Szia @Elek_Segits!
Igen tudom dpd, de nem értem miért!?
Nem tudom mivel indokolná, ha rákérdeznél.
Nem hiányzott semmi, de én picit paranoiás vagyok na közben tekerem az ss-t hátha a paramour megjavul tőle
Köszi szépen @Deepfreeze, hogy megtalaltad ezt nekem! Most kóstoltam a Five Paws-t, eszméletlen ízű ez a szarvasgombás, megfogom venni az aromát is, minden pénzt megér
Gyógyhatású SS. ! Szurkolok!
Hát most elvileg megy, majd meglatom meddig
Akkor most már a Castle Long-ot se hagyd ki, hasonlóan színvonalas
Igen, benne volt a kosárban, csak mire rendeltem volna kifogytak
Szia Ivett!
Megkérdezhetem hogy hol volt megbontva a csomag?
Nálam múltkor a doboz alja volt felszakadva .Itt sem hiányzott semmi,de legközelebb írok a Le Petitnek hogy ragasztószalagozzák rendesen körbe a csomagot.
Szia @Tlak! Igen az alja volt fölszakítva. De látszik rajta, hogy erővel és még elrejteni se akarták a nyomokat
Azért ez elgondolkodtató.Ha vámos bontaná fől az nem szarozik felvágja a tetejét,utána meg leragasztaná a jegyzőkönyvel együtt. Ha szállítás közben sérülne akkor is jegyzőkönyvezni kellene a szállító cégnek és előtted kell felbontaniuk.Legyünk jó indulatúak a doboz aljának ragaszása nem megfelelő.De legközelebb alaposan átforgatom azt a dobozt és ha kell jegyzőkönyvbe vetetem a sérüléseket.
Nekem az a tippem, hogy lehet valami láma vámos nézte és nem tudta hogy nikotin, mert ha csak belekukucskalt nem látszott, csak az aromák
Nem láttam még ilyen szemérmes vámost.
Nem tudom, most ez így jó csak most már nem tudom merjek e rendelni nikket?!
Eu-s csomagok mozgásánal nincs vamolas.
De vámellenőrzés van.
Hello
Nekem is ugyan így jött a csomag legutóbb,az alja volt felnyílva de azon úgy látszott hogy a ragasztó engedte el. Ezek után nem vagyok benne biztos hogy valaki piszkálta,nem hiányzott semmi a csomagból.Elég régóta rendelek tőlük és ez volt az első hogy így jött a csomag.Írtam nekik hogy jó lenne ha csinálnának valamit ezekkel a dobozokkal de semmi válasz.
Szia @arni536!
Közben megtudtam, valakitől aki ismeri a “dörgést”, hogy a vámosok szedik szét, mert folyékony és a drogokat is így csempészik be!
Megérkezett a GLS futár, ez itt a reklám helye hozta a nagyon-nagyon várt kedvenceket!
UI: Csak azért nincs a képen, Omerta Premium / Carat / Crunchy Tobacco, mert ahonnan rendeltem nem volt készleten!