Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Szia @Elek_Segits!
Igen tudom dpd, de nem értem miért!?

2 kedvelés

Nem tudom mivel indokolná, ha rákérdeznél.:thinking:

2 kedvelés

Nem hiányzott semmi, de én picit paranoiás vagyok​:rofl::rofl::rofl: na közben tekerem az ss-t hátha a paramour megjavul tőle :grin:

4 kedvelés

Köszi szépen @Deepfreeze, hogy megtalaltad ezt nekem! Most kóstoltam a Five Paws-t, eszméletlen ízű ez a szarvasgombás, megfogom venni az aromát is, minden pénzt megér :yum:

1 kedvelés

Gyógyhatású SS. !:rofl::rofl::rofl: Szurkolok!

3 kedvelés

Hát most elvileg megy, majd meglatom meddig :crossed_fingers::joy:

1 kedvelés

Akkor most már a Castle Long-ot se hagyd ki, hasonlóan színvonalas :slight_smile:

1 kedvelés

Igen, benne volt a kosárban, csak mire rendeltem volna kifogytak​:grinning:

2 kedvelés

Szia Ivett!
Megkérdezhetem hogy hol volt megbontva a csomag?
Nálam múltkor a doboz alja volt felszakadva .Itt sem hiányzott semmi,de legközelebb írok a Le Petitnek hogy ragasztószalagozzák rendesen körbe a csomagot.

Szia @Tlak! Igen az alja volt fölszakítva. De látszik rajta, hogy erővel és még elrejteni se akarták a nyomokat :thinking:

1 kedvelés

Azért ez elgondolkodtató.Ha vámos bontaná fől az nem szarozik felvágja a tetejét,utána meg leragasztaná a jegyzőkönyvel együtt. Ha szállítás közben sérülne akkor is jegyzőkönyvezni kellene a szállító cégnek és előtted kell felbontaniuk.Legyünk jó indulatúak a doboz aljának ragaszása nem megfelelő.De legközelebb alaposan átforgatom azt a dobozt és ha kell jegyzőkönyvbe vetetem a sérüléseket.

2 kedvelés

Nekem az a tippem, hogy lehet valami láma vámos nézte és nem tudta hogy nikotin, mert ha csak belekukucskalt nem látszott, csak az aromák :grimacing:

1 kedvelés

Nem láttam még ilyen szemérmes vámost. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Nem tudom, most ez így jó :grinning: csak most már nem tudom merjek e rendelni nikket?!

Eu-s csomagok mozgásánal nincs vamolas.

1 kedvelés

De vámellenőrzés van.

2 kedvelés

Hello
Nekem is ugyan így jött a csomag legutóbb,az alja volt felnyílva de azon úgy látszott hogy a ragasztó engedte el. Ezek után nem vagyok benne biztos hogy valaki piszkálta,nem hiányzott semmi a csomagból.Elég régóta rendelek tőlük és ez volt az első hogy így jött a csomag.Írtam nekik hogy jó lenne ha csinálnának valamit ezekkel a dobozokkal de semmi válasz.

2 kedvelés

Szia @arni536!
Közben megtudtam, valakitől aki ismeri a “dörgést”, hogy a vámosok szedik szét, mert folyékony és a drogokat is így csempészik be!

1 kedvelés

Megérkezett a GLS futár, ez itt a reklám helye :laughing: hozta a nagyon-nagyon várt kedvenceket! :sunglasses: :+1:

UI: Csak azért nincs a képen, Omerta Premium / Carat / Crunchy Tobacco, mert ahonnan rendeltem nem volt készleten! :thinking:

13 kedvelés

13 kedvelés