(KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS)
Már egy éve szenvedtem halovány ízekben gazdag, bő levegős RTA-val és már kezdtem unni ezt eléggé, kapásból ki is dobta a kereső Jachtvape Eclipse nevezetű TOP sikeress Single RTA-t amit éreztem, hogy 100%-ban mintha rám szabták volna és a ti segítségetek nélkül nem jöhetett volna létre az a jelenség ami ma van nálam, gőzben áll a szobám nem bírom letenni, és ami a legjobb: Régen sajnáltam beletölteni a likvidet a régi RTA-mba, de ma, szinte minden örömmel 2 óránként izomból csurgatom bele a levest ebbe, igaz hülyén néz ki ezen modon, de ebben a fél évben nemnagyon szeretnék többet költeni erre, már lassan ott vagyok ecigi költés ügyileg, hogy rendes analógról való leszokásomat a pénztárcám észre se veszi.
Úgyhogy tudom milyen végre az igazi ízek és a gépünk megkedvelése, ja és RENDES vape-s embernek érezni magunkat!
Akkor “örülünk Vincent” olyan jó amikor boldogok az emberek
Ja és keverési tanácsot kérhetek?
Sose járt nálam Heisenberg és pinkman, milyen keverési javaslatokat mondanátok, mert néztem egy nagyot, hogy 10-20%-ban keverendő, a legnagyobb kb 15% volt amit valaha vásároltam, de ez mondom hú, most már nem csodálom hogy az emberek 30 milijével veszik.
Pinkman volt/van és 10 százalékban bőven kijött az íze szerintem.
Régen szívtam, de 10% volt nálam is.
Nálam a Pinkman 10% és intenzív íz, a Heisenberg 8% felett már gyilkos. Természetesen neked kell “ráérezned”, de ha nem egy litert keversz be és haloványnak érzed, utólag még tudod aromázni. (MTL-ben de 67VG/33PG alappal…ezt ne kérdezd, így jött ki a matek )
Aza baj hogy többen is mondták hogy ezek az aromák már nem olyanok mint régen Több külföldi shop ban is volt rá panasz meg fórumokon is . Sajna .Szerintem aki régebi motoros biztos hogy szívót Heisenberg rendesen .Én már annyit hogy a végén meguntam
A vaníliás dohány íz kedvelőinek bátran ajánlom ezt a TNT aromát.A dohány a hangsúlyos,a vanília inkább a háttérben van jelen.
Karácsony v2.0…folyt köv… . Nem mellesleg egyik nagy kedvencem Egoist Buffalo Red Snv!
én 1 hete kb ezt az snv kevertem be a feleségnek a limcsit nem tudom milyen lesz még nem kóstolta meg,mert még a gyümis levest tolja amit barátom @Zolika adott személyesen,itt is szeretném még egyszer meg köszönni a sok sok gyümis levest neked
Nagyon szívesen,remélem ízlik neki
Én is köszönöm a kóstoló pakkot
eddig ízlett a sárga dinnye neki most az erdei gyümiset tolja eddig jó minden,na azért én is megkóstolom a gyümiseket néha néha
Ezt jó tudni… Többször kevesebbet. Ügyes!
Egy hektárnyi dohány minimum
Vape or DIY - Projet Lenny, Cloud’s of Lolo - Flanmenco, és Capella Cranberry, csak az pont most fogyott el.
Most érkezett Nem tudtam ott hagyni lepetite-en az 1,5 euros aromákat. Szóval most süti leves készítés következik
Ja és nem tudom, hogy mi történt, de ki volt bontva a csomag, lehet ellenőrizték?!
Szia Ivett! Franciából max. a futár ellenőrizhette.