Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

(KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS)
Már egy éve szenvedtem halovány ízekben gazdag, bő levegős RTA-val és már kezdtem unni ezt eléggé, kapásból ki is dobta a kereső Jachtvape Eclipse nevezetű TOP sikeress Single RTA-t amit éreztem, hogy 100%-ban mintha rám szabták volna és a ti segítségetek nélkül nem jöhetett volna létre az a jelenség ami ma van nálam, gőzben áll a szobám nem bírom letenni, és ami a legjobb: Régen sajnáltam beletölteni a likvidet a régi RTA-mba, de ma, szinte minden örömmel 2 óránként izomból csurgatom bele a levest ebbe, igaz hülyén néz ki ezen modon, de ebben a fél évben nemnagyon szeretnék többet költeni erre, már lassan ott vagyok ecigi költés ügyileg, hogy rendes analógról való leszokásomat a pénztárcám észre se veszi. :joy:
Úgyhogy tudom milyen végre az igazi ízek és a gépünk megkedvelése, ja és RENDES vape-s embernek érezni magunkat! :rofl::rofl:

8 kedvelés

Akkor “örülünk Vincent” :grinning:olyan jó amikor boldogok az emberek​:blush:

7 kedvelés

Ja és keverési tanácsot kérhetek?
Sose járt nálam Heisenberg és pinkman, milyen keverési javaslatokat mondanátok, mert néztem egy nagyot, hogy 10-20%-ban keverendő, a legnagyobb kb 15% volt amit valaha vásároltam, de ez mondom hú, most már nem csodálom hogy az emberek 30 milijével veszik. :rofl::rofl:

1 kedvelés

Pinkman volt/van és 10 százalékban bőven kijött az íze szerintem.

4 kedvelés

Régen szívtam, de 10% volt nálam is.

3 kedvelés

Nálam a Pinkman 10% és intenzív íz, a Heisenberg 8% felett már gyilkos. Természetesen neked kell “ráérezned”, de ha nem egy litert keversz be és haloványnak érzed, utólag még tudod aromázni. (MTL-ben de 67VG/33PG alappal…ezt ne kérdezd, így jött ki a matek :grin:)

3 kedvelés

Aza baj hogy többen is mondták hogy ezek az aromák már nem olyanok mint régen :frowning: Több külföldi shop ban is volt rá panasz meg fórumokon is . Sajna .Szerintem aki régebi motoros biztos hogy szívót Heisenberg rendesen .Én már annyit hogy a végén meguntam :slight_smile:

1 kedvelés

A vaníliás dohány íz kedvelőinek bátran ajánlom ezt a TNT aromát.A dohány a hangsúlyos,a vanília inkább a háttérben van jelen.

16 kedvelés

Karácsony v2.0…folyt köv…:wink: :laughing:. Nem mellesleg egyik nagy kedvencem Egoist Buffalo Red Snv! :facepunch:
pix_Lsx13

11 kedvelés

Másik nagy kedvencem, Mystic Juice Arrakis SnV! :facepunch:

UI: - Kár hogy az aromáikat megszüntették! :sob:

8 kedvelés

Ma érkezett :blush:
Kíváncsi vagyok, még egyiket se kóstoltam…

10 kedvelés

én 1 hete kb ezt az snv kevertem be a feleségnek a limcsit nem tudom milyen lesz még nem kóstolta meg,mert még a gyümis levest tolja amit barátom @Zolika adott személyesen,itt is szeretném még egyszer meg köszönni a sok sok gyümis levest neked​:wink::blush:

11 kedvelés

Nagyon szívesen,remélem ízlik neki :hugs:
Én is köszönöm a kóstoló pakkot :fist_right::fist_left::smiling_face:

5 kedvelés

eddig ízlett a sárga dinnye neki most az erdei gyümiset tolja eddig jó minden,na azért én is megkóstolom a gyümiseket néha néha​:wink::blush::grin:

3 kedvelés

:it::switzerland:

13 kedvelés

Ezt jó tudni… Többször kevesebbet. Ügyes! :wink:

1 kedvelés

Egy hektárnyi dohány minimum​:grin:

2 kedvelés

Vape or DIY - Projet Lenny, Cloud’s of Lolo - Flanmenco, és Capella Cranberry, csak az pont most fogyott el. :slightly_smiling_face:

14 kedvelés

Most érkezett :heart_eyes: Nem tudtam ott hagyni lepetite-en az 1,5 euros aromákat. Szóval most süti leves készítés következik​:yum:

Ja és nem tudom, hogy mi történt, de ki volt bontva a csomag, lehet ellenőrizték?! :grimacing:

12 kedvelés

Szia Ivett! Franciából max. a futár ellenőrizhette.

2 kedvelés