás dohány lenne vagy mi féle​:blush:

1 kedvelés

Nem,ennek olyan mogyoró utóíze van,és bekeverve rozsda barna színű.
A másik,az a vaníliás karamelles ízű az sárga színű bekeverés után.
Bal oldali aroma.

3 kedvelés

gandalfon néztem van ott is csak az ry4 vaniliás dohány akkor az nem az amit keresel jelenleg.

1 kedvelés

Még az most jutott eszembe,hogy amit keresek az rendkívüli módon kokszol,de megéri két naponta újravattázni.Meg olyan “analógos” feelingje van.

2 kedvelés

Journey Ry4 aromáját használom én nem vanilliás egy kis dió és karamell van benne 1%-ba elég 50/50levesbe:
https://journey-liquids.com/en/brand/32-discovery-by-journey

9 kedvelés

Pár nap késéssel de a rendelésből nekem adams vape jön be legkevésbé. Barack íz épp megvan, de nagyon fura számomra és az utóíze se jön be, és a süteményt se érzem rajta annyira, mint valami baracklekvár/szirup, számomra nem nyerő.

Deepfreeze
A sacndalok jók szerintem, nem túl édes egyik sem.
A cherrito inkább valami joghurt/shake-re emlékeztet, én sajnos a cseresznye/meggyet annyira nem érzem ki belőle. A bananito pont az ellentéte, inkább a banán dominál és az “ice cream” háttérbe van, nem a legtermészetesebb a banán íz de nem rossz szerintem.

3 kedvelés

Pont ma rendeltem Adams-től a fekete flakonos dohányos sorozatot.

Én csak ezt az egyet próbáltam, többi még lehet jó.

2 kedvelés

Ezt nevezem kiszerelésnek :slight_smile:

11 kedvelés

Szia @Deepfreeze, CHERRY ízére nagyon kíváncsi vagyok? :thinking: Majd mond légyszi milyen volt!:facepunch:

3 kedvelés

Én is arra vagyok a legkíváncsibb.
Elvileg 10 nap, de kétséges, hogy kibírom :laughing:

4 kedvelés